Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ovako:

Svaka sledeca psovka, etiketiranje, vredjanje, provociranje, politika, sendvicarenje, promovisanje ili blacenje nekog brenda i slicne "ilegalne radnje" = momentalni godisnji odmor aka privremeni ban od 10 dana.

Ako ne znate lepo i kulturno da pisete - nemojte.

Hvala

jel ima neko comedy central? makar vi sto ste potpisali novu UO..
ili je on medju tim kanalima sa SN spiska kojih jos nema

Ja imam, Kopernikus. Na starom sam ugovoru.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ima i kod vektora
Stari ugovor

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

koji kanal tj pozicija? vektor

Poslednja izmena:
Evo ovako:

Svaka sledeca psovka, etiketiranje, vredjanje, provociranje, politika, sendvicarenje, promovisanje ili blacenje nekog brenda i slicne "ilegalne radnje" = momentalni godisnji odmor aka privremeni ban od 10 dana.

Ako ne znate lepo i kulturno da pisete - nemojte.

Hvala
Malo je 10dana...

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Sada sam prvi put stigao da pogledam pakete. Jako dobra ponuda kanala u najjačem paketu; tu je i N1, Fox, SK, Arena, puno filmskih kanala... Takođe i cena je više nego dobra. Mogli su i npr. N1 da emituju u HD, ali valjda će i to vremenom biti.

Poslednja izmena:
Od ovih sto su potpisivali ugovore, koliko ste cekali da vam se promeni brzina i dodaju kanali? Cale je potpisao u ponedeljak, a jos uvek sam na 75/5 koje je imao Vektor, a kanali su se selektivno otkljucali, tipa imam HBO, a nemam Cinemax npr.

Meni je sve otkljucano sa starim paketom i dodati novi kanali, doduse ja sam bio na Kopernikus mrezi.

Послато са TA-1053 уз помоћ Тапатока

Sada sam prvi put stigao da pogledam pakete. Jako dobra ponuda kanala u najjačem paketu; tu je i N1, Fox, SK, Arena, puno filmskih kanala... Takođe i cena je više nego dobra. Mogli su i npr. N1 da emituju u HD, ali valjda će i to vremenom biti.

Svi nabrojani kanali su u srednjem a ne u najjacem paketu, a N1 je u HD na 262 poziciji.

Ne znam kakav ti to paket imas :)

Svi nabrojani kanali su u srednjem a ne u najjacem paketu, a N1 je u HD na 262 poziciji.

Ne znam kakav ti to paket imas :)
OK, odlično. Gledao sam samo za najveći paket, zbog bržeg neta. Nisam video za N1 HD.
Čisto informativno sam gledao, pošto trenutno imam "svež" ugovor sa SBB.

Poslednja izmena:
Samo sto to ipak zavisi sa kog provajdera dolazis,AV com SK nikad nece videti.Da li i kod drugih imaju ovi fantasticni kanali Happy realiti 1 I 2 ,ili samo AV com-ovci imaju tu cast?

Sent from my T1 7.0 using Tapatalk

Samo sto to ipak zavisi sa kog provajdera dolazis,AV com SK nikad nece videti.Da li i kod drugih imaju ovi fantasticni kanali Happy realiti 1 I 2 ,ili samo AV com-ovci imaju tu cast?

Sent from my T1 7.0 using Tapatalk
I mi u kopernikusu odavno imamo te sjajne kanale.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Ja koliko sam razumeo gpon je samo za firme, za nas obicne smrtnike samo obicni paketi.
Nisi dobro razumeo, GPON je tamo gde ga je Vektor tj.Masko Telekom imao.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Koji bogovi rade na banjici.
Isao sa komsom da prebaci samo tv na M paket jer ima box sa netom i fiksnim a ona kaze što ne uzmete mtstv da imate kompletnu ponudu!!! Rekoh hoce, kad istekne box. Biće sve supernova! Kazem, valjda vam je isto. Ista ste firma. Ona se nešto kiselo nasmeja...
Nešto tu ne štima.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

:) Srce jedno... "da imate kompletnu ponudu", ponudu cega? Zelimo od srca da bude isto, tako sto ce i MTS tv liciti na nasu ponudu.

Nisi dobro razumeo, GPON je tamo gde ga je Vektor tj.Masko Telekom imao.

Nije samo za firme, postoji u novijim zgradama gde je usao RV. Problem je sto opticki net nemaju u paketima, vec se usluga posebno placa a na nju dodaje tv i telefon pa ispadne skuplje od konkurencije. Ako se dobro secam, brzine za fizicka lica su im bile iskljucivo 50mb/s.

Ako me sećanje dobro služi u A bloku je Masko(RV) za fizička lica imao različite ponude i pakete a ne samo 50 net + da dodaješ ostalo.

znaci ova supernova ce biti klasicno sviranje ku*cu,nece u svim mestima biti iste ponude i iste brzine? lol

Ako me sećanje dobro služi u A bloku je Masko(RV) za fizička lica imao različite ponude i pakete a ne samo 50 net + da dodaješ ostalo.

Hm... ne secam se najbolje ali znam da sam pomislio "sto samo 50, braco?!", jer kad je optika, nek je brza...;)

Koji bogovi rade na banjici.
Isao sa komsom da prebaci samo tv na M paket jer ima box sa netom i fiksnim a ona kaze što ne uzmete mtstv da imate kompletnu ponudu!!! Rekoh hoce, kad istekne box. Biće sve supernova! Kazem, valjda vam je isto. Ista ste firma. Ona se nešto kiselo nasmeja...
Nešto tu ne štima.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nova udarna vest ....

MTS kupio Supernovu :D :D :D

Vi koji ste na AVcom mreži,vi ste izgleda jedini dobili orginal MTS ponudu kanala,te kanale koje pominjete jedino oni imaju na spisku kanala.

Na koje to kanale misliš?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno