Isto je i sa gapps?
Isto.
Isto je i sa gapps?
Niko ništa?Radi li vam na stock widgetu LOS-a 15.1 vremenska prognoza?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Instaliraj YR.no, po meni ima najbolji widget i najtacniju vremensku prognozu.Niko ništa?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Da dodam da gubi mrežu. Vraćam Pie.I meni izbacuje random neke greške i prisilna zatvaranja. Build od 15.02. Pie nikad ništa.
Evo meni pre minut izbacio neku glupost. Ja zatečen...Је л је почео још некоме претраживач на МиУи да избацује нотификације о неким глупив спамерским вирал видео записима? Не користим фабрички претраживач,не знам откуд ово.
ad bloker rešenje je private dns (options - network & internet - advanced - private dns - uneti "dns.adguard.com" i sačuvati izmene).
Neverovatno,ako je ovo Xiaomi propustio onda sam debelo razocaran.Evo meni pre minut izbacio neku glupost. Ja zatečen...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Zaobiđi proxy na data:
Meni ispadao 6-7 puta. I dalje je kao nov. Masina [emoji41]Ispao mi danas na beton sa pola metra, otisao displej. Radi tac,zanimljivo da je pukao na 2 mesta u gornjem desnom uglu. Jel zna neko koliko bi kostala zamena ekrana? nije mi problem ni ovako da ga koristim,cisto informativno.
Ispao mi danas na beton sa pola metra, otisao displej. Radi tac,zanimljivo da je pukao na 2 mesta u gornjem desnom uglu. Jel zna neko koliko bi kostala zamena ekrana? nije mi problem ni ovako da ga koristim,cisto informativno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari