Pa pogledaj na posta.rs
I meni je na RSBEGC... mozda carina na aerodromu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ту сам и гледао,међутим кад гледам на онај 17track последња промена је leave Serbia
RV927638839CN-ево број ако значи. Хвала
Neznam sta je nejasno posiljka ide standardno otpremljena jutros prema postanskom centru Beograd odakle ide dalje prema tebi..Neznam na kojoj si destinaciji ali sutra je kod tebe
10:26:11 11003 IZMENIČNA POŠTA - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
Stigla mi preko UPS-a pošiljka na firmu, ukupna vrednost oko 240EUR što znači da treba da se plati carina i PDV.
To je očekivano i trošak na koji smo se spremili.
Ono što me je zbunilo je što su me zvali iz UPS-a da im kažem ko nam radi špediciju, znači da sad treba da nađemo neku drugu firmu da odradi taj deo.
Da li neko zna iz iskustva koliko uopšte može da bude trošak špedicije i od čega sve zavisi visina troška?
I ako je neko imao dobro iskustvo sa nekom špediterskom firmom pa da preporuči.![]()
Ono što me je zbunilo je što su me zvali iz UPS-a da im kažem ko nam radi špediciju, znači da sad treba da nađemo neku drugu firmu da odradi taj deo.
Meni je juče stigao paket koji je bio na carini od 4. juna.Koliko je trenutno cekanje na BG carini?
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Ajde manje vise i otvaranje ali toliko cekanje e to je mucenje nista drugo.Sta bi rekao onda da ti otvaraju stvar od 2 dolara?
Hvala puno za info, to me je interesovalo.Od troškova imaš carinsku dokumentaciju, troškove usluge skladištenja i otkupa tovarnog lista, prijavljivanje pošiljke za carinjenje, naknadu za korišćenje carinske garancije, dostavu robe i na kraju špediterske usluge. Sve ukupno oko 7.000 RSD. Ovo čitam sa poslednjeg špediterskog računa za moju firmu, u pitanju je carinjenje pošiljke iz Bugarske od 180€.
Što kaže @ak47, DHL nudi da ti oni odrade špediciju, ne znam da li to radi i UPS, slabo radimo preko njih, priupitaj ih...
Ne znam sta se to dogadja sa carinom, jer mi jedna posiljka stoji u statusu "za carinu" jos od 17.06. I status se ne menja uopste. Da li se to nesto promenilo ili ne? Ranije je bila svakodnevna promena statusa "podnosenje na carinski pregled", a sada nista. U pitanju je cista "gvozdjurija", navojno vreteno sa mesinganom maticom 4 kom (400mm). O cemu se ovde radi?
Pogledajte prilog 271323
Pitao sam mog špeditera, kaže da UPS ima svoju špediciju, tako da mogu i oni da ti to odrade, ali pretpostavljam da je skuplje nego neka druga špedicija...Hvala puno za info, to me je interesovalo.
OK bitno mi je da znam da je sada tako. Hvala puno za info.Izgleda je sada tako. Meni je posiljka stajala tako 15 dana i onda je bila otprema i sutradan stiglo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari