Po cemu je to obican 9T sabanski potez?Tako se može čekati u nedogled
Jedino vredi čekati pro model jer je ovaj ne pro sabanski potez xiaomija .. po svim najavama kraj ovog meseca ili početak sledećeg i tu je
Sent from my MI 8 using Tapatalk
^Da li je cena opravdana ili ne, to ja na kupcu da odredi...
Meni nije, ali će zato mnogima biti.
Послато са SM-G970F уз помоћ Тапатока
Iz razloga što su čekali 2meseca da prvo pokupe lovu za 9t pa onda ponovo za Pro.. nekada su proizvođači to radili sa bojama, ali su Kinezi to upravo digli na viši nivoPo cemu je to obican 9T sabanski potez?
Za 300€ je nerealno kakav se mob dobija. Pro ce na pocetku biti preko 100€ skuplji sigurno, a veliko je pitanje da li je tolika razlika u ceni opravdana. [emoji4]
Ne radi se ni baš o tome,nego o jeftinom marketingu .. baš posle 2meseca kada spadne hajp oko 9t oni šatro izbace pro i opet kreću nova runda novih video klipova na YouTube , novi članci i reviewi bla bla.Realno koliko ce ljudi prodati 9t da bi uzelo pro? Jedno 2% entuzijasta koji menja i romove tako :d (bez ljutnje ). Razlika nece biti bas tolika niti prosecan korisnik ima potrebe za necim takvim...
Borise bas si lozana, čovek prica da je pitanje kome ce ili ne biti opravdano 100 evra razlike za pro model u odnosu na obican mi 9t.. a 730 je negde u rangu 835 od pre 2 god, al kako god za te pare i u odnosu na konkurenciju mi9t dosta nudi
Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
U pravu si, slazem se u potpunosti. [emoji4]^Da li je cena opravdana ili ne, to ja na kupcu da odredi...
Meni nije, ali će zato mnogima biti.
Послато са SM-G970F уз помоћ Тапатока
A na to si mislio... Za to se slazem, bilo je dosta pilicarskih poteza jos od samog starta, K20/Pro pod Redmi brendom a onda isti modeli pod Mi brendom za EU ali naravno sa visom cenom, klasika. [emoji4]Iz razloga što su čekali 2meseca da prvo pokupe lovu za 9t pa onda ponovo za Pro.. nekada su proizvođači to radili sa bojama, ali su Kinezi to upravo digli na viši nivo![]()
Zašto nisu izbacili oba uređaja u isto vreme kao u Kini i Indiji ?![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
E da si telefon kupio online mogao bi da ga vratiš i da uzmeš drugi [emoji16][emoji16] Šta je, tu je. Meni će i 64 giga biti sasvim dovoljno pošto koristim i cloud i PC za skladištenje. Muziku ne držim u telefonu. Ali da bi valjalo 128 giga valjalo bi. Od viška glava ne boli.@panpetar ja sam jos gore prosao. Par dana trazio najpovoljniji, raspitivao se za cijene u radnji i na kraju kupim 64gb model za 297.5 evra jer je bio jeftiniji za skoro 40e. Sutradan provjerim cijene ono 128gb kosta 300e u toj istoj radnji. Poludio sam al sta da se radi.
Inace tel je super za ovu cijenu. Smara sto su ogranicene AOD notifikacije i sto je led za notifikaciju na vrhu telefona pa se bas i ne primjeti. Inace sam prije koristio mi 5s pa me razmazila led notifikacija u raznim bojama
Baterija je super 1d 22h skoro 9 sati SOT i jos imam 3%
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Koji TWRP koristite na Mi 9T?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari