Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Može li preporuka za neku android aplikaciju za praćenje radnih sati? Znači nešto najjednostavnije, da na kraju radnog dana mogu da upišem koliko sam radio, eventualno šablon da se napravi. Poželjno je da bude free, al' nije greda ni da se otvorim za par $ ako vredi.

Hvala, probaću.

Koristio sam app Backup all vec duze vreme , pre flesovanja sam sacuvao call logove, sms i kontakte, ali nakon flesovanja , nisam ga pronalazio u app storeu, jedva nadjoh na googlu!
Zasto je sklonjen sa gplay?
a1c85dc7c31bf73dd570df5a1fe39b69.jpg

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Pitaj autora programa, kako mi da znamo :)
Ako se ne varam, sada se call logovi i SMS-vi automatski bekapuju na Google, ali ako se i ne bekapuju, postoji pregršt sličnih programa.

Zanm da je bilo 1000x. Obican mp3 player koji pusta foldere koje sam ja predhodno napravio. Ove neke sto sam probao sami prave neke svoje zanrove, pa mi tu rasporedjuju muziku. Ja samo hocu da izaberem folder "shaban shaulic" * :d i da mi pusti taj folder sa svim pesmama koje se tu nalaze.

*to je samo primer

Zna li neko sta se desava sa ovim facebok mesengerom,sam promeni zvuk za notifikacije sa zvukom koji i neman u ponudi?Ovaj sa brojevima
e4efe5198e45eabfa273134e2be39e89.jpg

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

To se meni odavno dešava, poslije svakog ažuriranja novi zvuk. U Beta programu sam na Google Play za Messenger.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

To se meni odavno dešava, poslije svakog ažuriranja novi zvuk. U Beta programu sam na Google Play za Messenger.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
I meni je od jutros neka blesava melodija

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Aham,znaci nisam usamljeni slucaj,rekoh da nije mesenger nesto prso

Neka dobra alternativa za ES File Explorer, da radi stream sa LAN-a na playere kao ESFE? Total Cmd je spor, i nekako cudan. Treba mi i brzi LAN transfer. ESFE kao da je namerno usporio transfer u zadnjih dve godine.

Da li još neko ko je na Sbb internetu može da proveri da li mu radi TV tap pro aplikacija? Ne radi mi kad sam na wifi sbb-u a kad se prebacim na mobilni net Telenor/MTS, sve radi uredno.

Ja sam na SBB-u. Ta aplikacija mi ne radi već oko mesec dana, ni na njemu ni na mobilnom internetu. Verzija 1.9.

Hvala. Meni radi na mobilnom internetu, sumnjam na SBB da nešto muljaju.

Caos
Ima li neka fora da se citava stranica prevede sa engleskog na srpski, da ne idem copy paste pa translate?
Hvala

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Google translate prevodi celu stranicu kad kopiras url stranice i kliknes na link koji prikaze.

Treba mi neka aplikacija, ili neki drugi nacin za sledece. Hocu da mogu JEDNIM klikom na JEDNU ikonicu da posaljem jedan isti sadrzas sms poruke jednoj istoj osobi. Dakle da klikom na jednu ikonicu posaljem osobi PETAR, tekst poruke ZDRAVO. Nasao sam ovde da se pominje neka aplikacija pager, ali niti pise kako se tacno zove niti sam uspeo da je nadjem. Moze li se to nekako i kako uraditi? Odmah da kazem da ne koristim android i ne verujem da bih se snasao sa tim taskerom koji takodje pominju u ovom linku. Jedino ako bi neko bi ljubazan da mi step by step objasni kako ovo konkretno da napravim.

Ajde da pitam ovde, u nadi da necu opet biti upozoravan...:shock:
Da li i dalje nije moguce snimati telefonski razgovor na Androidu 9, nisu odobrili ili naporavili neku aplikaciju kojom je moguce snimiti obostrano telefonski razgovor, moj i sugovornikov?

Treba mi neka aplikacija, ili neki drugi nacin za sledece. Hocu da mogu JEDNIM klikom na JEDNU ikonicu da posaljem jedan isti sadrzas sms poruke jednoj istoj osobi. Dakle da klikom na jednu ikonicu posaljem osobi PETAR, tekst poruke ZDRAVO. Nasao sam ovde da se pominje neka aplikacija pager, ali niti pise kako se tacno zove niti sam uspeo da je nadjem. Moze li se to nekako i kako uraditi? Odmah da kazem da ne koristim android i ne verujem da bih se snasao sa tim taskerom koji takodje pominju u ovom linku. Jedino ako bi neko bi ljubazan da mi step by step objasni kako ovo konkretno da napravim.
Ukucaj u gugl sms bot widget. Na apk pure imas da je skines

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Jel to ovaj program? Ja sam skinuo nesto drugo pod istim imenom, sto ne moze to sto meni treba. A i ovo je dosta matoro i nema ga vise na play store-u. Da nema nesto malos vezije i aktuelnije, po mogucstu da je sa play store-a?

Poslednja izmena:
Izgleda je sve izbrisano sa play storea zbog promene privatnosti i dozvola aplikacija. Ja sam to našao guglajuci, radi, proverio sam, sumnjam da ces naci tako sta na play storeu jer znam da je i tasker mnoge mogucnosti morao da ukloni sa verzije koja se distribuira preko stora

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ajde da pitam ovde, u nadi da necu opet biti upozoravan...:shock:
Da li i dalje nije moguce snimati telefonski razgovor na Androidu 9, nisu odobrili ili naporavili neku aplikaciju kojom je moguce snimiti obostrano telefonski razgovor, moj i sugovornikov?
Ja sam koristio na osmici dosta razlicitih aplikacija za snimanje, neke su radile, neke ne. Sada na 9 ni jedna ne radi...bar od tih koje su radile na 8.

Vrh Dno