Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Umeju poneke brojeve da isključe i pre isteka roka od 13 meseci od poslednje dopune. Pozovi sa drugog broja korisnički servis i zatraži reaktivaciju broja i biće kartica aktivna do kraja januara

Мени на Теленору искључили, иако важи до марта...

Isto važi i za Telenor i za Vip: Kada zbog nekorišćenja isključe broj (emergency calls only) može da se reaktivira kartica pozivanjem korisničkog centra ako nije isteklo 12-13 meseci od poslednje dopune.

Poslednja izmena:
Неко има потребе,дјеци да даа полован телефон и припејд број да их назове или да се јаве,може и поруком кад затреба,кад се враћају из школе.Неће ваљда 4 члана породице бити на постпејду и неограниченим разговорима.Може и да послужи старијим особама да их зову.Постоји сврха припејда,сад баш на 2 мјесеца,3 или један,нисам сигуран ко то одређује.
Sve je to okej. Ja nisam ni rekao da treba nego da su smešne pare 200 dinara na 2 meseca. Još pogotovo ako se radi o deci.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Koliko dugo mts kartica moze da bude neaktivirana? Imam pripejd karticu koju sam dobio u mts, ali mi trenutno ne treba.

Sent from my TA-1024 using Tapatalk

Ako je skoro uzeta (prosle godine), ima godinu dana sada.
Ako imas MTS nalog, mozes tacno videti na Moj-MTS do kada vazi, to je u stvari rok do kada je mozes aktivirati, ako je nekoriscena skroz.

A realno ako za 2 meseca ne uplatiš 200dinara šta će ti broj?

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

I da ne zaboravimo: da mozes da uplatis 2000 Din, pa koliko traje - traje. Dopunis po potrebi, a obavezno u narednih godinu dana.

60 dana trajanja dopune zahteva aktivno bavljenje takvim brojem, i operateri se nadaju da ce to naterati one kojima je potrebno da taj broj bude zaista pouzdan da predju na postpaid.

Zovem pripejd broj: "pozvani pretplatnik trenutno nije u mogućnosti da prihvati vaš poziv".
Da li ovo može da znači da je korisnik u romingu i da nema kredita? Šta još može da znači? Hvala! ;)

Ćale se prebacivao sa post na pre paid, pa sam dobio tu poruku kada sam ga zvao u tom nekom među periodu.

Potrebna mi je pomoc za drugara. Dosao je sa strane, bice u Srb 2 meseca, pa koju prepaid karticu je najbolje da uzme? Gledam na sajtu tri operatera, ali deluje mi kao da tu ne prikazuju sve ponude. Treba mu net i minuti ka svim mrezama.

Vip. Karica od 300 din cim je kupis ima 12 gb neta, a za 600 din moze da se aktivira 200 min ka svima i 3 gb +neograniceno ka vipu, koji traju 30 dana, ili za 300 din 3 gb i 100min ka svima i neo ka vipu, koji traju 7 dana. Nema nista bolje od toga.

Nema čim je kupiš nego mora da se aktivira (besplatno). Drugo, nisam siguran da može paralelno da se koristi Ledilo i Žabalesku.

Nema čim je kupiš nego mora da se aktivira (besplatno). Drugo, nisam siguran da može paralelno da se koristi Ledilo i Žabalesku.
Možeš. Kad ti istekne žaba ili potrošiš net iz žabe onda skida sa ledilo dodatka.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Nisam našao nikakve informacije o toj ponudi na njihovom sajtu. Misliš da je nude svima i po istoj ceni?

Ne.

I ne ostaje ista svakome ako je koristi, plus je na j***nih 7 dana.

Vip ili globaltel. Vip nudi i besplatne pozive ka Vipu uz svaku dopunu od 600 dinara na 30 dana, a za tih 600 dinara kupiš Žabu. I onda praktično imaš za "investiciju od 900 dinara":
12GB - 12 meseci
3GB - 30 dana (prvo se ovo troši)
200 minuta ili SMS ka svim mrežama
besplatni pozivi ka Vipu (važe paralelno)

Nakon 30 dana još jedna dopuna od 600 dinara i dobijaš novi saobraćaj:
3GB - 30 dana (prvo se ovo troši)
200 minuta ili SMS ka svim mrežama
besplatni pozivi ka Vipu (važe paralelno)

Jel tih 12 giga možeš svakog meseca da aktiviras?

Za sada stoji da ledilo promocija traje do kraja meseca. Ukoliko je to istina (ako VIP ne produži akciju), imate rok do kraja meseca da aktivirate ledilo sa 12GB koji važe godinu dana. Uz onaj dodatak što je poglavica opisao nema bolje prepaid akcije.

+VIP ima povremeno akcije da dopunite kredit sa 200din i dobijete 4GB koja važe 7dana.

Uglavnom teško je ostati bez neta na VIP prepaidu. :) osim ako niste net manijaci xD

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

jel mogu da zamenim negde ovu prepaid karticu za novu?jer mi treba nano sim.
51deba9b7b3992e836d36c838734c920.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

tnx

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Prepaid broj mts, korisnik (starija osoba) ga praktično uopšte ne koristi, sve što zna je da odgovori na poziv a kamoli da bi se pretplatio na neke dodatne usluge. Ali zato će mts vrlo rado prodati bazu sa brojevima svima zainteresovanima, pa će korisnici da se čude kad im stignu poruke poput ove..

5f7e4bbdd6749ee2e6abcf093c4668ff.jpg

Ajd sad da mi objasni neko ovo.... imam telenor pripejd broj kod stoji u piksli, dopunim ga koliko da se ne ugasi.... stoji od pocetka 2019. ugasen i van telefona.... imao sam 110 dinara.... a telenorova aplikacija mi ke instalirana na telefonu u kom je vip broj i net.... svaki put kad udjem u app da vidim ima li neka zanimljiva ponuda smanjuje se kredit. Od 110 prvo je bilo 70 i nesto a sad 55..... kako je to moguce?

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno