zarkostanisic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2017
- Poena
- 70
Na koji nacin se kalibrise baterija na ovom modelu?
Је л је почео још некоме претраживач на МиУи да избацује нотификације о неким глупив спамерским вирал видео записима? Не користим фабрички претраживач,не знам откуд ово.
Idi u Browser, pa Settings -> Privacy & security i isključi Recommended for you.Је л је почео још некоме претраживач на МиУи да избацује нотификације о неким глупив спамерским вирал видео записима? Не користим фабрички претраживач,не знам откуд ово.
Nema to veze sa tim. Evo meni je isključeno sve još odavno i malo pre mi opet iskoči neko bezveze obaveštenje. A koristim i app Blokadu protiv glupih reklama...Idi u Browser, pa Settings -> Privacy & security i isključi Recommended for you.
Za ostale aplikacije detaljno imaš ovde https://c.mi.com/thread-797534-1-0.html
Pogledajte prilog 266083
Na koji nacin se kalibrise baterija na ovom modelu?
nemoj to da radis ako stvarno nemas potrebu ali ukratko: Ispraznis je do momenta kada nece ni da krene boot sistema, napunis do kraja tako ugasen, upalis, dopunis do 100, restartujes i opet dopunis do 100 ako izbaci neku vrednost recimo ispod 95%. Ako je izmedju 96-100 onda je sve ok. Meni je izbacivao drugacije vrednosti u recovery i u sistemu pa sam morao da je kalibrisem
Presao sam na aex oreo ipak, ne mogu onaj varirajuci signal bar jer mi je bitna stvar posto sam cesto po zabitima. Sa ziletovim kernelom leti. Svaka cast za kernel Zile, stvarno je osetna razlikaRom je bas za geekove, ima sve i svasta, svidja mi se
![]()
Ta aplikacija jednostavno nije pouzda kao sto ni jedna ne moze biti jer se u svakom trenutku upotreba na neki nacin razlikuje. Ako ga malo vise stisnes ono ce pokazivati 1 dan, ako ga laganije koristis na wifi i slabijem osvetljenju onda ce pokazivati 2 dana. U principu uz ove nove qcom cipove i njihove drajvere ocitavanja su prilicno tacna i kalibracija baterije nema nekog smisla.
Vratio se na LOS Pie. Milina korišćenja![]()
da, ja sam sve vreme bio na miui 9. nije to problem svakako, tako miui radi![]()
Na xda pise da se samo uradi download putem wifi i nestace medjutim ja sam ubacio xeu+franko i nece da se upali.Zna li neko kako da ugasim ovo iritirajuce obavestenje? Kad zadrzim prst ponudi mi "Menage settings" medjutim ne nogu da odstikliram notifikacije. Xeu 9.1.3 je upitanju.
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari