Mana je kod tog Samsunga što ima samo 1 usb ulaz. Sve ostalo je OK. Nedostatak HBO Go kod Hisense-a je za mene definitivno deal breaker.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Koliko incaMeni stigao sk8500, prvi utisci su wow
Zavisi od ekspoziture.. Negde imaju TV na lageru a negde ne... Par dana od prilikeJel zna neko koliko treba vremena da prodje kad se online kupi tv, a odabere se preuzimanje u prodavnici?
Jel moze odmah da se ode ili mora da se ceka neko vreme?
Onda možeš to rešiti u cugu..Na sajtu pise u koji radnjama ga imaju. Rekao bih da mogu u radnji da obavim kupovinu putem telefona i odmah ga preuzmem.
Brat hoce sutra da uzme tv, a ja sam ih kontaktirao i preko email-a i preko fb samo ne odgovaraju.
Pa cekaj ako znas u kojoj ga radnji imaju i mozes da odes do nje zasto bi uopste kupovao online?Na sajtu pise u koji radnjama ga imaju. Rekao bih da mogu u radnji da obavim kupovinu putem telefona i odmah ga preuzmem.
Brat hoce sutra da uzme tv, a ja sam ih kontaktirao i preko email-a i preko fb samo ne odgovaraju.
Jel na 55-ci 120 hz panel
Ima dodatnih 5%.Pa cekaj ako znas u kojoj ga radnji imaju i mozes da odes do nje zasto bi uopste kupovao online?
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Onda stavi dostavu u tu radnju gde mozes da odes i trebalo bi da mozes odmah sutra da ga pokupis.Ima dodatnih 5%.
Evo:Jel na 55-ci 120 hz panel
Poslano sa mog meizu note8 koristeći Tapatalk
Jok, 60Hz je na 49", na vecima je 120.I na SK 8500 49' je panel 120, tako da je i na 55' sigurno.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Da,da... ja sam pogresio. Izvinjavam se. Hvala Mare.bobajakuda je pomesao oznake, on misli na samsung ks8000, a u stvari treba lg sk8500. Inace LG SK8000 i SK8500 se i podosta razlikuju i naravno da je 120hz. evo bench recenzije https://www.benchmark.rs/artikal/test_lg_55sk8500_4k_hdr_tv_video-4606
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari