yugokoral
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.12.2014
- Poena
- 195
Nema. Za šta ti je pre svega potreban?
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Pa za sve ono sto nema il ne moze lg smart tv. Uglavnom internet, neki online film, mozda i popcorn ili kodi.
Nema. Za šta ti je pre svega potreban?
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Sutra kreće rasprodaja na Aliju, uzeću GT king pa ako on razočara onda nemam reči...
У ком смислу нормално?Jel radi normalno HBO GO na tom modelu ?
Hmm, meni HBO Go zvanicni za ATV na Mi Box S daje super sliku - FHD na FHD ekranu... jedino sto imam zamerki je zvuk ali to je do glupog Amlogic-a.Ako film ili serija postoje u 1080p (a postoje u preko 90% slučajeva), onda ih ovaj Addon tako i pušta, dok oficijalna aplikacija neće iz nekog razloga, pojma nemam kog.
Hmm, meni HBO Go zvanicni za ATV na Mi Box S daje super sliku - FHD na FHD ekranu... jedino sto imam zamerki je zvuk ali to je do glupog Amlogic-a.
Ja na eon boxu imam hbogo instaliran, nemam apk da ti posaljem ali verzija aplikacije je 5.9.0.161.281 pa probaj tako da je nadjesPa dobro, dajte mi neki link. Ne mogu drugaru da instaliram HBO go na EON box nikako. Kod mene na istim boxu (kao i na Fire sticku), isti taj apk radi, kod njega prijavljuje neku grešku prilikom paljenja i ni da mrdne. Zato mi treba za Kodi.
Nadji je na aptoide tv ja sam je tako instaliraoJa na eon boxu imam hbogo instaliran, nemam apk da ti posaljem ali verzija aplikacije je 5.9.0.161.281 pa probaj tako da je nadjes
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
@shamanNS
Па то што сам објавио и јесте скинуто са коди форума. Тако се једино и може инсталирати. Мени се редовно ажурира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari