Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да не штрајкују у Г. Милановцу па да нема ко да преузме пошиљке из ПЦ Чачак?
Баш то место је у питању или неко поред?
Пошто по овом горе се види да ПЦ Чачак нормално ради.

O evo ga konacno danas stigao nakon 40 dana, ja vec mislio da mu odrzim opelo da ga upokojim, kad ono medjutim i odmah prodje.
Ne ide dodatno oporezivanje, bas cudno jer prosli put kad sam to isto narucio sam platio pdv + otvaranje/zatvaranje, a boga mi nije ni mali a ni lagan paket.
Prosli put camio 12 dana u GPC-u a sad u strajku prodje odmah.
Stigao pre 2 sata na NT aerodrom i odmah otpremljen.
Vreme je nakon 40 dana da mi stigne.
Samo mi cudno posto svi kukate na GPC da je u strajku.
Jer carina nije i ona je pustila paket sumnjivo mi je sto ce to danas neko da iznese iz GPCa u moju postu, a u strajku su.

Meni je paket sa alija od subote u GPC Beograd, i svi paketi koje sam poslao post expressom su tamo od ponedeljka...

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Да не штрајкују у Г. Милановцу па да нема ко да преузме пошиљке из ПЦ Чачак?
Баш то место је у питању или неко поред?
Пошто по овом горе се види да ПЦ Чачак нормално ради.
Baš G. Milanovac je u pitanju. Izgleda da ovde pošta ne radi, malopre čujem od kolege da mu isto ne stiže paket, da ne radi čak ni PostExpress ovde.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

O evo ga konacno danas stigao nakon 40 dana, ja vec mislio da mu odrzim opelo da ga upokojim, kad ono medjutim i odmah prodje.
Ne ide dodatno oporezivanje, bas cudno jer prosli put kad sam to isto narucio sam platio pdv + otvaranje/zatvaranje, a boga mi nije ni mali a ni lagan paket.
Jer carina nije i ona je pustila paket sumnjivo mi je sto ce to danas neko da iznese iz GPCa u moju postu, a u strajku su.

Шта пише на Праћењу пошиљке?
Знам да су прошли пут кад је била блокада, уместо у ГПЦ Београд, радили размене пошиљки на паркинзима тржних центара.

Шта пише на Праћењу пошиљке?
Знам да су прошли пут кад је била блокада, уместо у ГПЦ Београд, радили размене пошиљки на паркинзима тржних центара.
Ovo.
7bb8c0e93a3f2d44ae161237984fd6d1.jpg

Kod mene konačno neka promena. A taman sam pomislio kako ću na sve pakete morati da otvaram dispute...Kako je ovo putovalo i kuda nemam pojma. Sve nešto mislim da je stajalo negde kod nas na carini dok nije došlo na red za obradu...
Da citiram sam sebe. Danas mi stigla jedna maskica. Nadjoh je u sanducetu. Ipak me izgleda krenulo kako treba...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Izgleda da imas "vezu" u Posti :d, moje jos stoji i pitam se dokle ce :)posiljka.jpg
a posiljke se gomilaju, bice veselo. Daj Boze da se nista ne zagubi, a nesto sigurno hoce

Poslednja izmena:
Naše su stigle istim avionom [emoji16] i ja sam na čekanju sad...
31ea2f526ca820667c8f1fe32e2be135.jpg

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Meni je paket sa alija od subote u GPC Beograd, i svi paketi koje sam poslao post expressom su tamo od ponedeljka...

Prikaz statusa pošiljke broj: RX453598065CN
Datum Mesto Faza Status Potpisnik
25.02.2019 17:56:00 CN-32206600 Prijem
01.03.2019 09:12:00 CN- Prispeće
23.03.2019 12:48:01 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
23.03.2019 13:52:34 11003 IZMENIČNA POŠTA - 11200 GPC BEOGRAD Otprema

Prikaz statusa pošiljke broj: RX453598065CN
Datum Mesto Faza Status Potpisnik
25.02.2019 17:56:00 CN-32206600 Prijem
01.03.2019 09:12:00 CN- Prispeće
23.03.2019 12:48:01 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
23.03.2019 13:52:34 11003 IZMENIČNA POŠTA - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
Može pomoć...status se ne menja...šta se dešava?:mad:

Pošiljke se gomilaju, onaj ko bude naručio sad ima da se načeka, i ovako imaju manjak radnika. Nestrpljivi smo, ali mislim da moramo da budemo solidarni prema radnicima pošte, jer rade za bedne pare u nemogućim uslovima.

Nadam se da će uspeti da se izbore za svoje zahteve, iako je u poslednje vreme praksa da odgovorni ignorišu sve proteste, bilo da se tiču kredita u CHF, medijskih sloboda, gradnji kojekakvih gondola ili evo sad radnika pošta. No ajd, da ne ulazim u politiku... Čekam USB DVD player za laptop, otprema se od 23. iz GTC-a, ne verujem da će stići do kraja nedelje, ali sam se naoružao strpljenjem [emoji123]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Stigao jos jedan RB... SG u Srbiju koji je putovao 15dana, u odnosu na dva koja su putovala oko nedelju dana. Tako da sad imam 3 sg zarobljena u BG [emoji16]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Posle departed country of origin koliko treba da prodje da stigne?

Prva posiljka mi 7. marta narucena, poslednja 20.

Poslednja izmena:
Meni stigao paket, za dan prosao carinu i poslat u Zemun a onda je usledio strajk. :d

Isto, sad je zarobljen u GPC a trebao je jutros biti u mojoj posti, wtf.
Nisu normalni ovi postari, to samo u Srbiji moze.

Moze li neko da mi kaze sta je GCP? :)

Greska u pisanju. Jel u pracenju posiljki pise da li je tamo stiglo? Za neke posiljke mu ne prikazuje nista na sajtu poste.

@ Gulftown

Evo ti primeri za posiljke koje imaju pracenje

GPC.jpg

Neregistrovane npr. Ux....CN nemaju pracenje

Poslednja izmena:
Ni UR... CN, RB... SG, RU... CN
Ovi nemaju praćenje.

I te nije moguce nikako pratiti?

R - registered - imaju pracenje od prijema do isporuke