Da li je neko probao da uplati malo više para na račun u mts?
treba sutra da mi uplate 200.000 din, pa se brinu da ih pošta ipak ne odere za proviziju...![]()
Preneo primanja u mts banku, od prvih 1500dindži još ništa. Kao, od 1.-5. naredna 3 meseca po 1500rsd, a poslednji mesec 2k RSD.
Navlakuša ili je to neko, stvarno, dobio?
Sent from my Mi 8, 6/128(white) using Tapatalk
Sada su promenili uslove. Ne treba da legne plata, već ti uplate 1.500rsd od 1.-5. u mesecu. Prva dva meseca po 1500rsd , treći mesec 2000rsd.Ja preneo u decembru, dobio 5 meseci, svaki mesec, jedan dan posle plate po 1000 dinara...
Meni su rekli da plata ne mora da legne. Dakle, prevarili su me. Ok. Nebitno.Gde je bio taj promo? Za ovaj zadnji, sto je do kraja maja moglo da se predje je bio uslov prenos i lezanje plate.
Prošla uplata normalno bez provizije, samo su im u posti tražili kopiju licne karte, jer je u pitanju “velika” uplata....![]()
Пошта тражи копију ЛК за сваку уплату од 100.000 или већу.
Ако неко не жели да се бакће с тим а жели да уплати више, на пример, 300.000 рсд,
може да подели у више у плата по 99.999 рсд. и да плати посебно
Свакако се не плаћа провизија.
Imas root? Iskljucene animacije?Meni mbank aplikacija ne radi. Zakuca pri registraciji i nema dalje. Vidim da je čest problem po recenzijama na app storeu. Inace imam sony xa1, oreo.
^uplacuju da bi nesto platili, a ne da bi im stajao novac na racunu valjda?
To su inace cifre koje vidjam da bakice nose ovde, kad dodju firme sa pazarom (sada na po nedelju dana..) ili podizanje iz firme, to idu paketici i cuvaju se 5000ke samo za te slucajeve
Imas root? Iskljucene animacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari