Xiaomi Redmi K20 Pro na mobilnisvet-345 eura?????!!!!!
Koja je ovo aplikacija? HvalaDopuna.Slika dole kad je telefon na data podacima, bez wifi.![]()
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Mi 9T Pro 128GB na KP za 435e![]()
NetMonsterKoja je ovo aplikacija? Hvala
ThanksNetMonster
Zvao sam ih danas i rekli su da ce proveriti imaju li ga u magacinu (haha) pa ce mi javiti jer to su manje trazeni modeliNeka igra je u pitanju.Kad klikneš na prodavca otvori sajt sa telefonima u radnji,i ima ga.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
U toj radnji ga nemaju uopste a kamoli za 345 evra...
U radnji mozda nemaju, ali video sam oglase za prodaju na KP![]()
Pa nije težak 1kgMeni to još bolje.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Na op7 pro se ne izvlači ako je telefon zaključan. Automatski se izvlači samo ako je otključan, i to samo za whatsapp, za viber tek ako se javiš.To se dogadja na WA video call-u i instagram video call-u. Za viber nisam primetio (ili pak nisam imao priliku do sad). Probaj u premissions programa da ugasis cameru, ma da smara svaki put ponovo aktivirati. Za sad nema drugo resenje. To se desava skoro na svim pop-up telefonima
Bogami težak je, ja sam takodje težinu okarakterisao kao zamerku.Kako ste se navikli na tezinu ovog telefona posle par dana koriscenja to je apsolutno najveca zamerka.
Iskreno razmisljam da se ipak vartim na Oneplus 6
Danas sam ga koristio na poslu za navigaciju i greje se poprilicno batterybot mi je prijavljivao da se baterija pregreva i imala je nekih 48 stepeni.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
To i Viber notifikacije na ugasenom ekranu. I to postaje danas ozbiljan problem...sto je samo po sebi ozbiljan problem.Deco, dal vi radite neke fizicke aktivnosti? Pitam jer vam je telefon od dvesta grama tezak.
Sent from my JY-F2 using Tapatalk
Evo ga opet slavisaOk znamo ne koristis global rom
Whatsapp opet s vremena na vreme zna da me izneveri (iako je sve preduzeto, i zakljucan je u ramu..), pokaze posle 20-ak minuta notifikaciju ili tek kad udjem u aplikaciju.. Vise ne znam sta je, mislim da mi se desavalo i na proslom telefonu pa sumnjam na Telenor, ako to ima nekog smisla..
Evo ga opet slavisaOk znamo ne koristis global rom
Whatsapp opet s vremena na vreme zna da me izneveri (iako je sve preduzeto, i zakljucan je u ramu..), pokaze posle 20-ak minuta notifikaciju ili tek kad udjem u aplikaciju.. Vise ne znam sta je, mislim da mi se desavalo i na proslom telefonu pa sumnjam na Telenor, ako to ima nekog smisla..
Kad se podesi Miui lepo nema nikakvog kasnjenja. Start up, battery restrictions I lock u memoriji I to je to.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari