Off topicIma li neko iskustva da li tv od 70" staje u Passata karavana B6? Dimenzije kutije su 172cm x 110cm x 19cm
Kontam da moze stajati ukoso, al ne znam koliko je to pametno
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Okej, da potvrdim, o ruter ubodem externi hdd, njga ruter pusti u mrezu verovatno preko SMB protokola, i LG koji je preko WIFI povezan na istu ruter ce bez problema da ga vidi, kao da je recimo uboden u usb na samom tv-u?
Ovde https://www.lgwebos.com/topic/3428-input-from-nas-samba-or-nfs-with-no-dlna/ kazu da ne moze, a prilicno je svez thread.
Nema potrebe za boljim, uzeo 43" i prezadovoljan. Bolje tek od 50" pa naviše.Dakle LG UK6950PLB je najbolje od 40-43" sto se moze uzeti?
Ima li nesto bolje a da je i malo skuplje?
Velicina mora biti 40-43".
Evo LG 2018. Line-up Pogledajte prilog 267653
P. S.
I još nešto da dodam za druge koji čitaju temu – LG UK6470 modeli od 49“ i 55“ su za zaobilaziti u širokom krugu. Manji model ima S-IPS (LG Display),
a veći ADSDS (BOE) panel. Na stranu inherentne mane IPS-olikih panela – ti paneli imaju zloglasnu WRGB podpiksel strukturu i o toj prevari možete
pročitati više u mojoj poruci ovde. I sve ovo važi i za 43“ i 65“ verzije. Samo 50“ verzija ima Innoluxov S-MVA panel. Ovo važi i za UK63, UK65, UK67 i
UK69 serije.
Imas sajt displayspecifications.com i tu mozes da vidis koji panelnima odredjeni model.A onaj sony 49 7005xf baep? Za samsung nalazim vec da su ljudi zadovoljni
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja ne mogu da probam jer imam webos 3.5 i nemam network hdd ali radi sve što delim preko kompa, usb exteni disk i tako to. Možeš da probaš da mapiraš na kompu taj externi hdd i deliš sa lg aplikacijom i trebalo bi da ga vidi kao USB u samom tv-u, tako će najverovatnije raditi. Dakle sve interno bez ikakvih drugih aplikacija (plex i to).
Da je 2 cm veci ne bi stao... 70" uk6950![]()
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Pa bas zbog uglova. U Uscu sam gledao dva tv-a jedan do drugog iste dijagonale razlicitih panela i cim se pomeris malo bas se vidi razlika u slici. Na VA bledi slika samo tako dok je na IPS isti kvalitet.Zasto VA panel ne bi bio dobar za svakodnevno koriscenje klasicnog TV sadrzaja? Ako izuzmemo te uglove gledanja, koju manu ima?
Послато са Pixel 2 уз помоћ Тапатока
Uzeo si LG 43UK6950?Nema potrebe za boljim, uzeo 43" i prezadovoljan. Bolje tek od 50" pa naviše.
nije ni svaki panel isti, tako npr qled ima bolju sliku (ne toliko da opravda cenu) pod uglom od standardnog VA panela. Skoro sam se igrao nesto gde sam poredio q6 i nu71. Onaj post sto si ovde napisao kad da ga je vojvoda (ips hejter) od reci do reci sastavljao. Taj IPS i VA retko kom prosecnom gledaocu znači, a razliku rgbw i rgb ako vidi golim okom, znaci ne mikroskopom, dobija nov tv od mene. Toliko forsira tu rgbw pricu, a qled koji je cenovno u rangu ili skuplji od oled-a zaobilazi i to je opravdano. Znaci kupujte sta Vam se svidja i sta Vam odgovara. Ima par stranica unazad gde korisnici javljaju iskustva niti da vide razlike u uglovima niti vide losiju crnu boju pa su malo i prozivali ljude ovde zasto to pricaju sto ima i istine. Dakle sve je do ljudi i njihove subjektivne percepcije.
Koji Divx, ja se secam da sam zadnji put nesto pogledao u tom formatu jos 90-ih godina, danas je primat preuzeo mkv i mp4 sto vecina tv-a podrzavaSmorio sam se kao kifla... Bio sam na ivici da izvadim novac za Samsung Q6 kada sam shvatio da ne podrzava DTS i DivX od prodavca. Koliko shvatam, osim ako necu da transcode-ujem sadrzaj i gledam sta skidam i slicno, trebace mi neka Android kutijcina pored TV-a. Kao da je 2007. a ne 2019...
Možeš da probaš da mapiraš na kompu taj externi hdd i deliš sa lg aplikacijom i trebalo bi da ga vidi kao USB u samom tv-u, tako će najverovatnije raditi. Dakle sve interno bez ikakvih drugih aplikacija (plex i to).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari