Kad smo kod MX pro verzije ima li neke bitne prednosti u odnosu na besplatnu?Ja koristim IPTV + MX Player pro verzije
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Može i ako nisu na istoj mreži ali je protok ograničen, ne sećam se na koliko, možda 200mb mesečno.Airdroid radi samo ako su PC i telefon na istoj mrezi? A sta ako uredjaji nisu na istoj mrezi?
A koja vrsta kontrole [emoji3]Imam gomilu Xiaomi Redmi 6A za koji mi treba povremena kontrola.
Meni taj kloner nije radio nikad, pokušavao razne stvari da kloniram i većinom je bio error. Zašto nemam pojma.
Pro je plaćena, ali imaš i FolderSync.
https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tacit.android.foldersync.lite
koliko sam pratio temu na XDA, par zadnjih verzija vance-a imaju problem sa notifikacijama, ako koristiš Micro G. Ja imam root verziju i sve okKako rešiti ovo... Posle factory reseta telefona ne dobijam nikakva obaveštenja za YouTube Vanced, AliExpress i td, dok ih dobijam npr. za aplikacije Sport Direct, GearBest, Sofa Score.
Vanced mi je bitan. Poslednja verzija, Micro G, prijavljen. Nije ništa dirano u podešavanjima. Probao nešto u optimizaciji baterije telefona, ali bez promene...
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
pročačkaj malo, ja sam svojevremeno našao opciju da mi sve fotke prebaci iz nekompresovanih u kompresovane, jer sam bio potrošio sav prostor... Nisam morao da se cimam sa skidanjem, pa ponovo uploadPitanje u vezi Google Pictures i Google Drive.
Pošto sam ranije sve slike stavljao na G Drive a posle sam prešao na G Pictures na drive mi je ostalo malo mesta.
Želim da sve slike sa drive prebacim na komp, obrišem ih i onda sa kompa prebacim na G Pictures.
Da li dobro pretpostavljam da mi te slike neće zauzimati prostor na drive (osim ako prekoračuju propisanu veličinu) ?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
A koja vrsta kontrole [emoji3]
Pa lakse je onda da ti da telefon [emoji3]Kontrola tipa recimo da pridjem telefonu dok je kolega u inostranstvu i da stavim novu verziju neke aplikacije koju koristi ili neka podesavanja samog telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari