34k din. nije baš "skoro" 40k din...Pogledah, sve to ok ali vecina stvari meni nepotrebna, net bih imao preko eon-a ujedno i smart, cast. LJ500V preko madjara izadje 210e 6200pla u nasim radnjama skoro 40k din tako da je razlika i vise nego solidna[emoji2]
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
U domaćim radnjama tačno tolikoAli nije bas ni 4k vise
Zdravo,
nema se ovdje sta puno pricati. TV LG 55C8PLA, je jednom rijecju odlican. Sliku na ovo uredjaju nema potrebe komentarisati jer je savrsena, zvuk me jako prijatno iznenadio,svarsen sa odlicnom kolicinom basa. OS radi fluidno i bez ikakvih problema. Koristim IPTV putem interneta preko Smart IPTV aplikacije i prezadovoljan sam.
Iako nisam neki "strucnjak" u ovoj oblasti moram dodati da price o nekakvim uglovima gledanja, o panelima tima "ova ili onaj", probijanima nekakvih boja i da oprostite na izrazu raznih sviranja qurcu,uz duzno postovanje to su sve brda gluposti. Na osnovu neke recenzije ili pak provejre TV uredjaj u nekoj radnji sigurno necete imati pravu sliku o tom TV uredjaju. Tek kada imate TV u svome domu mozete dati relevantne zakljucke a ja cu samo reci da je ova TV perverzija. I kako neko jednom ovdje rece "nakon OLEDA nema povratka nazad" ja se sa tim u potpunosti slazem.
Pozdrav.
Zdravo,
dani lagano proleaze a LG ostavlja bez teksta. Savrsenstvo, u svakom smislu te rijeci.
Pozdrav.
Koliko para? Ja sam lomio njega da uzmem i uzedoh samsung NU7192Uzimam danas lg 43uk6950 pa javljam utiske za par dana
Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka
Okreni ih i pitaj za garanciju. Dobra cena, ja sam ga našao za 56k na popustu..Preko oglasa 430e kazu ostvariva garancija kod nas.
Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka
Ako ti nije tesko napisi nesto o tom samsungu.Koliko para? Ja sam lomio njega da uzmem i uzedoh samsung NU7192
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Rodio mi se sin danas, sutra pišem sveAko ti nije tesko napisi nesto o tom samsungu.
Cena, velicina...kako si zadovoljan slikom, smart mogucnostima.
Ooo cestitam! Sve najbolje! [emoji4]Rodio mi se sin danas, sutra pišem sve
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Ako pare nisu problem bolje pazariti Samsunga, zbog softvera najvise. Mada sa druge strane Hisense sad daje 5 godina garancije....Samsung UE58NU7102KXXH ili Hisense H58A6100 ?
Ili dodati jos 100€ za samsung ue40nu7199u ili pak neka treca opcija u tom cjenovnom rangu do 300-400€..Hisense H43AE6030 za 300€ gledanje filmova plus igranje na ps-u, sta kazete?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari