Hmm, meni HBO Go zvanicni za ATV na Mi Box S daje super sliku - FHD na FHD ekranu... jedino sto imam zamerki je zvuk ali to je do glupog Amlogic-a.
Dok sam imao Mi Box i dok je na njemu trčala HBO GO aplikacija za "normalan" Android, npr. epizoda Igre prestola nije bila 1920x1080, već u nekoj manjoj rezoluciji (na FHD TV-u).
HBO GO aplikacija za ATV tada na početku nije ni postojala, a kasnije kada se pojavila je nisam nikad isprobao.
Sada na Minixu ("normalan" Android) je sa Igrom prestola npr. sledeća situacija:
- Kodi - 1920x1080 25 FPS.
- HBO GO za "normalan" Android - ne znam koja je rezolucija, ali je očigledno lošija nego u Kodiju.
- HBO GO za ATV - ovo uopšte neće da radi na mom Minixu. APK se instalira, ali osim toga ništa više. Nema uopšte ikonicu u Drawer-u.
Možda to (rezolucije) ima veze sa vrstom naloga - da li se plaća direktno, ili je preko SBB-a, ili preko ovoga, ili preko onoga... Pojma nemam.
Uzgred...
Kako vi znate koja je rezolucija (i FPS) u takvim aplikacijama kao što je HBO GO ili npr. EON?
U Kodiju, MX Player-u i YT to jednostavno pročitam, a kako da znam to u HBO GO, osim odokativno?