Koliko para je da posaljem nesto nazad u Kinu sto sam neispravno dobio sa Alija, mali paket oko 100g?
Da li si poslao paket nazad? Da li si prethodno kontaktirao prodavca da ti posalje adresu za slanje u Kinu?
Ja sam imao slučaj da uređaj ne radi dobro i da mi na otvoren Dispute Aliexpres ponudi 2 opcije:
1. Full refund sa vracanjem paketa nazad,
2. Partial refund mi priznaje kao Fifti Fifti. To jest 50% vrednosti od kupljenog predmeta ostaje prodavcu a meni se refundira 50%.
Ja sam izabrao opciju 2 jer nisam nikada slao paket u Kinu a i prodavac ne odgovara na poruke..samim tim ne znam ni kako bi mu vratio
pošiljku jer ne znam na koju adresu da pošaljem nazad u Kinu... :trust:
Šta ako prodavac se ne javlja i ne odgovara na poruke, kako da vratim pošiljku, na koju adresu? :d
Mozes li neko objasniti koji je sledeci korak? Predpostavljam da se dobije potvrda o slanju posiljke.
Da li se ona slika kao dokaz pa se prilozi kao dokaz u pokrenuti Dispute.
Da li Aliexpres ceka da se posiljka u potpunosti vrati prodavcu da bi nakon potvrde prodavca o prijemu pošiljke Ali izvršio
Full refund, ili Aliexpres refundira odmah nakon sto se dostavi potvrda o vracanju predmeta, odnosno pre završetka vremena predviđenog
za Dispute..
Ako ima neko iskustva sa ovim Molim da napiše to..
Zahvaljujem