Ja ni na ovom, ni na prethodnom nisam imao problem. Samo treba da se iskljuci battery optimization, lepo podese dozvole za aplikacije i omoguci autostart. Cak mi nije ni zakljucana app u memorijiTo je čest problem kod MIUI-a samo što većina ili ne koristi dovoljno intenzivno instant messaging aplikacije pa ne primeti ili prosto laže sebe.
Elem, rešenje ti je da instaliraš ovu aplikaciju, podesiš na 3-5min i gore je aktiviraš (videćeš ima prekidač). Nakon toga je samo zaključaš u memoriju i nećeš više imati problema sa kašnjenjem notifikacija. Ni na whatsapp, ni na drugim IM.
https://play.google.com/store/apps/details?id=io.github.mobodev.heartbeatfixerforgcm
Meni se isto dešavalo na iOS-u da kasne, jednostavno ima toliko stvari koje mogu da utiču, da samo na jednu stvar upirati prstom nije moguće.@ tachini
I sta kad pored svega toga opet nekad kasni, koje je objasnjenje za to?Kaze mi drugar i na P20 lite takodje kod njega.. problem postoji, ali razgraniciti do cega je malo teze, da li do kineskih telefona (Huawei, Somi), do samog Whatsappa ili sta.. A opet kad proguglas taj problem javljaju se svi moguci telefoni pa i iPhone..
Meni su jedno vreme na S7 kasnile poruke na vacapu, a nekad sam i morao da ulazim u aplikaciju da bi mi stigla poruka. Isto je par puta imalo kašnjenje na Mi 8, a sve sam odradio što se podešavanja tiče. Moje je mišljenje da je problem aplikacija i česta glupa testiranja pa dolazi to tih problema. Meni trenutno sve normalno radi, mada nisam ažurirao vacap od verzije 2.19.188.@ tachini
I sta kad pored svega toga opet nekad kasni, koje je objasnjenje za to?Kaze mi drugar i na P20 lite takodje kod njega.. problem postoji, ali razgraniciti do cega je malo teze, da li do kineskih telefona (Huawei, Somi), do samog Whatsappa ili sta.. A opet kad proguglas taj problem javljaju se svi moguci telefoni pa i iPhone..
Deco, dal vi radite neke fizicke aktivnosti? Pitam jer vam je telefon od dvesta grama tezak.
Sent from my JY-F2 using Tapatalk
Zanimljivo bas sam video tu opciju danas al mi nije zvucalo kao nešto sto ima veze s tim, probacu hvala..Meni je ranije ruter pravio problem sa kasnjenjem whatsapp poruka. Od kada sam u opcijama dao dozvolu whatsapp-u da utice na wifi mrezu (Change WiFi connectivity) nema vise kasnjenja. Kad sam na mobile data nema kasnjenja.
Upravo to. Tj, nisam siguran da li je ruter ili mozda neki vpn, ali meni samo na poslu kad sam na wi-fi kasne poruke i to samo na wapp.Meni je ranije ruter pravio problem sa kasnjenjem whatsapp poruka. Od kada sam u opcijama dao dozvolu whatsapp-u da utice na wifi mrezu (Change WiFi connectivity) nema vise kasnjenja. Kad sam na mobile data nema kasnjenja.
Koristim ja Nillkin staklno, crne ivice, leglo perfektno, ne prekriva ekran, jedino fp radi loše zbog čega sam ga ugasio, probam na par dana da ga upalim u nadi da će raditi lepo i koristim dan i odustanem.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Treba ti 8GB iz kog razloga?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari