Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mana je kod tog Samsunga što ima samo 1 usb ulaz. Sve ostalo je OK. Nedostatak HBO Go kod Hisense-a je za mene definitivno deal breaker.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

imam taj tv, ali malo me razočaralo što preko bt adaptera ne rade slušalice...rade samo miš i tastatura...nije mi to neka velika frka, ali iz nekog razloga sam mislio da će raditi i bt slušalice...

@nesa07

slikom sam na samsungu veoma zadovoljan, smart deo je takođe ok...kakav je u odnosu na hisense ne znam...i ja sam nekako okreni obrni odmah išao na taj 55 7093...

Poslednja izmena:
Meni stigao sk8500, prvi utisci su wow

Na sajtu pise u koji radnjama ga imaju. Rekao bih da mogu u radnji da obavim kupovinu putem telefona i odmah ga preuzmem.
Brat hoce sutra da uzme tv, a ja sam ih kontaktirao i preko email-a i preko fb samo ne odgovaraju.

Na sajtu pise u koji radnjama ga imaju. Rekao bih da mogu u radnji da obavim kupovinu putem telefona i odmah ga preuzmem.
Brat hoce sutra da uzme tv, a ja sam ih kontaktirao i preko email-a i preko fb samo ne odgovaraju.
Pa cekaj ako znas u kojoj ga radnji imaju i mozes da odes do nje zasto bi uopste kupovao online?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

I na SK 8500 49' je panel 120, tako da je i na 55' sigurno.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel na 55-ci 120 hz panel

Poslano sa mog meizu note8 koristeći Tapatalk
Evo:
e4dfb20afe0429090399c756d833c50f.jpg

I na SK 8500 49' je panel 120, tako da je i na 55' sigurno.

Jok, 60Hz je na 49", na vecima je 120.

Opet, da se neko ne prevari, to ne znaci da ce imati 120/4k preko hdmi-a, vec ce moci samo 4k/60Hz ili 1080p/120Hz.

A sto se tice tv sadrzaja, ne vidim neku prednost 120Hz panela.
52ea075bc1eebc9bd42caf705903a480.jpg
8b9a7448f0eb75ba1e69f44e59750652.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pitanje za vlasnike smart tv-ova (na "obicnim" ovo provereno ne radi):
Ako su vam mis i tastatura ubaceni u usb na televizoru, kada povezete pc na taj tv, da li mis i tastatura reaguju? Tj. da li je usb u tv-u svojevrstan usb hub?
Iskreno ni ne znam da li ima logike s obzirom da je metod konekcije izmedju tv-a i pc-a hdmi, ali bi bilo vrlo korisno i zahvalno.

Послато са Pixel 2 уз помоћ Тапатока

Cek, cek, cek... ti hoces da nakacenim misem i tastaturom na tv, upravljas racunarom koji preko hdmi povezan na taj isti tv? Ako to hoces, naravno da nije moguce :)

Poslednja izmena:
Okej, ali da potvrdimo i 49SK8500 ima 120Hz panel, bas taj je na testu, i kaze Darko da je 120Hz. Jel tako?

Od koga proizvodjaca kupiti tv?
Lg ili Samsung, mozda neki treci?
Predlagano mi je da uzmem neke modele Philips-a, Sony-ja i jedan Panasonic, kakvi su sada oni kao proizvodjaci?
konkretno mi re savetovano da uzmem neki od:

- PHILIPS SMART Televizor 43PUS7303/12 LED
- PHILIPS SMART Televizor 43PUS6703/12 LED
- SONY Televizor KD43XF7596BAEP LED
- SONY Televizor X800F LED
- PANASONIC SMART TX-43FX620E LED

Philips i Sony su mi preporuceni najvise zbog najboljeg procesiranja slike.
Lg mi je savetovano da ne uzimam prvo zbog WRGB panela, a kao drugo zbog slabog slikovnog procesora.

Ja sam poptumo ispao iz uvida sta je sada aktuelno i dobro u tv tehnici.
Bice potreban novi tv, 40-43".
Predlozite najbolje verzije 40-43" led televizora za koje vi mislite da vrede.

Ja sam bio zagledao LG 43UK6750 (dok ga je emmi davao sa smart daljinskim), zatim LG 43UK6950 (srebrni ili crni)...
Ne znam nista o Smasung modelima.
Ne znam ni koji su tv dobri po kvalitetu i pouzdanosti, ni koji proizvodjaci sada dobro rade i kvalitetne tv pordau...

Ajde budite dobri i preporucite 2-3 komada, potvrdite ili opovrgnite one preporuke s pocetka, savetujte koji 40-43" valjaju...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno