Prodaja Pro modela kreće 26.8. Cene 399 i 449 evra za 6/64 odnosno 6/128 modele. Ko.voli nek izvoli!
Послато са Redmi K20 помоћу Тапатока
Može li link gdje si kupio ga?Ja uzeo na KP 6D staklo, 500 kinti. Extra je leglo, ne vidi se da ista ima na staklu.
FP radi skroz normalno, bez ikakvih problema.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
U Evropi a samim tim i na KP i po radnjama u SrbijiGde to pocinje? Malo vise info....
Maska je sjajna, bukvalno bih takvu poručio da nije dosla s njim, prekriva kamere taman, jedno pola mm.I mene zanima neki link za neko staklo koje je budzet frendli a radi fp bez problema ?
Takodje me zanima kakva je ta silikonska futrola sto ide uz njega jel dovoljno dobra stiti li kamere, ili treba nesto drugo uzimati, narucio sam 9t pa reko da i ovo odmah resim ?
Maska je sjajna, bukvalno bih takvu poručio da nije dosla s njim, prekriva kamere taman, jedno pola mm.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Stavio danas Nillkin Amazing H+PRO, pokriva ceo aktivan deo ekrana, ne pokriva zakrivljene delove (ostaje oko 1.5mm od zaštitnog stakla do ivice originalne futrole). FP senzor radi normalno, kao i bez stakla
Kakav je sto se tice onih mikro ogrebotina? Kako ti se cini oleo?Ja jos nista nisam stavio, going raw..
Ništa za sad nema, mada sam ja bas pazljiv što se toga tice.. A ekran je mozda malo 'hrapaviji', ne kliza mozda prst koliko bi mogao..Kakav je sto se tice onih mikro ogrebotina? Kako ti se cini oleo?
Sent from my S9
Ima oleo, veruj mi. Kakav-takav. Na proslom telefonu sam imao neko zastitno staklo koje ič nije imalo naikakav oleo, koji je to pakao bio... Ekran bude ne mastan, nego svake veceri skidas neku skramu s njega, bukvalno bude hrapav [emoji1][emoji1]Ništa za sad nema, mada sam ja bas pazljiv što se toga tice.. A ekran je mozda malo 'hrapaviji', ne kliza mozda prst koliko bi mogao..
Kakva vam je baterija, koliki SOT izblačite? Dok nisam bio u Srbiji koristio sam ga na nestandardan način: data, bluetooth, hotspot 24/7, gps u većini vremena i bright na 90-100%, SOT je bio 3-3.5h. Kada sam se vratio u "rutinu" izvači oko 6h za 24h korišćenja, što je meni i više nego dovoljno, nego verujem da bi ovaj SD na ovoj bateriji trebao izvlačiti više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari