Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sad sam testirao sa ortakom...ako pročitam poruku u Unseen,njemu ne pokazuje da sam pročitao...
Verujem da ti to treba...
Da nisi proverio da ti nešto ili ti ne gasiš taj proces...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Sad sam testirao sa ortakom...ako pročitam poruku u Unseen,njemu ne pokazuje da sam pročitao...
Verujem da ti to treba...
Da nisi proverio da ti nešto ili ti ne gasiš taj proces...

Pa mene ona tako i radi i pojavi mi se prozorcic na ekranu kad stize poruka isti krug kao na mesenger i sve je to okej ona radi sasvim normalno. Ali cim se telefon izgasi ona vise ne postoji kao aplikacija. Ili ako npr taj krug izbrisem kao i za messenger maknem ga ono sa ekrana ona postaje neupotrebljiva aplikacija ,dzaba ja opet je palio davao dozvolu gasio je i opet pokrecao ona je od tada totalno nefunkcionalna aplikacija.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Kod mene radi sve vreme i kad ugasim sve procese...tj za nju sa podesio da nju ne gasi...i sve radi kako treba
Na slici vidiš da je aktivna i posle gašenja ostalih procesa...
86680ee77de3ee4ed86d20b9ec433654.jpg

Jesi ugasio uštedu baterije za tu aplikaciju?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Jesi ugasio uštedu baterije za tu aplikaciju?

Ne znam sto je to i dje se podesava. Za sak dvije ili tri stavke upalio koje imaju i na klip oficijalni , zadnja je bila da se pokaze onaj kruzic kao od messengera.
Mene je Xiaomi model mozda je on nesto sistemski zabranio znam da ima neke dozvole i odobrenja. Ali kazem ti radi normalno dok je ovaj kruzic kao od messengera sa maskom i sesircicem, kad njega maknem dzaba je palio i cackao sto god dok je ne deinstaliram pa opet instaliram i onako podesim nece mi da radi.

Vidim da imaš Xiaomi, zato i pitam.

Uradi ovako za aplikaciju Unseen. Trebalo bi da radi onda.
eaa304428853ce7f9936138362de5422.jpg
e21f3d552291e7201668eb957f0b0903.jpg
fa610e5d2244b6f2900f272ae10d2299.jpg

Nije bilo podeseno ,pa sam podesio na ovo tvoje, nadam se da ce raditi sad. A koja je poenta ovoga, bili valjalo da ovo stavim i na druge aplikacije koje cesto i redovno koristim.

Poenta je da sistem ubija aplikacije koje rade u pozadini da bi uštedio bateriju. Stavi za aplikacije kojima je potrebno da rade uvijek bez ograničenja.

Nije bilo podeseno ,pa sam podesio na ovo tvoje, nadam se da ce raditi sad. A koja je poenta ovoga, bili valjalo da ovo stavim i na druge aplikacije koje cesto i redovno koristim.

Ako do sada, osim za ovu Unseen, nisi primetio da ti za nesto smeta, ne diraj nista. Ukljuci za Unseenn i to ce ti biti dovoljno. Jer nije bitno da li neku aplikaciju cesto koristis, vec da li je problem ili ne ako je sistem ugasi. Za vecinu nije.

Hocu, uradio sam tako. Evo da Vam se zahvalim , radi aplikacija i posle gasenja telefona.
Hvala puno ljudi !

Neka aplikacija za gledanje serija i filmova. Da nije komplikovano trazit titlove i slično

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

postoji li neka krstena aplikacija za taxi u beogradu? koristio sam halo taxi ali je vise ne vidim na play store, mozda i ne radi na pie, a ne vidim nikakvu valjanu alternativu...dakle, nesto sto ima sve taxije i brojeve telefona, ne mogu da verujem da nema vise takvih apps? ne zanimaju me ove pojedinacne raznih taxi udruzenja...

Koristi neko možda Daily Bing walpaper?
Nemogu da podesim sliku na fonu fit to srceen....

Sent from my Redmi 6 using Tapatalk

Ćao ljudi. Treba mi aplikacija preko koje bi saznao sta mi šalje reklame na mob. Bilo šta da radim pojavi se reklama za neku glupost preko celog ekrana i to sa zvukom... Cak i kad telefoniram...

Sent from my Mi Max Prime using Tapatalk

probaj da otvoriš task manager u momentu kada iskoči reklama, tada ćeš videti koja ga aplikacija plasira...

from komsa's XZ1

probaj da otvoriš task manager u momentu kada iskoči reklama, tada ćeš videti koja ga aplikacija plasira...

from komsa's XZ1
Nece tako. Cim otvorim task manager odmah nestane reklama i vidim samo normalno otvorene aplikacije.

Većinom je do onoga što je korisnik instalirao, ako je počelo nedavno deinstaliraj sve što si poslednje instalirao. Takodje udji i u podešavanja, instalirane aplikacije i pogledaj ima li neka bez naziva ili ikone, ako ima takva počisti je.
Devojkin je telefon ima gomilu nekih glupih aplikacija a ne mogu da provalim koja šalje reklame

U takvim slučajevima, najjednostavnije i najbezbolnije rešenje, hard reset, pa neki ad blocker i piči. Mom klincu iato polelo da se dešava, kraće je trajao HR nego otkrivanje problema

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Sve zavisi od situacije, ako je počelo pre par dana lakše je deinstalirati par aplikacija, hard reset je iz razumljivih razloga poslednja opcija većini korisnika.
Prešla sa iPhone-a na android. Odmah cim je prešla i instalirali sve što je imala na iPhone-u i ne mogu da skontam sta pravi problem. Ne može da uradi hard reset zbog aplikacije koju koristi za posao i koju je komplikovano aktivirati...

Ja sam tako odradio jedan scan sa AntiMalware apk i sve sljaka fino posle tog.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Prešla sa iPhone-a na android. Odmah cim je prešla i instalirali sve što je imala na iPhone-u i ne mogu da skontam sta pravi problem. Ne može da uradi hard reset zbog aplikacije koju koristi za posao i koju je komplikovano aktivirati...

Isključi ti prvo na Chrome-u notifikacije.
U poslednja 2 meseca sam po 2 puta gasio to na 3 telefona različitih osoba, jer je upravo on slao reklame.

Još bolje, izbaci tu glupost i stavi neki kršten browser (Firefox ili neki sličan).

Prvo što uradim kad kupim nov telefon je da Chrome onemogućim. Preporuka za Operu browser.

Послато са SM-G970F уз помоћ Тапатока

Chrome kada se podesi, nema konkurenciju, jednostavno je najbolji.... u potpunosti može da se sinhronizuje sa npr. Chromom na laptopu što je neprocenjivo..... ne vidim razloga da se onemogući na bilo kojem uredjaju ali to je samo moje mišljenje [emoji2957]

from komsa's XZ1

Razlog sam naveo u postu iznad ;)
A nije jedini koji se sinhronizuje. Isto radi i Mozilla.

Nazad
Vrh Dno