Zdravo,ne pronalazim info baš... Zna li neko koliko pošiljke obično putuju od Hrvatske do Srbije (Zg-Bg)?
Juče je moja prosleđena sa njihove izmenične pošte... Hvala![]()
Rekao bih da sve pošiljke od negde sredine meseca zaobilaze Guangzhou ili samo prodaju kroz i idu na Beijing ili kako već. Od sredine meseca na ovamo sve pristiže.
Pitanje je šta Turska pošta čeka.
Što je neko priupitao za security return, vraćaju sve što im se učini da ima lithium ion baterije, verovatno su nepoverljivi prema prodavcima ili kome već, lupetalo se na deklaracijama svašta. Pa šetaju paket napred nazad dok neko nekog ne ubedi da nema u paketu baterija. Baterije li-ion su zabranjene za transport avionom, ili mogu al je procedura drugačija a samim tim i cena poštarine veća.
Hvala puno!5-7 dana sa jeftinim šipingom...
Ne znam dali ide brže ako platiš za tracking.
Narucio neke delove za telefon preko EBAY-a (Manchester) I dobio tracking broj RS....GB (Royal Mail International, Signed). U medjuvremenu, paket je stigao, ali.... kada ukucam taj broj na sajtu nase Poste, prijavljuje mi da broj ne postoji, dok na 17track, sve regularno, od objave prijema 27.08 od strane nase Poste, pa 11003 Izmenicna posta - Prispece 30.08, pa otpustanje sa Carine 30.08 itd (sada je trenutno u Posti 6). U cemu je fazon? Iz kog razloga na sajtu Poste nema ama bas nikakvih podataka, dok ih na 17track ima? Da li je to neki fazon vezan samo za Britance, ne znam, prvi put mi stize registrovana posiljka od njih, ranije su sve bile obicne, bez pracenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari