Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ti daljinci crkavaju ko ludi, ja mislim da imam jedno 4 u fioci koja ne rade, sastave mesec dana i crkotina svi kupljeni na aliexpresu.

@bakara US $1.77 31%OFF | GBKOF Single color LED strip dimmer RF Wireless Remote Controller for 3528 2835 5050 5630 5730 led tape Free shipping
https://s.click.aliexpress.com/e/bbduPaay

Meni ovaj traje više od godinu dana a koristi se za svetlo u kuhinji bas cesto

Sent from my MI MIX 3

Poslednja izmena:
Ima da ga probam :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poruci par komada pošto su dzaba a ne kao ja uzeo jedan pa cu sad opet da čekam mesec da mi stigne drugi [emoji3]

Sent from my MI MIX 3

inace valjda mi kinez prihvati refund ali part a ne ceo uzeo sam smart watch za 10e ali kamera ne radi proradi po hard resetu na par minuta trazio sam deo para na dispute zbog toga inace sam gold member malo mi fali za platinium.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uzeo sam bluetooth slusalicu (earbud) medjutim ne radi da li je moguce uzeti full refund ili samo partial posto prodavac navodi da je potrebno vratiti robu za full refund..Koju opciju na dispute staviti -item not as described ili nesto drugo..

Uzeo sam bluetooth slusalicu (earbud) medjutim ne radi da li je moguce uzeti full refund ili samo partial posto prodavac navodi da je potrebno vratiti robu za full refund..Koju opciju na dispute staviti -item not as described ili nesto drugo..

trebalo bi da ima opcija da ne radi da napises.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prije nego sto porucujes gledaj da se informises o osnovama.

Neko je spominjao, ali sad ne mogu da nadjem.
Kad je trenutak da se poruci nesto zbog njihovih praznika? Cini mi se da bilo reci o 9-om februaru samo nisam 100% siguran.

Ima negde kada pokrećeš dispute opcija da uređaj ne radi, mislim da je kao podopcija kada izbereš item not as described ili quality problems tu je negde bilo pogledaj.
Ne znam koliko si platio slušalicu ali slanje nazad bi te koštalo oko 600din.
Možeš da pokreneš dispute kao partial refund i u polje gde upisuješ iznos koji potražuješ stavi pun iznos, napiši da te slanje nazad kao cena slušalice ako je jeftinija, priloži video snimak gde se vidi da su neispravne, pa neka Ali odluči koliko ti pripada.
Ja sam imao par disputa kada je uređaj bio neispravan i svaki put su mi vratili ceo iznos bez slanja nazad. U pitanju si bile jeftinije stvari od do 15 evra i jedan sat koji je bio 27 evra.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Koliko para je da posaljem nesto nazad u Kinu sto sam neispravno dobio sa Alija, mali paket oko 100g?

Džaba mu kalkulator kad nema oči...
Čovek je 5cm iznad napisao koliko košta slanje za kinu...

LOL,pa koja je sansa da se to desi, 1 u 10 000. Kao da svako ko postavlja pitanje gleda unazad par postova (ili par strana, kako trazi vecina uzvisenih forumasa). Ja licno ne gledam nikad, sem ako u imenu teme ne postoji naznaceno da se pre pitanja procita FAQ ili prvi post.

Sto bi rekao jedan forumas sa drugog foruma,ne citam postove iznad mog,samo ispod mog :D

^^^ Kao da je to samo sada, u zadnje vreme je to pravilo. Cekam 6 paketa, poslati u rasponu od pre 2 meseca, do pre 3 nedelje,sa praćenjem i bez i ništa.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Koja je razlika izmedju ovog hdmi adaptera US $19.72 26%OFF | Ugreen HDMI Cab...DMI https://s.click.aliexpress.com/e/cAQ762Lq
I izmedju klasičnog hdmi kabla?
Ili je pak bolje kupit ovaj usb hub
US $16.19 37%OFF | Ugreen USB C HU...HUB https://s.click.aliexpress.com/e/bM9QElO0

Poslednja izmena:
Pa razlika je ogromna - običan HDMI kabl ima HDMI priključak sa obe strane, a ovi imaju samo sa jedne (za TV) a sa druge USB u raznim varijantama (za uređaje koji nemaju HDMI izlaz). Čak ti i piše dole koji su to sve uređaji. Pošto ovde niko ne zna šta ti konkretno hoćeš da povežeš (ja svakako ne znam), teško da ćeš na ovakvo pitanje dobiti neki smislen odgovor ...

Na tablet imam hdmi, a kako sam kasnije pronasao usb hub, to mi ispada najbolja opcija jer mogu sve povezati preko njega sa TV-om. Nisam ni trebao pitati u temi, ali ebg, prvo sam pronasao onaj prvi adapter i običan hdmi kabal, tek kasnije hub

Nazad
Vrh Dno