nije naknadna, pogledaj cenu i datum posta. i sad kad bih ti rekao da je dobar ulaz za nedelju dve izmedju 8 i 9k?čak ću postaviti par ordera i ispod, čisto da se pokupi ako bude neki wick ( flash crash )..
jel bi i to bilo naknadno?
Ne kažem da nisi to napisao onda, jesi. Problem je što je tvoja analiza u tom trenutku zapravo bila pogrešna, ali je sasvim slučajno pružila ispravan rezultat. Sad taj rezultat treba da znači da si onda bio u pravu, ali zapravo nisi.
Da objasnim malo bolje. Apsolutno nikakvog razloga nije bilo za uzimanje profita u 11k opsegu, nakon što je 10k pao bez otpora, 11k je bilo jasno da će biti pregažen kao plitak potok. 13800 je na 61,8% i naravno odličan target za uzimanje profita, ali upravo tu je i puklo, ko nije stigao da iskešira u tih nekoliko minuta, talas ga je odneo kad su veliki pojurili da prodaju. Dakle tu treba prodati, ali tu ne možeš da prodaš, kvaka 22. Ja nisam očekivao takav nalet prodaje u tom trenutku, puno novih para je ušlo tog istog dana, bilo je logično pustiti još da uđu, pa tek onda opaliti negde iznad, ali nekome se žurilo za pare i nije znao ni mario za planove pumpadžija.
Što se tiče tvojih prognoza za budućnost, mislim da od toga nema ništa. Ne kažem, BTC je to i radiće šta mu se ćefne, ali toliki pullback u ovom trenutku ne vidim. BTC će skoro sigurno malo da luta sa cenom, ali će nastaviti da prati trendline i polako ponovo testira 13800. Mislim, zašto napustiti dobro mesto za pecanje gde si nedeljama prihranjivao ribu samo zato što je neko drugi tu zabacio udicu i odneo par somića? Plan je i dalje dobar, riba još uvek grize, FOMO nije značajno oslabio.
Ali bih i te kako voleo da si u pravu. Da sada bude jedan veliki pulback, da testira 21WMA i odbije se naviše, ja bih prodao i babinu protezu da kupim BTC. Ali baš zato ti i kažem, nema od toga ništa, to bi svako mogao da pročita. Nije ideja da mi zaradimo, već samo manipulatori.