Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Ух, вреди ова Smart IPTV апликација сваки динар! Одлично је одрађено.
eca223b71ca4e2aa1a23fb98b4ed5043.jpg
dbcd1f5c9c0d4211f4db75c432e4e219.jpg
107864fc5edb862218a75086473c3962.jpg
a2ec6885c0aa8b3aaf0707735c2ad73a.jpg
f1c159e47f444d961989ccc172ee62bf.jpg

Послато са MI 6X помоћу Тапатока
Koji epg koristis? Ja vec duze vreme nemam info na pola kanala tvviet.

Овај средњи, али није ни он најсјајнији. Док је на СФ НоћниВук правио ЕПГ - био је супер. Сад и није нешто, а поготово што се не може убацити у СИПТВ.
336735e3de1af41f3c2f128cdd2338b2.jpg

Послато са MI 6X помоћу Тапатока

Hvala vec imam te ali sam imao utisak da imas vise info. Koristim Perfect svejedno. Kako da znam koliko vuce neta iptv kad se gleda? Posto cim pokrenem youtube gledam neki klip odmah pocne da secka iptv i buffer cepa. Decoder je na HW.

Edit: Ovaj ipak nudi najvise sad sam probao.
http://89.39.104.57/epg.xml

Poslednja izmena:
Potreban box isključivo za iptv? Ne mora biti Android.. Mag enigma sta god, lan obavezan, wifi ne!
Samo da je stabilan i da je prost interfejs. Znaci samo prijem signala, i lista! Budzet 50-60€

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Markony
Moja preporuka za MECOOL KM9 dosta solidno radi, lijepo izgleda, a cijene tu oko 50-60$
Jedino što Amlogic ima neki problem sa kanalima koji rade na 50fps

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Postoji li neki nov, ispravan firmware za X96max, 2/16, 8.1? Da probam da malo popravim stvar. Ova verzija uređaja je živi krš. Očajan download, wifi koji redovno puca, nema čak ni bluetooth. Baš sam se zeznuo u kupovini.

Stigao mi je odroid n2. Ovo je jedna ozbiljna masina ;) Nazalost nisam odmah narucio emmc modul, pa moram sad naknadno, ali i sa androidom/armbianom na microsd leti.

Postoji li neki nov, ispravan firmware za X96max, 2/16, 8.1? Da probam da malo popravim stvar. Ova verzija uređaja je živi krš. Očajan download, wifi koji redovno puca, nema čak ni bluetooth. Baš sam se zeznuo u kupovini.
Koja je tačno verzija fw kod tebe?

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Ja sam probao mecool juce, odprijatelja i poredio sa xiaomi mi box.Neverovatno koliko je xiaomi bolji.znaci isti tv, isti net

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Stigao mi je odroid n2. Ovo je jedna ozbiljna masina ;) Nazalost nisam odmah narucio emmc modul, pa moram sad naknadno, ali i sa androidom/armbianom na microsd leti.

Da te lepo sluzi,hah pa sto odma nisi uzeo modul sad te samo skuplje kosta... dhl usluge naplacene ili...?

Najveci problem je sto nema hdmi zastitu i lako moze da se desi da ......

Da te lepo sluzi,hah pa sto odma nisi uzeo modul sad te samo skuplje kosta... dhl usluge naplacene ili...?

Zato sto sam *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* :) Nisam ni kuciste uzeo... tek sam kasnije sve to otkrio :) :) :) Sad cu kuciste i modul.
Naplaceno naravno.

@DaPimp: I kako radio Android(TV?) OS na tom čudu? Jel uopšte ima ikakvu DRM podršku (Widevine, PlayReady) i HDCP? :d

Zna li neko zašto ne radi Yatse na X96mini (zadnja v. sa play store)

Da se i ja uclanim u klub... Uzeo X96 Max 4/32... Stvarno sam odusevljen kako radi... Brz i stabilan...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

I odmah jedno pitanje ;-)
Radi li neka root hide aplikacija za ovaj box?
Posto nema nigde supersu ili slicne app...
(Pitam zbog mts tv go, posto vidim da nekima radi)

Poslednja izmena:
Ovi sjaomi nista nisu uradili spec. sa Mi Box S, da ne kazem digli ruke.
Neki mali update izasao za security i to je to. Nista od duge devetke (OS).

Desavalo mi se da zabode CPU sva jezgra na 100% cak i tokom dnevnog rezima tj. bez gasenja kao ranije. Naravno posle restarta sve proradi...

Sem toga gura ostalo OK. Zvuk i dalje ocajan (samo linera PCM stream salje risiveru) - ali ocigledno ove kutijice nisu ni namenjene za HiFi tehniku nego da ga bocnes na TV na one plastikanere i vozi.:type:

Jedino sto mi sada Deezer ne ucitava nesto - samo vrti onaj loading na prva tri taba, a poslednji tab (sta sam poslednje slusao) radi i dalje pustanje muzike. A mozda je i do njih jer je isto bio update za Deezer app :whip:

Da, upravo tako nekako, sa externog izvora radi drugacije. Ali standardne apps tipa YT, EON, HBO GO, Deezer... ne ume nista sem PCM.

Probao sam i preko optike i preko HDMI, isto se ponasa. Navodno "Dolby digital" je radio pre ubogog androida 8.

Koji paket treba da se ima na sbb-u da bi koristila eon aplikacija za android tv, hocu da ga instaliram na mi box s, ja imam trenutno imam trio silver i istekao mi je ugovor.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

@coldej: Nove Eon pakete (Light, Full, Premium) ili od starih Gold Extra i Gold Premium.

A lepo bi bilo da prvo testiraš kako "Eon TV" app radi na Mi Box S da vidiš da li si od onih koji ne-primećuju ili si od onih koji primete loše urađen deinterlace (oba Mi Box modela kao i svaki drugi uređaj sa Amlogic čipom ne rade deinterlace kako treba zbog čega pre svega sportski kanali izgledaju užasno).

Da se ne bi desilo da si promenio paket samo zbog te aplikacije pa onda skontao da je "slika" za tebe negledljiva.

Ako nemaš kog prijatelja ili komšiju koji je SBB tj Eon korisnik koji ima "slot" / "pravo" za aktivaciju SmartTV verzije Eon aplikacije da ti aktivira instaliran SmartTV app čisto da testiraš pola sata (zbog spomenutog deinterlace problema) onda ti je verovatno najbolja varijanta da kreiraš Eon nalog sa 15 dana trial (jer tu imaš mogućnost i da aktiviraš SmartTV app) i testiraš "sliku" jel ti ok ili ne. Pa ako ti odgovara kako to radi na Mi Box S onda menjaj paket sa tog silver na koji god ti odgovara.

Link za trial formular: https://sbb.rs/oec/eon/free-trial/5345

(ako ne otvori iz prvog pokušaja probaj "Reload")

Poslednja izmena:
Ok prvo cu da probam app hvala na informaciji, slabo pratim sport, cekam da mi stigne mi box s za sada sam sa racunara gledao eon nisam znao za los deinterlace kod amilogica.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Sutra kreće rasprodaja na Aliju, uzeću GT king pa ako on razočara onda nemam reči...

Pozdrav. Tek sam video da ima ova tema o smart-boxu, a vec neko vreme razmisljam da kupim,ali ne znam koji. Citajuci sve ove komentare mislio sam da cu resiti dilemu, ali opet ne znam koji uzeti... Ima li neki bez mane?

Nema. Za šta ti je pre svega potreban?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Pozdrav. Tek sam video da ima ova tema o smart-boxu, a vec neko vreme razmisljam da kupim,ali ne znam koji. Citajuci sve ove komentare mislio sam da cu resiti dilemu, ali opet ne znam koji uzeti... Ima li neki bez mane?
Ima, Nvidia shied :)

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno