Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зна ли неко да ли је код њих процедура за издавање чекова као код других банака?
Да ли траже нека документа посебно?

Da li je neko probao da uplati malo više para na račun u mts?

treba sutra da mi uplate 200.000 din, pa se brinu da ih pošta ipak ne odere za proviziju... :)

Da li je neko probao da uplati malo više para na račun u mts?

treba sutra da mi uplate 200.000 din, pa se brinu da ih pošta ipak ne odere za proviziju... :)

jesam uplaćivao veći iznos na mts račun
dešava se nekad da šalteruše ne znaju da to prolazi bez provizije pa bi valjalo naglasiti unapred da nema provizije na uplate preko pošte na račun mts banke (kroz mts-ov račun pa na poziv na broj) kako se ne bi presamitile, presavijale, zavijale, bečile, čudile, kumile i molile na pomen da nema provizije na uplatu.

Već duže vreme na mbanking aplikaciji ne mogu da promenim datum plaćanja, na e-mail nisu odgovorili.
Mislio sam da je možda do roma, ali ne, doduše svi su Oreo.
Da li još neko ima problema?

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Ispravka, Pie romovi, ne Oreo.

Preneo primanja u mts banku, od prvih 1500dindži još ništa. Kao, od 1.-5. naredna 3 meseca po 1500rsd, a poslednji mesec 2k RSD.

Navlakuša ili je to neko, stvarno, dobio?

Sent from my Mi 8, 6/128(white) using Tapatalk

Prošla uplata normalno bez provizije, samo su im u posti tražili kopiju licne karte, jer je u pitanju “velika” uplata.... :)

Preneo primanja u mts banku, od prvih 1500dindži još ništa. Kao, od 1.-5. naredna 3 meseca po 1500rsd, a poslednji mesec 2k RSD.

Navlakuša ili je to neko, stvarno, dobio?

Ja preneo u decembru, dobio 5 meseci, svaki mesec, jedan dan posle plate po 1000 dinara...

Ja preneo u decembru, dobio 5 meseci, svaki mesec, jedan dan posle plate po 1000 dinara...
Sada su promenili uslove. Ne treba da legne plata, već ti uplate 1.500rsd od 1.-5. u mesecu. Prva dva meseca po 1500rsd , treći mesec 2000rsd.

Gde je bio taj promo? Za ovaj zadnji, sto je do kraja maja moglo da se predje je bio uslov prenos i lezanje plate.

Prošla uplata normalno bez provizije, samo su im u posti tražili kopiju licne karte, jer je u pitanju “velika” uplata.... :)

Пошта тражи копију ЛК за сваку уплату од 100.000 или већу.
Ако неко не жели да се бакће с тим а жели да уплати више, на пример, 300.000 рсд,
може да подели у више у плата по 99.999 рсд. и да плати посебно

Свакако се не плаћа провизија.

Meni mbank aplikacija ne radi. Zakuca pri registraciji i nema dalje. Vidim da je čest problem po recenzijama na app storeu. Inace imam sony xa1, oreo.

Пошта тражи копију ЛК за сваку уплату од 100.000 или већу.
Ако неко не жели да се бакће с тим а жели да уплати више, на пример, 300.000 рсд,
може да подели у више у плата по 99.999 рсд. и да плати посебно

Свакако се не плаћа провизија.

Meni nisu trazili za uplatu od 116k dinara

Šta bre vi plaćate tolikim ciframa?
:)

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Ne plaćaju, nego uplaćuju sebi na racun

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

^uplacuju da bi nesto platili, a ne da bi im stajao novac na racunu valjda?:)
To su inace cifre koje vidjam da bakice nose ovde, kad dodju firme sa pazarom (sada na po nedelju dana..) ili podizanje iz firme, to idu paketici i cuvaju se 5000ke samo za te slucajeve :)
Meni mbank aplikacija ne radi. Zakuca pri registraciji i nema dalje. Vidim da je čest problem po recenzijama na app storeu. Inace imam sony xa1, oreo.
Imas root? Iskljucene animacije?

Na koji način banka obračunava plaćanje u devizima ukoliko na računu imam samo dinare?
Ili bolje pitanje je možda šta dobijam ukoliko promenim dinare za evre pre plaćanja u nekoj stranoj valuti?

Banka konvertuje dinare u devize po njenom kursu. Uštedećeš ukoliko kupis devize putem aplikacije pre plaćanja, u zavisnosti od iznosa.

Ovaj odgovor nije bas najsrecniji. Ako banka konvertuje dinare u devize "po njenom kursu", po cijem onda kursu konvertuje dinare u devize kada koristis menjacnicu u aplikaciji? :d

Pa isto po njenom, samo ima više kurseva. Npr kurs u aplikaciji se razlikuje od kursa u ekspozituri, i povoljniji je.

^uplacuju da bi nesto platili, a ne da bi im stajao novac na racunu valjda?:)
To su inace cifre koje vidjam da bakice nose ovde, kad dodju firme sa pazarom (sada na po nedelju dana..) ili podizanje iz firme, to idu paketici i cuvaju se 5000ke samo za te slucajeve :)

Imas root? Iskljucene animacije?

Nije rootovan a probao sam i sa isključenim animacijama ali ne radi.

Da li vam radi aplikacija? Kad god pokusavam da se ulogujem izbacuje please try again

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Radi aplikacija. Da niste reinstalirali ili resetovali telefon? Probajte da se registrujete opet.

3 nedelje od potpisivanja ugovora za računplus,a stigla mi samo mastercard(bez dine). do čega može biti?

Pitanje u vezi m-bankinga i e-bankinga. Aplikacija za android radi kada se sakrije u magisku, ili ne radi uopšte na rutovanim uredjajima? E-banking, da li je inače dobra usluga ili se zna češće dogadjati da je nedostupan kao u ovom momentu?

af2e9e7ef3f5b2e67abf27ceca078efc.jpg

Da, to je slucaj za root.

U isto vreme obicno obe ne rade ali retko je to bas, redje od TB.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno