Okej, ali da potvrdimo i 49SK8500 ima 120Hz panel, bas taj je na testu, i kaze Darko da je 120Hz. Jel tako?
- PHILIPS SMART Televizor 43PUS7303/12 LED
- PHILIPS SMART Televizor 43PUS6703/12 LED
- SONY Televizor KD43XF7596BAEP LED
- SONY Televizor X800F LED
- PANASONIC SMART TX-43FX620E LED
I stara toshiba regza koju sam matorcima uzeo je isto tako copava. Sreca pa nisam morao da ga koristim ikada inace bih ga odavno polupao.Pa to mora da je ona HDReady "Toshiba", tako to radi
Od ranije, pa od prodavaca, pa od nekih "poznavalaca", pa od znalaca preporuke, pa neka moja prijasnja pracanja tv tehnika (zastarelo)...
Ja sam "sluđen", jedni nemoj te i ti ne valjaju, drugi ti nisu nista ali ovi su extra, treci kazu ne ne ovi su dobri a ti ne valjaju i ti nisu nesto. Tako u krug.
Moguce da ce mi trebati tv, ocekujem da mi serviser javi sta je televizoru i cenu popravke.
E sad da li je uputno (normalno, ispativo) platiti 5-6k ili platiti cak 10-12k za popravku lcd tv starog skoro 7g ... mislim da verovano nije ovu visu cenu mudro platiti.
Treba danas ili sutra znati sta bi moglo zameniti stari tv...
Webos 4.0 ili Android (koji) ili Tizen 4.0 sta vi mislite da je bolje ili nema potrebe "razbijati glavu" oko toga?
Ima li ko LG 43EU6950 ili vecu bracu iste vrste?!!
Meni treba za dnevnu i ja ne znam dal IPS ili VA, ali ja svakako gledam samo uvece i direkt ispred TV-a...Trenutno je na akciji u Teh... LG 55UK6950 za 69.990 dinara sa 5 godina garancije. Odlična cena za ovaj tv, uzeo bih ga bez razmišljanja da nema IPS panel.
Kupio sam Samsung 58NU7102 u istoj prodavnici po istoj ceni. Dve godine garancije, dosta siromašniji u opcijama od LG-a, ali sam hteo VA panel isključivo. Uzeo ga za spavaću sobu, filmovi i serije uglavnom, uveče u zamračenoj sobi, pod uglom od 90 stepeni uvek. IPS u takvim uslovima nema šta da traži, ko je imao prilike da uporedi zna o čemu pričam.
Sa druge strane kome treba tv za dnevnu sobu, uglavnom osvetljenu, sa različitim pozicijama sedenja i uglovima gledanja, ovaj lg je trenutno odlična ponuda.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ne bih ja tu uopšte razmišljao mnogo, obzirom da je LG u 70 inča varijanti sa VA panelom, a u svemu ostalom je bolji tv od tog Samsunga i još sa 5 godina garancije. Jedino cene ne znam kakve su im.Meni treba za dnevnu i ja ne znam dal IPS ili VA, ali ja svakako gledam samo uvece i direkt ispred TV-a...
Lg 70 uk6950 (VA) ili Samsung 65 NU7172 (IPS) danas cu da ih proverim jos jednom uzivo jer trenutno nisam siguran
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
To sto gledas u radnji, ne mora nista da znaci ...svaki TV je shop modu, napucan contrast do besvesti, boje etc
Ne bih ja tu uopšte razmišljao mnogo, obzirom da je LG u 70 inča varijanti sa VA panelom, a u svemu ostalom je bolji tv od tog Samsunga i još sa 5 godina garancije. Jedino cene ne znam kakve su im.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari