Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

stavio poslednji official LOS 15.1 i ziletov kernel. Za sad nemam nikakvih problema sa fingerprintom tako da verovatno persist particija i nije bila problem. Rom je odlican i kernel isto (2 dana 10 sati on screen lagano uz balanced profil). Sve radi silky smooth :)

Primetio sam jedino da mi mobilni signal malo divlja gde bi trebao biti pun non stop ali moguce je da tako i treba. Ne znam koliko je to do kernela. Sem par nekih FC-ova i google photos app koja mi je drzala telefon awake non stop nisam primetio da mi nesto fali. Notification light boja ne radi u individualnim podesavanjima (konstantno izbacuje belu boju), ali sam to resio sa light manager app. A da, nakon instalacije morala je da padne kalibracija baterije jer nije pravilno pokazivala procente. Iii to bi bilo to. Sa notifikacijama za sad nemam nikakvih problema. Videcu u narednim danima kako ce se ponasati. Svakako preporuka za ovu kombinaciju od mene.

U svakom slucaju po meni MIUI-u 9 apsolutno nista ne fali. Def najbolji android skin i ima brdo korisnih, a i beskorisnih stvarcica :)

Probaj HavocOS ROM i videćeš šta su beskorisne stvarčice :D

Signal nije do kernela, već do ROM-a. Status bar signal ikonica ne prikazuje tačno jačinu signala. RSSNR fix postoji, ali mora ceo ROM da se kompajlira ponovo.
Za notification light si u pravu.

Meni LiveDisplay i System UI (na QS tile edit dugme) FC na poslednjem LOS15.1 nightly-u. Full wipe, probao sam i bez magisk-a i gapps, uvek je isto.

Prilozi

• Screenshot_20190219-133335_Settings.png
    Screenshot_20190219-133335_Settings.png
    117.2 KB · Pregleda: 68
  • Screenshot_20190219-153853_Trebuchet.png
    Screenshot_20190219-153853_Trebuchet.png
    403.1 KB · Pregleda: 66
nemam tih problema sa 15feb buildom, probaj taj. ugasio sam update jer šta će mi kad sve radi :) a i vidim da se ništa spec ne menja sa novim buildovima

a da zaboravih reći. svaka čast za ram management na kernelu. baš dobro drži i kešira. to je def mnogo bolje nego na miui. + sa onim privacy guard advanced opcijama mogu da se igram kako hoću

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

I meni izbacuje random neke greške i prisilna zatvaranja. Build od 15.02. Pie nikad ništa.

ne radi, tj. ja bar ne umem da dodam weather providera

Ima par magisk modula za vreme..moto clock widget i Oneplus port..oba dobro rade ..izaberite

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Da li si siguran? Ikonica prikazuje pogresne nivoe. Prati dB vrednosti samo.

Sto se tice ROM-a i ja ga menjam uskoro, ne mogu da podesim live display i qs tiles.

Jesam, dva dana zeza. Evo sad neće ni wifi da radi valjano. Bedak. Ne znam da li da probam AEX Oreo...

Probaj, na njemu ne pucaju stvari i ima dobar boost sa stock kernel-om.

Da li se još nekom desava da ne može da instalira nista sa play prodavnice preko mobilnih podataka

Је л је почео још некоме претраживач на МиУи да избацује нотификације о неким глупив спамерским вирал видео записима? Не користим фабрички претраживач,не знам откуд ово.

Је л је почео још некоме претраживач на МиУи да избацује нотификације о неким глупив спамерским вирал видео записима? Не користим фабрички претраживач,не знам откуд ово.
Evo meni pre minut izbacio neku glupost. Ja zatečen...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Nađoh u nekoj temi ovde na Benchu, možda nekom pomogne:

Spominjano je u drugoj temi, ali da stavim i ovde, trenutno najelegantnije ad bloker rešenje je private dns (options - network & internet - advanced - private dns - uneti "dns.adguard.com" i sačuvati izmene).

ad bloker rešenje je private dns (options - network & internet - advanced - private dns - uneti "dns.adguard.com" i sačuvati izmene).

A gde to uneti na off los 15.1?
Primetio sam i ja reklame ali samo preko mobile data, na wifi nema. Cackao svašta adaway, ništa...

Koji rom snimiti umesto los 15.1?Ok je los,ali me par stvari nervira,ne mogu da updejtujem ili snimam aplilikacije sa google play-a,a imam 100 Gb interneta.Ne mogu da koristim unifi, nece da se poveze i po nekad kasne notifikacije,kad neku aplikaciju ne koristim par sati,tipa what's up.

Ispao mi danas na beton sa pola metra, otisao displej. Radi tac,zanimljivo da je pukao na 2 mesta u gornjem desnom uglu. Jel zna neko koliko bi kostala zamena ekrana? nije mi problem ni ovako da ga koristim,cisto informativno.

ja bih pozvao zvanicni domaci servis, nisam siguran koji je tacno ali mislim da nisu skupi. ako ih budes pitao javi i nama :)

meni za sad LOS 15.1 radi bez ikakvih problema i kresovanja od kako sam ga podesio. Sem te ikonice signala koja varira softverski nemam nekih zamerki za sad. Videcu kad prodje nekoliko dana uptime-a

Ispao mi danas na beton sa pola metra, otisao displej. Radi tac,zanimljivo da je pukao na 2 mesta u gornjem desnom uglu. Jel zna neko koliko bi kostala zamena ekrana? nije mi problem ni ovako da ga koristim,cisto informativno.
Meni ispadao 6-7 puta. I dalje je kao nov. Masina [emoji41]

Naruci sa ali ekspresa displej sa frejmom i sam zamjeni,tako ce te ubjedljivo najjeftinije izaci,ne daj da te deru ovi lokalni 'serviseri' sto hoce duplo da zarade.Tako je bar ovde.

Nazad
Vrh Dno