Šta je novo?

Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro (Prvi Post: Gcam, TWRP...)

Dešava se to i u većim naseljima gde ima mnogo zgrada da se postavljaju B20 bazne stanice zbog boljeg pokrivanja.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Znaci bice za 100€ vise.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Dopuna.Slika dole kad je telefon na data podacima, bez wifi.
682a43acacf0d0fede8e197be2a4b371.jpg

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Koja je ovo aplikacija? Hvala

Neka igra je u pitanju.Kad klikneš na prodavca otvori sajt sa telefonima u radnji,i ima ga.

Neka igra je u pitanju.Kad klikneš na prodavca otvori sajt sa telefonima u radnji,i ima ga.

Zvao sam ih danas i rekli su da ce proveriti imaju li ga u magacinu (haha) pa ce mi javiti jer to su manje trazeni modeli :p
...naravno,nikad se nece javiti...

Ima li ko informaciju da li stize MI9 T Pro kod operatera u toku ove nedelje, posto 20-og bi trebao da stigne i u Srbiju...?

Pro je 440 kod proverenih prodavaca. Da li vredi 130 evra više od "običnog" - ne znam. Po meni je minus i to što brže troši bateriju.

Kako ste se navikli na tezinu ovog telefona posle par dana koriscenja to je apsolutno najveca zamerka.
Iskreno razmisljam da se ipak vartim na Oneplus 6
Danas sam ga koristio na poslu za navigaciju i greje se poprilicno batterybot mi je prijavljivao da se baterija pregreva i imala je nekih 48 stepeni.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Pa nije težak 1kg :) Meni to još bolje.

Primetio sam jednu zanimljivu stvar - u prethodnih nekoliko dana mi se tri puta desilo: pri ucitavanju website-ova mi je na trenutak iskakala selfi kamerica. U dva slucaja su bili neki kineski sajtovi, treci slucaj sajt za online kupovinu.
Proverio dozvole, kad ono firefox ima dozvolu da pristupi kameri. Onemogucio sam pristup, sad me bas zanima da li je neki bug ili skriveno prikupljanje podataka o korisnicima. Ako je ovo drugo, eto skrivenog feature-a ovog telefona - znas kad te spijuniraju [emoji16]

To se dogadja na WA video call-u i instagram video call-u. Za viber nisam primetio (ili pak nisam imao priliku do sad). Probaj u premissions programa da ugasis cameru, ma da smara svaki put ponovo aktivirati. Za sad nema drugo resenje. To se desava skoro na svim pop-up telefonima
Na op7 pro se ne izvlači ako je telefon zaključan. Automatski se izvlači samo ako je otključan, i to samo za whatsapp, za viber tek ako se javiš.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Kako ste se navikli na tezinu ovog telefona posle par dana koriscenja to je apsolutno najveca zamerka.
Iskreno razmisljam da se ipak vartim na Oneplus 6
Danas sam ga koristio na poslu za navigaciju i greje se poprilicno batterybot mi je prijavljivao da se baterija pregreva i imala je nekih 48 stepeni.

Bogami težak je, ja sam takodje težinu okarakterisao kao zamerku.

Bas sam gledao spec tezi je za 20 grama od OP6 ali bas nekako osetim veci pritisak na malom prstu [emoji3]

Zdravo svima! Nov sam na forumu i jedan od potencijalnih kupaca mi 9t telefona. Danas je taj dan! Zamolio bih vas da mi preporucite radnju u kojoj bi ga mogao kupiti,a tu mislim na radnje u kojima je cena ovog telefona oko 300-320e? Hvala vam!

Najvise se oseti kada se leži, i drži u jednoj ruci.

Deco, dal vi radite neke fizicke aktivnosti? Pitam jer vam je telefon od dvesta grama tezak.

Sent from my JY-F2 using Tapatalk

Deco, dal vi radite neke fizicke aktivnosti? Pitam jer vam je telefon od dvesta grama tezak.

To i Viber notifikacije na ugasenom ekranu. I to postaje danas ozbiljan problem...sto je samo po sebi ozbiljan problem.

Kaoav je problem sa viber notifikacijama na ugasenom ekranu?

Evo ga opet slavisa :) Ok znamo ne koristis global rom :p

Whatsapp opet s vremena na vreme zna da me izneveri (iako je sve preduzeto, i zakljucan je u ramu..), pokaze posle 20-ak minuta notifikaciju ili tek kad udjem u aplikaciju.. Vise ne znam sta je, mislim da mi se desavalo i na proslom telefonu pa sumnjam na Telenor, ako to ima nekog smisla..

Poslednja izmena:

Whatsapp opet s vremena na vreme zna da me izneveri (iako je sve preduzeto, i zakljucan je u ramu..), pokaze posle 20-ak minuta notifikaciju ili tek kad udjem u aplikaciju.. Vise ne znam sta je, mislim da mi se desavalo i na proslom telefonu pa sumnjam na Telenor, ako to ima nekog smisla..

To je čest problem kod MIUI-a samo što većina ili ne koristi dovoljno intenzivno instant messaging aplikacije pa ne primeti ili prosto laže sebe.
Elem, rešenje ti je da instaliraš ovu aplikaciju, podesiš na 3-5min i gore je aktiviraš (videćeš ima prekidač). Nakon toga je samo zaključaš u memoriju i nećeš više imati problema sa kašnjenjem notifikacija. Ni na whatsapp, ni na drugim IM.

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.github.mobodev.heartbeatfixerforgcm

Kad se podesi Miui lepo nema nikakvog kasnjenja. Start up, battery restrictions I lock u memoriji I to je to.

Koristio sam par sati globalni rom, i nisam primetio problem sa viber notifikacijama na zakljucanom ekranu. Ali sam primetio na AOD da nema ikonice. E sad ako se zakljucan i AOD ekran uzimaju jedno te isto onda sam pogresio. Meni to nije isto

Kad se podesi Miui lepo nema nikakvog kasnjenja. Start up, battery restrictions I lock u memoriji I to je to.

Nope.. sve je podeseno, i za sad se samo sa Whatsappom desava. Mozda i Messenger ali njega bas slabo koristim da bih mogao da potvrdim.

Edit: jb* ako mi treba third party app za push notifikacije (koja opet verovatno sama po sebi nije pouzdana)..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno