Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledah, sve to ok ali vecina stvari meni nepotrebna, net bih imao preko eon-a ujedno i smart, cast. LJ500V preko madjara izadje 210e 6200pla u nasim radnjama skoro 40k din tako da je razlika i vise nego solidna[emoji2]

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
34k din. nije baš "skoro" 40k din...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Zdravo,
nema se ovdje sta puno pricati. TV LG 55C8PLA, je jednom rijecju odlican. Sliku na ovo uredjaju nema potrebe komentarisati jer je savrsena, zvuk me jako prijatno iznenadio,svarsen sa odlicnom kolicinom basa. OS radi fluidno i bez ikakvih problema. Koristim IPTV putem interneta preko Smart IPTV aplikacije i prezadovoljan sam.
Iako nisam neki "strucnjak" u ovoj oblasti moram dodati da price o nekakvim uglovima gledanja, o panelima tima "ova ili onaj", probijanima nekakvih boja i da oprostite na izrazu raznih sviranja qurcu,uz duzno postovanje to su sve brda gluposti. Na osnovu neke recenzije ili pak provejre TV uredjaj u nekoj radnji sigurno necete imati pravu sliku o tom TV uredjaju. Tek kada imate TV u svome domu mozete dati relevantne zakljucke a ja cu samo reci da je ova TV perverzija. I kako neko jednom ovdje rece "nakon OLEDA nema povratka nazad" ja se sa tim u potpunosti slazem.
Pozdrav.

Zdravo,
dani lagano proleaze a LG ostavlja bez teksta :). Savrsenstvo, u svakom smislu te rijeci.
Pozdrav.

Slazem se da ne treba verovati slepo reviewovima, ali je tu bitno videti koji tv sta moze da postigne.
Setovanje ni ja nisam po njima radio.
Kada sam setovao po njihovoj kalibraciji, bila mi je odvratna slika, ali je to do ukusa.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ajmo jedna pomoć za TV za film serije i Play station. Ne gleda se sa strane pa mi se VA panel čini boljim mada možda grešim. Može i 49 ako nema 55 inča. Dakle 500e maksimalni iznos. Posedujem već sony xf85 od 55 i super je za dnevnu. Ovo je za dečiju sobu, smart nije bitan jer je povezan HDMI kablom za dobar računar. Nebih dao više od 500e sigurno !!!
p.s. sony nije PRO 4k tako da nij to nije bitno previše. Nije bitno ni kako se čuje smao da ima audio out jer će biti povezan na harman kardon pojačalo i kutije preko DAC-a. Dakle osim kvaliteta slike drugo apsolutno ništa nije važno !!!

Poslednja izmena:
Još jednom "skini" i skidam te sa foruma.

Pozdrav drustvo, hteo sam da kupim HISENSE H43A5100 za 30k i sad kad sam stavio pare na gomilu vidim da je poskupeo na 35-36hilj tj koliko sam video svi Hisense televizori su skocili sa cenama.
Sad namerno iz principa im necu dati 5000 din vise, pa me zanima sta za 35-36 hiljada je best buy od Madjara?
43" da bude, smart mi nije potreban, kablovska i ponekad filmove bih gledao preko kompa, jer je komp odma do tv-a.

Mislim da za te pare mogu kupiti cak i bolji TV kod Madjara od tog Hisense TV-a

Sramota sta uradise sa cenama...

Dvoumim se izmedju ova dva modela, pa ako bi mogao neko ko se bolje razume da razresi dilemu :)

Dakle, Hisense 43A6100 ili LG 43UK6300MLB. Po specifikacijama skoro pa jednaki, stim da bih LG kupio preko oglasa za oko 340e, sa dve godine garancije a Hisense u nekoj od prodavnica.
Da li ima nekih znacajnijih razlika izmedju ova dva modela koje ja nisam primetio, ili mozda preporucujete neki treci model u tom cenovnom rangu?

Samsung UE58NU7102KXXH ili Hisense H58A6100 ?
Ako pare nisu problem bolje pazariti Samsunga, zbog softvera najvise. Mada sa druge strane Hisense sad daje 5 godina garancije....

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno