Ako dobro razumem šemu, sa shelly-jem ostaju aktivni i prekidač i aplikacija? Pritiskanje prekidača menja prethodni status? Ako je potrošač bio isključen, pritisak na prekidač će ga uključiti i obrnuto? Bez obzira na to šta je urađeno sa aplikacijom? I u aplikaciji će svakako moći da se uključi/isključi potrošač, bez obzira na stanje prekidača?
U aplikaciji se namesti ovako:Mislim da da, ali ne baš tako. Recimo ako je na prekidaču bio ugašen i uključio si aplikacijom, da bi ga ugasio prekidačem treba 2 puta da ga pritisnete (upaluš i ugasiš). Postoji fora koju možeš da probaš, a to je da modifikuješ prekidač da se uvek vraća u ugašeno stanje (otvori se prekidač i savije neki limić, ima na yt) i u podešavanjima se switch stavi na edge mod. Nemam još Shelly pa nek me ispravi neko ako grešim, ali ovo sam skontao čitajući i planiram tako da odradim.
Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk
Kako ne mogu da se grupisu?Najgore što te Aqara sijalice ne mogu da se grupišu, pa moraš da pališ/gasiš jednu po jednu.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Aqara ne mogu, one tvoje Phillips mogu [emoji14]Kako ne mogu da se grupisu?
Tapatalk from Poco loco
Kada mi stigne i sve povezem, postavicu ovde, kako treba povezati Shelly1 sa Beninca Jim3 motorom garaznih vrata. Izgleda da ne moze da se uzme struja(24v) sa ploce jer nije konstantna, ako sam dobro razumeo preko G.translate, poljski je forum, vec mora direktno na 220v, pa kada to sve proverim, ja cu napisati post...
Kakav je domet? Sa koje udaljenosti kontrolišeš klimu?
Meni je malo specifičan raspored, a hteo bih da probam da kontrolišem i klimu i tv i set top box, ali su u različitim smerovima, ovaj rm3 Pro je multi direkcioni? Videh na brzinu da je kompatibilan sa home assistant, i to bih voleo da integrišem.
Potrebno mi je da dobaci nekih 6-7m, ako ti nije teško da isprobaš![]()
Sent from my SM-A600FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari