Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
svi R imaju full praćenje

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ja sam postavio pitanje, nije konstatacija. Ako moze, pomozite gde da pratim. :)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Da li je neko nekada uspesno preuzeo paket iz GPC-a? Zvao sam par puta i niko se ne javlja. Zarobljena su mi 2 post expresa i jedan paket iz inostranstva, ukupno vrede svi par stotina eura i uopste mi se ne svidja ideja da bi bilo koji od njih mogao da se izgubi ili da bude zarobljen vise od nedelju dana...

Pa praćenje u Srbiji.

Meni je pošiljka iz USA bila 7 dana na carini. Puštena je 26. marta ali sada stoji u GPC-u zbog štrajka. Kad pozovem bilo koju poštu, svi samo kažu da zvanično imaju problema sa isporukama. Šta je nama naša borba dala.

Meni je danas stigla pošiljka [emoji846]

Pošiljka je imala praćenje, ali joj se nije promenio status, stoji kao da je i dalje u GPC-u. Ćale je sreo poštara pre neki dan i zamolio ga da donese ako ima nešto, možda je do toga [emoji848] Staviću na Aliju confirm order received, strah me je da zbog ove frke Ali prekine isporuku prema Srbiji....

Stigao mi jedan kući od tri SG.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ljudi jel jos uvek katastrofa sto se tice CN poste,jel jos uvek paketi lete po dve nedelje? Imam jedan koji je poslst jos 16 a jos mu nema ni traga ni glasa.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Moj je rv...cn isto od 16.marta ni traga ni glasa

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Мени исто много дуго лете...
93c55f5ad098c8b0ffac6222bb23158e.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Meni jedan UN... CN od 13.03 leti.. Mada ko zna sad kad je ovaj štrajk...
Imam i jedan RX.. CN china post registered air mail, već 3 dana čeka na ukrcavanje, kod ostalih je mngoo brže.

Meni su najstariji paketi oko 7. marta ooruceni. Jel su trebali da stignu ili još treba da se čeka?

Onda sam ja jos i dobar :D

Tada je bila njihova Nova godina, dve pošiljke su poslate tek iza 20-og februara.
Ali, isto, sve tri su 'negde'.

Pošiljka je imala praćenje, ali joj se nije promenio status, stoji kao da je i dalje u GPC-u. Ćale je sreo poštara pre neki dan i zamolio ga da donese ako ima nešto, možda je do toga [emoji848] Staviću na Aliju confirm order received, strah me je da zbog ove frke Ali prekine isporuku prema Srbiji....

Nemoj da potvrdiš prijem, već ako ti zaštita ističe piši prodavcu da ti produži zaštitu pa potvrdi tek kad stvarno primiš pošiljku. Šta ako potvrdiš prijem a posle pošiljka ne stigne ili nešto nije uredu a tebi ne stigne u roku od 15 dana od prijema pa ne možeš da otvoriš dispute. Samo piši prodavcu i reci da je pošiljka na carini i da ti produži zaštitu. Neće niko ukinuti slanje za Srbiju zbog toga.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Jesu i oni u štrajku? [emoji16] vidim oduzilo se nema novih informacija, kod ostalih sve to brže ide...
7313c059300d69cb945943e9579cd2c5.jpg

@dejan#7

Apsolutno nema pravila.
Velike su razlike i u njihovim prijemnim centrima.
Ponekad se na prvi status ceka vise od 10 dana.

Evo pratim 10ak porudzbina - razne sitnice ( 1-2$ ) od razlicitih dobavljaca narucenih sad u cetvrtak 28.03 i za sve su vec rezervisani brojevi ( UR..CN ) ,
vecina vec ima status Waiting for pickup i Accepted by carrier.

Sledi da vidimo za koliko dana ce stici u Srbiju i kada ce biti uruceno , osim u slucaju duzeg stvarnog generalnog strajka u nasoj posti ( jer ovo sada je nedefinisano stanje )

I ti Rx..CN paketici ponekad putuju 20 dana od Pekinga do BG , a desi se da stignu i za par dana.

Ok hvala. Do sad preko 10 paketa mi nije uopšte mnogo čekalo na status za prijem i poletanje. Ovde se prijem baš odužio, pa reko proverim od nekog ko ima više iskustva sa tim.

Nemoj da potvrdiš prijem, već ako ti zaštita ističe piši prodavcu da ti produži zaštitu pa potvrdi tek kad stvarno primiš pošiljku. Šta ako potvrdiš prijem a posle pošiljka ne stigne ili nešto nije uredu a tebi ne stigne u roku od 15 dana od prijema pa ne možeš da otvoriš dispute. Samo piši prodavcu i reci da je pošiljka na carini i da ti produži zaštitu. Neće niko ukinuti slanje za Srbiju zbog toga.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Dva posta iznad tog je napisao da je dobio pošiljku.

Jedan paket kineska pošta sa praćenjem mi je izašao iz PC Čačak nakon dva-tri dana i sutra je verovatno na adresi. Ali drugi paket singapurska pošta stoji tamo od 25.marta i nema promene statusa, da li da reagujem plašim se da je izgubljen paket?

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Ljudi javite ako nekome prodje paket iz gpc beograd da znamo da su krenuli sa slanjem.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Nema naznaka da će da krenu.

Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno