@Zeha Sta si uradio? Ja mogu samo da ti kazem da su Sony modeli preskupi. Jesi razmisljao o Hisense?
Brat takodje gleda neki 43" eventualno 49" do 50-ak hiljada.
...U kombinaciji su mi ostali:
Samsung QE49Q6FNATXXH
LG 49SK8500PLA
...
Kupujem na slepo jer u Nisu ne mogu da nadjem uzorke ovih panela, pa ako dodjem u blizinu neke prodavnice koja ih prodaje, moracu tamo da pogledam. ...
Iste modele gledam i ja, isti grad. Neverovatno koliko u Nišu nema ničega da se pogleda uzivo.
Da li je to važi za svaki LG Smart TV ili samo za taj model koji imaš? Ili je vezano za verziju WebOS?Ja od nedavno imam taj LG koji pominjete. 120Hz vam je bitno kod igara, i to je to.
A za ostalo zavisi koji OS volite, meni je WebOS favorit, pa sam ga odabrao
Sada ima i foru da preko EPG-a pretražuje sličan ili isti sadržaj koji trenutno gledate na tv, na netu, i izbacije YT linkove sa tim sadržajem
Uh, prelistao sam poslednjih vise desetina stranica ove teme, jedna stvar mi je ostala nejasna. Treba mi 49", to je fizicki maksimum. U kombinaciji su mi ostali:
Samsung QE49Q6FNATXXH
LG 49SK8500PLA
Razmisljam se i za Sony X900 koji je dosta spominjan u ovoj temi, ali sam skroz nesiguran u vezi njega jer nikakvih iskustva nemam sa Sony, pogotovo zbog tog "bagovitog" Androida na njemu. Otvoren sam za argumente...
koji tv od 43" da uzmem za 35k od brace madjara? neke preporuke ? hvala
za nosače postoji posebna tema (teme)
Trenutno je akcija 5god garancije na kupovinu u Srbiji dok je kod madjara 2god.Ja bih uzeo LG43UK6470-355e na stanju kod mađara u prodavnici je oko 54000 din. mislim da on ima odličan odnos cena/kvalitet.
ako hoćeš nešto jeftinije trenutno u Tehnomaniji akcija 43" FOX Televizor LCD 43DLE462 T2 LED za samo 23990 din.
https://www.tehnomanija.rs/tv-i-video/televizori/fox-televizor-lcd-43dle462-t2.html
Moguće je
WebOs vidi čak i enigma2 foldere koji su deljeni bez problema
A da se organizujete lepo, sednete u auto pa zapalite za BG zajedno i o istom trošku kupite dva TeVe-ja, možda dobijete popust na količinu :d
Moj postar spakovao moj stari zamrzivac sanducar u pasata i bilo mesta jos za jos jedan, cuj nece TV stati :dIma li neko iskustva da li tv od 70" staje u Passata karavana B6? Dimenzije kutije su 172cm x 110cm x 19cm
Kontam da moze stajati ukoso, al ne znam koliko je to pametno
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari