Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Biće svuda... Verovatno

NOTE 9

Poslednja izmena:
Bas da vidim sutra uzivo rupu/saht i pilulu. :)
Cudi me kako nema na sajtu Vipa...

Biće u Samsungu sutra ili prekosutra

NOTE 9

Sta se desilo sa s10+ 5g modelom koji ce navodno imati 4kamere pozadi, nista od toga ili..?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

[emoji2786][emoji2786][emoji2786]
03890b761b607f2256e0f4a73a271363.jpg

Napokon dovoljno mali telefon za mene! Ako ne bude nekih neprijatnih iznenađenja, eto mene na prokletom Androidu ponovo, na S10e.

Konačno da su smanjili dim. telefona. Bravo za Samsung. Bas sam ovo I komentarisao, kad su vec svi uspeli da uglave tolike ekrane napred, mogli bi početi i dim da im smanjuju.

Meni je jedino interesantno da vidim kako ce se savitljivi telefon pokazati u praksi i da li ima sanse da postane novi trend i pravac. Upgrade “regularnih” pametnih telefona je postao dosadan i suvise mali da bi izazvao bilo kakvo uzbudjenje. Ne samo kod Samsunga,nego svih proizvodjaca.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napokon dovoljno mali telefon za mene! Ako ne bude nekih neprijatnih iznenađenja, eto mene na prokletom Androidu ponovo, na S10e.
Fazon s10 i s10e imaju skoro identične dimenzije.. ne znam zašto bi išao na e ? :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

7.5mm meni nije isto. I e je veći od mog postojećeg ip7.... a i ip7 bi voleo da je manji.

Pa to je u dužini.. faktički ti je to nebitno pri korišćenju. Ako koristiš mobilni jednom rukom samo širina je bitna ;)

Složiću se da se ne slažemo.

Ni džepovi mi ne vole duge telefone.

Kako je samo sirina bitna? Ajde sa jednom rukom, palcem dohvati wi fi/data toogle, ili neke od njih po dijagonali. Nemam bas malu šaku, pa je nemoguće ukoliko ne pomera komplet šaku, a tada postoji šansa da ti ispadne telefon.

Svajpujes sa sredine ekrana dok si na home screenu.. me mogu da shvatim da nekome tih 0.5cm pravi bitnu razliku pri korišćenju moba.

Ajde da je razlika 1 ili 2cm pa i nekako.

Poslednja izmena:
Ma trebali su da ga suze ispod 70 mm, kao Sony sad sa ovim novim 21:9 odnosom strana pa da bude kao daljinski u ruci. Ni malo mi se ne svidja trend suzavanja mobova, pogotovo kada se na ove dimenzije doda i edge display, normalno kucanje postaje jos teze (ekran deluje uze).

Poslednja izmena:
Svajpovanjem samo spustis notikacioni panel, a ne ukljucis prenos podataka, wi fi ili Bluetooth, to hocu da kažem. Ali nebitno, kako kome sta odg.
Videcemo kakvi su modeli kad izadju u prodaji kod nas

Svajpujes sa sredine ekrana dok si na home screenu.. me mogu da shvatim da nekome tih 0.5cm pravi bitnu razliku pri korišćenju moba.

Ajde da je razlika 1 ili 2cm pa i nekako.

Ne čitaš pažljivo. Meni je i ip7 velik, tako da od idealne veličine do S10 regularnog uopšte nije beznačajna razlika u mom slučaju i daleko je od 0.5cm.

Kod nas ce valjda sluske za S10+ i S10 a za S10E mozda otkup starog za novog sto je vec 2 god. isto.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

^ Sat će da daju tek kasnije kad im padne prodaja.
Pazi sve šta je išlo uz seriju 9, prvo sat, a sad i tablet.

Pa vredniji je sat od tableta.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno