Zašto prodavcu ne mogu da pošaljem fotku preko app?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Poručio džemper od kineza (prvi put poručujem odeću od njih, reko ajd da probam).
https://www.aliexpress.com/item/whi...303.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.26664c4djaBjps
Danas stigao džemper, ko na slici, stvarno od pamuka, a ne od sintetike. Nema oštećenja. Ali prodavac je napisao da 6xl ima obim grudi od 138 cm, a ja izmerio obim džempera 128 cm oko grudi i normalno, tesan mi je, a da nepričam da su rukavi uski ko za neko dete (mada to nemogu da reklamiram jer nigde nije navedena širina rukava). Otvorio dispute, poslao fotografije pa ćemo da vidimo šta kaže AE.
Mislio sam da mnogi to znaju. Američke veličine nisu isto što i evropske nisu isto što i azijske. Neka shvati neko ko rasizam ili šta ja znam, ali oni su mnogo sitniji ljudi u proseku samim tim njihov XL nije isto što i naš evropski. Kao što je američki XXL kao naš 6XL, imam dukseve iz Amerike to je ogromno.
Kada kupuješ za malo dete uvek uzmeš za dve godine veći uzrast nego što su Kinezi napisali, sad ne znam koji je odnos za odrasle ali ne možeš uzimati njihove veličine i nadati se da će odgovarati.
Ma jasno je to nego kažem za ubuduće. Verovati Kinezu na reč nije uvek najbolja opcija, znam iz iskustva. Tebi ostaje da snimiš video gde se jasno vidi merenje i brojka na krojačkom metru uz po koju sliku.
Kolika god da je, sigurno nije 2GB[emoji28]
Uspeo sam malopre, ali mora se fotografisati iz aplikacije, ne prihvata iz galerije bez obzira na veličinu fotografije.
Poručio džemper od kineza (prvi put poručujem odeću od njih, reko ajd da probam).
https://www.aliexpress.com/item/whi...303.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.26664c4djaBjps
Danas stigao džemper, ko na slici, stvarno od pamuka, a ne od sintetike. Nema oštećenja. Ali prodavac je napisao da 6xl ima obim grudi od 138 cm, a ja izmerio obim džempera 128 cm oko grudi i normalno, tesan mi je, a da nepričam da su rukavi uski ko za neko dete (mada to nemogu da reklamiram jer nigde nije navedena širina rukava). Otvorio dispute, poslao fotografije pa ćemo da vidimo šta kaže AE.
Moj savet ti je da se ne zamajavas sa robom iz kine ako imas obim grudi 138
To neces naci ni u normalnim prodavnicama a ne u kineskim... :-devil-:
Kako mislis da izadjes i udjes, meni bez prefiksa trade. nece da radi...
Jel ovi kinezi cesto stavljaju samoinicijativno manju vrednost paketa? Platio neke Led trake za tv sa daljinskim upravljacem 6.8 dolara, a sad kad mi stigao paket na njemu pise vrednost 3 dolara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari