AmilDinsio
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.05.2007
- Poena
- 320
Nisam u toku zar nije bilo 200 otvaranje apre neku godinu je bilo 60.U zemlji u kojoj je inflacija zanemarljiva to je povecanje od 500%
Ne radiš dispute u takvim situacijama nego tražiš da ti produže vreme zaštite.Ma ovo je strašno, sredinom januara naručeno, zbog naših nesposobnih moram da radim dispute, pa kad stigne, cimaj čoveka, opet placaj i tako...
Da jeste kurir greskom napisah postar, isto i meni pise na paketu da je oslobodjeno od carine, s tim sto su meni otvarali, to je nesto fiksno 300 dinara.Meni isto doneo jutros.Cale primio,ali nije doneo postar nego neki kurir.Isto mu naplatio 300 dindzi a na paketu pise oslobodjeno od carine.Nije otvarano posto nema one zute trake tako da ne verujem da je to naplata pregleda.Ne znam da li ovde u Srbiji preuzima neka kurir sluzba od ovih francuza (colissimo) pa naplacuje 300 ili u cemu je fora.
Ali moj nije paket nego pismo, paketi su preko 2kg, moj paket je imao 200g, te je s toga pismo po postanskim merilima.Posto je otvaranje 300 din znaci da se posiljka vodi kao paket a njih uglavnom nose kuriri post expresa. Mislim da se za pakete uvek naplacuje 300 din bez obzira da li su ga stvarno otvarali.
Ali moj nije paket nego pismo, paketi su preko 2kg, moj paket je imao 200g, te je s toga pismo po postanskim merilima.
Ma sta su gabariti 5cm x 10cm, stizalo meni kao pismo paket od 50 x 45 cm bez dinara troska, nema to veze, parfem je u pitanju.Bitni su i gabariti, u svakom slučaju ako je prvo slovo na praćenju C onda je sigurno paket...
Mozes da posaljes kako hoces, ali nije paket ni po gramazi ni po dimenzijama, samo po broju ako C pripada tome.Možeš i kutiju šibica da pošalješ kao paket ako hoćeš :d Neki prodavci šalju isključivo kao paket, bez obzira na veličinu. Verovatno im je tako sigurnije.
Ma sta su gabariti 5cm x 10cm, stizalo meni kao pismo paket od 50 x 45 cm bez dinara troska, nema to veze, parfem je u pitanju.
Ja isto čekam singapurcane od 22.feb Dispatched country of origin...
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Isti slucaj I kod mene. Interesantno, jedan paket preko Singapura "Dispatched to overseas" od 01.03. sa oznakom RF...SG, stigao 03.03 I kod mene bio 04.03., dok ostalih, sa oznakom RB...SG iz Februara od 23-28.02 (6 paketa) nema jos uvek. Cak mi je I paket preko Belgijanaca stigao pre Singapura, sto ne bivaJa isto čekam singapurcane od 22.feb Dispatched country of origin...
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Da javim da se napokon promenio status, nadam se da će i kod tebe uskoro
27.02 dobio broj za praćenje, prvi status 09.01@ Miksat
Posle koliko dana od dana objave broja za pracenje se pojavio prvi status ( za RV..CN ) ?
Ja sam danas otvorio spor za jednu od narudzbina , jer proslo je 10 dana , nema statusa , a prodavac se ne javlja...
Evo i dokaza da pojedine narudzbine u roku od 2-3 dana krecu na put :
Pogledajte prilog 266859
Uvek paketi iz USA ka nama idu preko Jamajke, a i US pošta je uvek užasno spora.Paket iz US, poslat 11.2 preko USPS, nije jos uvek makao od Amerike, sad je na Jamajci???? Za ove je i kineska posta Brzi Gonzales...
Paket iz US, poslat 11.2 preko USPS, nije jos uvek makao od Amerike, sad je na Jamajci???? Za ove je i kineska posta Brzi Gonzales...
Uvek paketi iz USA ka nama idu preko Jamajke, a i US pošta je uvek užasno spora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari