Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala svima na odgovorima.Ispobacu nesto od ponudjenih plejera

Nop, pro samo uklanja reklame .

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

To mi radi i Blokada tako da nema potrebe onda.

Airdroid radi samo ako su PC i telefon na istoj mrezi? A sta ako uredjaji nisu na istoj mrezi?

Logicno. Jel ima neko predlog za aplikaciju sa kojom mogu da kontrolisem android telefone, a da nisu na istoj mrezi?

TeamViewer QuickSupport, ali zavisi koji telefon je u pitanju, mislim da ne podrzava sve proizvodjace.

Sent from my TA-1024 using Tapatalk

Postoji li način da se nekako pojedine aplikacije uklone sa liste za update u play store? Ima par aplikacija koje ne bih apdejtovao a nervira me što moram stalno da pazim kad generalno radim update drugih apps da i nju slučajno ne zakačim...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nisam mislio na auto update, to znam, nego da je jednostavno sklonim kao kandidata za update :)

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Možeš uz pomoć root-a. Treba ti TiBu :)

Može i bez root-a. Instaliraj app cloner i kloniraj bilo koju aplikaciju. Klonirana verzija se ne pojavljuje na Play Store. Tako da možeš da imaš dve verzije iste aplikacije, ili možeš da deinstaliraš original a da koristiš klon koji se ne apdejtuje, što je tebi najbitnije. Mana je što je neke aplikacije nemoguće klonirati (WA i Viber). Doduše Vibera je moguće ali samo jednu verziju.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Meni taj kloner nije radio nikad, pokušavao razne stvari da kloniram i većinom je bio error. Zašto nemam pojma.

Meni radi posao, i na prethodna dva Huawei-a i sad na A2. Imam nekoliko kloniranih aplikacija (viber, globaltel, moj telenor, bonbon itd...). Doduše imao sam plaćenu verziju, ali kad sam prešao na Pie nije ga više bilo u PS pa sam skinuo app sa njihovog sajta.
https://app-cloner.en.uptodown.com/android

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako rešiti ovo... Posle factory reseta telefona ne dobijam nikakva obaveštenja za YouTube Vanced, AliExpress i td, dok ih dobijam npr. za aplikacije Sport Direct, GearBest, Sofa Score.
Vanced mi je bitan. Poslednja verzija, Micro G, prijavljen. Nije ništa dirano u podešavanjima. Probao nešto u optimizaciji baterije telefona, ali bez promene...

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Pitanje u vezi Google Pictures i Google Drive.
Pošto sam ranije sve slike stavljao na G Drive a posle sam prešao na G Pictures na drive mi je ostalo malo mesta.
Želim da sve slike sa drive prebacim na komp, obrišem ih i onda sa kompa prebacim na G Pictures.
Da li dobro pretpostavljam da mi te slike neće zauzimati prostor na drive (osim ako prekoračuju propisanu veličinu) ?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ako uključiš high quality, a ne original, neće ti ništa zauzimati na drive-u.

Verovatno si mislio da li će ti zauzimati mesto na Google Photos ako ne pređu određenu veličinu.
Neće, neće ti zauzimati uopšte mesta ukoliko dozvoliš kompresiju od strane G Photos, nema veze sa veličinom fajla. Fotografije posle toga izgledaju "isto", video materijal naravno osetno lošiji. Svakako dobro za neki poslednji backup.

Poslednja izmena:

Kako rešiti ovo... Posle factory reseta telefona ne dobijam nikakva obaveštenja za YouTube Vanced, AliExpress i td, dok ih dobijam npr. za aplikacije Sport Direct, GearBest, Sofa Score.
Vanced mi je bitan. Poslednja verzija, Micro G, prijavljen. Nije ništa dirano u podešavanjima. Probao nešto u optimizaciji baterije telefona, ali bez promene...

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
koliko sam pratio temu na XDA, par zadnjih verzija vance-a imaju problem sa notifikacijama, ako koristiš Micro G. Ja imam root verziju i sve ok
Pitanje u vezi Google Pictures i Google Drive.
Pošto sam ranije sve slike stavljao na G Drive a posle sam prešao na G Pictures na drive mi je ostalo malo mesta.
Želim da sve slike sa drive prebacim na komp, obrišem ih i onda sa kompa prebacim na G Pictures.
Da li dobro pretpostavljam da mi te slike neće zauzimati prostor na drive (osim ako prekoračuju propisanu veličinu) ?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
pročačkaj malo, ja sam svojevremeno našao opciju da mi sve fotke prebaci iz nekompresovanih u kompresovane, jer sam bio potrošio sav prostor... Nisam morao da se cimam sa skidanjem, pa ponovo upload

Kako misliš da je to lakše ako sam ja u Srbiji, a on u negde u Evropi...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pogrešnog ste poslali u Evropu [emoji28]
Šalu na stranu, možeš li mi poslati apk pa da on sam instalira to u 2-3 klika (ako ne nađeš nešto da radi to što ti treba)?

Nazad
Vrh Dno