Ja sam pogledao i ep 3 (of 15) u međuvremenu :d Ne znam koliko je to epizoda u "Netflix edit" varijanti.
Odavno je postali očigledni da će svaki od likova da ima neku romansu, dilema je samo kolikom će ljubavnih trouglova & mnogouglova da bude 😀
Ovo što sam ja skinuo je 15 x 70 minuta kako je originalno emitovano (skinuo sam BluRay rip, namerno ne Netflix rip... zbog Plex + trakt.tv scrobble jer oba koriste informacije sa TVDB), što je te "2 sezone" na Netflix-u. A u stvari je jedna sezona koja je emitovana iz 2 dela :d
I pre nego što je počelo očigledno "sapunjarenje" mene su već počeli da nerviraju postupci ovog "profesora" sa odlaskom u kafić pa na dalje... ne deluju kao potezi nekog ko je navodno inteligentan. Sve u svemu serija deluje moderno i super produkcijski... ali je sapunica u srži 😀 😀 Verovatno ću pogledati još koju epizodu u ovom tempu "na svakih 10 epizoda Sopranos-a jedna španska"... kad mi dosadi Sopranos a nema nove / neodgledane One Punch Man epizode (S2 je krš, btw) onda kao ajd ta španska.
Moj savet svima vezano za Dark: nemojte da gledate seriju uopste. Ili bar poslusajte ovo sto je emaremare rekao - sacekajte da izbace sve sezone pre nego sto odlucite da li cete gledati ili ne. Izbindzovao sam obe sezone u poslednja tri dana. Ne kazem ovo zato sto je serija losa, vec zbog:
Ovo ce da ide u 5-6 sezona (citaj "dok god zaradjuju i dolar od serije") i nece imati zadovoljavajuci kraj. Mene su jednom prevarili na ovaj nacin sa serijom Lost i necu dozvoliti da se to desi opet. Detaljne utiske o seriji (i zasto mislim ovo sto sam rekao) cu napisati sutra, jer imam svasta nesto da napisem.
Moj savet svima vezano za Dark: nemojte da gledate seriju uopste. Ili bar poslusajte ovo sto je emaremare rekao - sacekajte da izbace sve sezone pre nego sto odlucite da li cete gledati ili ne. Izbindzovao sam obe sezone u poslednja tri dana. Ne kazem ovo zato sto je serija losa, vec zbog:
Ovo ce da ide u 5-6 sezona (citaj "dok god zaradjuju i dolar od serije") i nece imati zadovoljavajuci kraj. Mene su jednom prevarili na ovaj nacin sa serijom Lost i necu dozvoliti da se to desi opet. Detaljne utiske o seriji (i zasto mislim ovo sto sam rekao) cu napisati sutra, jer imam svasta nesto da napisem.
Cccc, da ti Kira i O'Brien nisu na listi.... au 🙁Meni lično je daleko više prijao stari Star Trek, možda je nostalgija, mada sam gledao Vojadžer 3 puta, DS9 isto 3 puta, u poslednjih 15 godina, i likovi kao što je Doktor, Dženvej, 7of9, Sisko, Odo i Dukat su mi svetlosne godine ispred likova u ST : D. Jednostavno način na koji su ovi likovi ispreplitani sa glavnom pričom mi dok pišem ovu rečenicu dolazi želja da sve gledam po 4ti put... dovoljno rečeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari