Baš G. Milanovac je u pitanju. Izgleda da ovde pošta ne radi, malopre čujem od kolege da mu isto ne stiže paket, da ne radi čak ni PostExpress ovde.Да не штрајкују у Г. Милановцу па да нема ко да преузме пошиљке из ПЦ Чачак?
Баш то место је у питању или неко поред?
Пошто по овом горе се види да ПЦ Чачак нормално ради.
O evo ga konacno danas stigao nakon 40 dana, ja vec mislio da mu odrzim opelo da ga upokojim, kad ono medjutim i odmah prodje.
Ne ide dodatno oporezivanje, bas cudno jer prosli put kad sam to isto narucio sam platio pdv + otvaranje/zatvaranje, a boga mi nije ni mali a ni lagan paket.
Prosli put camio 12 dana u GPC-u a sad u strajku prodje odmah.
Stigao pre 2 sata na NT aerodrom i odmah otpremljen.
Vreme je nakon 40 dana da mi stigne.
Samo mi cudno posto svi kukate na GPC da je u strajku.
Jer carina nije i ona je pustila paket sumnjivo mi je sto ce to danas neko da iznese iz GPCa u moju postu, a u strajku su.
Ovo.Шта пише на Праћењу пошиљке?
Знам да су прошли пут кад је била блокада, уместо у ГПЦ Београд, радили размене пошиљки на паркинзима тржних центара.
Da citiram sam sebe. Danas mi stigla jedna maskica. Nadjoh je u sanducetu. Ipak me izgleda krenulo kako treba...Kod mene konačno neka promena. A taman sam pomislio kako ću na sve pakete morati da otvaram dispute...Kako je ovo putovalo i kuda nemam pojma. Sve nešto mislim da je stajalo negde kod nas na carini dok nije došlo na red za obradu...
O evo ga konacno danas stigao nakon 40 dana, ja vec mislio da mu odrzim opelo da ga upokojim, kad ono medjutim i odmah prodje.
Ne ide dodatno oporezivanje, bas cudno jer prosli put kad sam to isto narucio sam platio pdv + otvaranje/zatvaranje, a boga mi nije ni mali a ni lagan paket.
Prosli put camio 12 dana u GPC-u a sad u strajku prodje odmah.
Stigao pre 2 sata na NT aerodrom i odmah otpremljen.
Vreme je nakon 40 dana da mi stigne.
Samo mi cudno posto svi kukate na GPC da je u strajku.
Jer carina nije i ona je pustila paket sumnjivo mi je sto ce to danas neko da iznese iz GPCa u moju postu, a u strajku su.
Meni je paket sa alija od subote u GPC Beograd, i svi paketi koje sam poslao post expressom su tamo od ponedeljka...
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Meni je paket sa alija od subote u GPC Beograd, i svi paketi koje sam poslao post expressom su tamo od ponedeljka...
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Glavni postanski centar.Moze li neko da mi kaze sta je GCP?![]()
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Za neke imas pracenje samo do izlaza iz Kine kao sto je recimo UR....CN.Ni UR... CN, RB... SG, RU... CN
Ovi nemaju praćenje.
Rb...sg mislim da ovi imaju praćenje...Ni UR... CN, RB... SG, RU... CN
Ovi nemaju praćenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari