Ako pare nisu problem bolje pazariti Samsunga, zbog softvera najvise. Mada sa druge strane Hisense sad daje 5 godina garancije....
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Bolje 58" uzeti, čini se ispočetka velik, ali jako brzo se čovek navikne. Baš taj Samsung kog si naveo je čini mi se u emmi/ww oko 75k.Nisu problem, da li mozda uzeti neki bolji od 55in za te pare koliko je samsung oko 75 000? Ako moze neka preporuka za te pare LG ili samsung od 55in
Hvala puno! Da, slika je sjajna a siguran sam da može i bolje da se podesi. Samo sam na brzinu čačkao.Srećno ti bilo.. ja imam C7 65 vec godinu i 4 meseca, savršena slika, radi bez greške plus otporan na udaranje i lupanje od 2 godišnjeg klinca svaki dan.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Ja sam 3 puta isao do prodavnice da se nateram da uzmem 65", ali mi je prosto preveliki.
Malo sam se smorio znog 55", ali je tv generalno brutalan, setovao sam ga 3 dana, pa onda 3 nedelje dostelavao
Odusevio me je refresh rate od 120Hz na 1080p, pa taman da sluzi jedno 3 godine i da se uzme 4k 120Hz.
Za gledanje sa 3 metra, 65" je mera.
Kupio sam ga pre 10-ak dana 43NU7192, TV je odličan, od slike do zvuka(okačen na zidu). Operativni sistem perfektno radi. Nećeš se pokajati.Samsung UE43NU7022K UHD 4K Ima neko iskustvo sa ovim tvom?
Nzm šta podrazumevaš pod "ogoljen"? Čemu to nezadovoljstvo?Iskreno, toliko je ogoljen da bih ti toplo preporucio da kupis neki drugi. Mozda si stvarno nezahtevan korisnik ali obzirom na ono sto nudi meni se ne svidja.
Tapatalk from Poco loco
Ok sve što kažeš ali, 74 je dosta skuplji a samim tim i bolji TV. Tipa, vozio si audio pa sedneš u golfa i kažeš da je krš golfNemas ni BT cak koji ih kosta euro ili dva. Nije los TV ali posle 7402 taj mi je go ko pistolj. Kolega je uzeo isto tako ogoljen model, smorio se. Mada slika je ok, to radi kako treba. Zavisi od potreba.
Tapatalk from Poco loco
Audi* greška :-DKako se vozi audio?![]()
Korisnici LG oleda će reći da nemaš nikakvog razloga za brigu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari