Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srećom pa pro verzija fercera bez problema :)

Sent from my p20 lite using Tapatalk Pro

Odakle si skinuo pro verziju? APKMirror i bratija?
Ja sam je imao svojevremeno, ali je nema više na PS-u.

Šta je Pro? Plaćena verzija? Ja plaćam, ali Benchmark ne radi na poslednjoj.

Je l' ovo do Tapatalk-a sada (imaju neki bug, ispraviće) ili je Tapatalk nešto promenio i tako je do daljnjeg, pa je sada na Benchmarku da li će da isprati te izmene ili ne?

Odes desetak postova nazad i ....

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

auto update ne može pojedinačno da se isključi več samo na nivou celog play store...

E baš nije tako [emoji23]
698e40d856de66de00457b7c5f26ac96.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pro verzija radi za sada bez ikakvih problema. Trebalo bi isključiti auto update u slučaju da i tu zabrljaju nešto.

Još uvek ništa?

Послато са SM-G920F помоћу Тапатока

Pro verzija radi za sada bez ikakvih problema. Trebalo bi isključiti auto update u slučaju da i tu zabrljaju nešto.

Mozes li da kazes koja je tacna verzija?

Potvrdjujem da ver. 8.3.2 odlicno radi....Upravo testirano. [emoji106]

Poslednja izmena:
Zaboravih da kažem da i ja imam pro verziju, možda mi zato i radi sve vreme bez problema.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da li tapatalk radi na windows phone 10?

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Hm, meni se Pro verzija uopšte ne prikazuje u PS, a kad idem preko browsera, dobijam poruku da nije kompatibilna sa mojim telefonom. Imam OnePlus 6.

Meni da nije dostupna u Srbiji.

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Koliko vas im je dalo 1 zvezdicu u poslednjih par dana na Play Store? :D Samo se mi zalimo da ne radi login koliko vidim :D

Ja sam im dao odavno, svaka app koja namerno nazaduje novijim verzijama i ukojima se umesto dodavanja opcije uklanjaju dobija jednu zvezdicu :)

Dao sam im i ja, mada ja i dalje ne znam da li je do njih ili do bencha obzirom da mi 8.3.5. na drugim forumima radi najnormalnije.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Otišao i ja na Pro verziju. Imao sam je kupljenu, ali mi prethodna pretraga nije našla ništa na PS-u, pa sam sada išao preko browsera :)
Hvala.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Do Benchmarka je, ne do aplikacije. Na svim ostalim forumima radi uredno.

Ne mogu da postujem na forumu, tacnije na pojedinim podforumima. Verzija 8.3.2. Neko imao slican problem?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Do Benchmarka je, ne do aplikacije. Na svim ostalim forumima radi uredno.
Nije ni do bencha ni do aplikacije vec do tt vB plugina za forume.
Iako je zadnji po preporuci tt implementiran, i dalje ne radi.
Bice reseno ali ne zavisi od nas.

TuturuTu on rmn7

Dakle normalno je što mi trenutno Bench forum ne radi u Tapatalku? U prevodu ne mogu ništa da uradim već samo da dačekam rešenje?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno