Jeste legendo, Telenor je odradio posao tu, ali isto toliko je i Telekom, odnosno Supernova, kriv za nedostatak te informacije na njihovom sajtu jer bi oni to trebali da naglase pozivi iz drugih mreza se tarifiraju... Logicno je da se poziv prema call centru iz sopstvene mreze ne naplacuje ili nesto mizerno samo za poziv 10ak dindzi kao sto Telenor radi. Za tih 10din znam i ne zanima me kad hocu da ih zovem. Ovo je skroz druga prica, zvao sam Supernovu i zboh njihovog nedostatka informacija sad treba da placam skoro 2500din sledeci racun. Vec sam se ponovio 20 puta, mislim da je dosta)). Sa Telenorom cu ovo da zavrsim kako znam i umem pa makar i posle skoro 2 decenije koriscenja ovog broja u 063 mrezi, preci cu kod drugog operatera jer vise me boli ovaj sjeb koji mi je prvi kod njih za 20god, nego da su me je..ali svaki mesec do sad.
Da, i ako nazoves Telenor call centar iz druge mreze, dobijas OBAVESTENJE DA CE POZIV BITI TARIFIRAN PREMA VAZECEM CENOVNIKU! U tom slucaju ili nastavljas poziv ili prekidas vezu. Prema Supernova call centru na broj 19911 NE DOBIJAS NIKAKVU INFORMACIJU NITI JE IMA NA SAJTU! E u tome je frka, a ne oko Telenora generalno. Vec nalazim po netu brdo prica o tome sto su ljudi zvali bas kao i ja i naplacivano im a nisu pojma imali da ce biti naplaceno! PREVARA I OBMANA
Takodje sto sam gore naveo 199aa (a=0,5,6,7),! Znaci u toj kombinaciji nema broja 19911 jer a nije = 1 ni u jednom slucaju. Opet laz i kad sam operateru skrenuo paznju na to, istog momenta mi je receno da se poziv tarifira prema cenovniku Telekom i da su oni samo posrednici u tome. Znaci opet prebacivanje odgovornosti jer po tom cenovniku iz Telenora, poziv na 19911 iz Telenor mreze NE BI SMEO BITI NAPLACEN JER NE POSTOJI 19911 u njihovom cenovniku
[/B]
Kako ne postoji u cenovniku?
199aa (a=0,5,6,7) za ove kombinacije brojeva je 7 din/min za sve ostale je 25din/min. Pise ti u zadnoj recenici na dnu.
Nadam se da ce ti uvaziti reklamaciju ako ne u potpunosti onda bar da ces dobiti neko umanjenje racuna.
[/B]
Kako ne postoji u cenovniku?
199aa (a=0,5,6,7) za ove kombinacije brojeva je 7 din/min za sve ostale je 25din/min. Pise ti u zadnoj recenici na dnu.
Nadam se da ce ti uvaziti reklamaciju ako ne u potpunosti onda bar da ces dobiti neko umanjenje racuna.
Hahahaha ... daj ne *****avaj
SBB i MTS su najbezobrazniji jer su monopolisti. Neko je napisao da ce biti dva provajdera, ne ... bice 1 samo i to MTS, mozda i posta. To sto si ti nekom poznaniku ili salter boju bio dosadan ... nemam komentara. Planovi se prave po nekoliko godina unapred. Negde si napisao o nekakvim 'dogovorima' sto je obicna glupost. I jedni i drugi su se rasirili po NBG-u kupovinom operatera, isto sto sada MTS radi. To sto su neozbiljni ... ali bas svi, to je druga stvar. Imas EON box ... ne, imas boxic, malo djubrence za koje su te odrali 7000 din. Ja 200/20 placam 1600 din. Najbolja varijanta je Orion optika + PTT kablovska. A najbolja opcija su andoid box i dobra lista. Te 'sportske' opcije nasih operatera, pogotovu raspale arene sa prvenstvom bocanja padaju u vodu, kad imas opciju svakog dana gledati NBA tekmu po zelji u full HD ili 720 bez seckanja. O filmovima je glupo govoriti, svi ti HBO i Cine gube smisao ... sem ako nisi u fazon fledati nesto sto ti drugi namece. MTS ce i ovde profitirati jer ce u jednom trenutku oboriti cene i pojesti sve ostale ... isto su uradili i sa ADSL-om.
Izvini nisu. Vip ne naplaćuje pozive ka 199aa brojevima. Imam razgovore sa sbb podrškom od po 45 min, naplaćeno 0. Tarifira se po standardnoj ceni. Dok se sa vipa npr ne mogu dobiti neki brojevi 0800 (npr pošta call centar, dobija se poruka poziv iz ove mreže ne može biti ostvaren, pa onda zovem 011/3607607).Ti brojevi su svi komercijalni za pozive iz drugih mreza kod svih provajdera i sluze za namicanje kinte.
Ne, ja imam realna ocekivanja, za razliku od takvih kao ti "ma cuti, dobro je i ovo" likova.
Za njihov broj zaposlenih i njihove "probleme" me zabole!
Alternativa uvek postoji, a zasto ne bih potpisao na 24 meseca i dobio nizu cenu, pogotovo kad ugovor moze da se raskine bilo kada?
S' druge strane.."najsmesniji su mi " indijanci kao sto si ti, bedni provokatori u pokusaju,a svakako gubitnici,
koji boluju od "Stokholmskog sindroma", to je kad oteti pocne da saoseca sa otmicarem,
tako i ti i tebi slicni.."saosecate" sa operaterom koji ne saoseca sa vama..korisnicima koji ih placaju.
A oseca se i ta porodicna komunisticka indoktrinacija..to je nauceno od malih nogu da se nikada ne buni i da je "sistem uvek u pravu".
Btw..za korisniike koji ne "saosecaju" sa operaterom..i dalje nisu pustili sve kanale, sad sam bio na vezi sa call centrom,
resetovao stb uredjaj, vadio karticu itd., medjutim i dalje nema onih X Plus kanala, i nista.."napisace" sta vec i vec kome..
Ti kanali su manje vise nepotrebni,ali ako pise da su deo paketa, moraju da ih isporuce..barem nama koji nismo "ma cuti, dobro je i ovo" likovi.
Kao i u temi za Kopernikus pitam - zna li neko šta je sa Fox kanalima. Nemam ih više.
Tačno takAko svi iz Kop, Vektor i ostalih koji su postali Supernova nemaju istu ponudu, ova tema nema nikakvog smisla.
Ovo treba da vodi ljude, sada je takva situacija, videcemo kasnije.Tada ću se žaliti. Ako ne, ja sam miran do decembra 2020-te, tada ću videti šta je u ponudi![]()
Poštovani,
Na osnovu Vašeg zahteva izvršili smo neophodne provere za priključno mesto na adresi xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxx u Beogradu.
Kao što smo Vas već obavestili, od 1. aprila poslujemo i plasiramo svoje usluge pod brendom SUPERNOVA.
Na internet prezentaciji www.mojasupernova.rs istaknuta je nova ponuda sa cenovnikom čime je omogućeno da se postojeći i potencijalni korisnici bolje upoznaju sa istom i izaberu paket po svojoj meri.
Obaveštavamo Vas da ćete o procedurama i eventualnim popustima za osobe sa invaliditetom biti naknadno obavešteni.
Napominjemo Vam da u Vašem slučaju nije izvršena automatska migracija paketa koji koristite na neke od novih paketa iz ponude SUPERNOVE.
Želimo da Vas obavestimo da svi postojeći korisnici koji se opredele za obnovu ugovora i potpisivanje ugovora na 24 meseca dobijaju odabrani paket usluga ( SUPER SVE ili SUPER PAR ) sa mesečnom pretplatom od 1,00 RSD na period od 1 meseca.
Takođe, svi postojeći korisnici koji se opredele za dodavanje novog servisa na postojeći paket i potpisivanje ugovora na 24 meseca dobijaju odabrani paket ( SUPER SVE ili SUPER PAR ) sa mesečnom pretplatom od 1,00 RSD na period od 2 meseca.
Za sve konkretnije odgovore i informacije po pitanju nove ponude i Vašeg Ugovora, kao i za bilo kakve zahteve po pitanju istog, potrebno je da nam se obratite telefonskim putem na broj 19911 ili dolaskom u najbližu poslovnicu Supernove.
Spisak poslovnica možete pogledati na internet adresi https://mojasupernova.rs/Privatni/Podrska/Prodajna-mesta .
Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
--
tel. +381 19911
e-mail. [email protected]
www.mojasupernova.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari