Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

možda ti se obnavlja neki dodatak npr.omiljeni broj,dodatak za sms,postoje na 7,15 i 30 dana dodaci...ne znam šta bi drugo moglo biti,net se ne može tarifirati od kredita bez kupljenog dodatka.

Pogledaj u listingu! Ima u appu.

Hmm kako je ovo moguće?
Kartica nije korišćena od letos, onda sam pre nove god. uplatio 1100 dinara jer sam slučajno video u app da ima 100+200gb za 999din.... i imao sam najmanje 100 din... ti gb su istekli i onda kartica bacena u fioku.... a i pre toga je bila u mifi...
6679b80b053967293a7a2002589e8966.jpg

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Da li postoji mogucnost da se za mts prepaid broj proveri online da li je registrovan ili mora u poslovnici?
I jedno glupo pitanje, posto razmisljam da prenesem broj u vip, da li se desava prilikom dopune kredita, kada npr. trazite dopunu za vip, a kazete broj iz mts-a ili telenora da vas gledaju cudno u smislu "Pa to nije vip broj", ili su uglavnom svi upoznati? :D

Sent from my TA-1024 using Tapatalk

Najnormalnije kažeš koji je operater, broj sa pozivnim brojem i koliko para uplaćuješ.

Za proveru probaj čet na sajtu ili da pozoveš korisnički.

Zavisi u kom gradu :) Oko mene obavezno pitaju koja mreza i provere da li je siguran korisnik.
Pretpostavljam da mala mesta gde je vecina korisnika na jednoj mrezi, i ne pitaju nego probaju samo :D

Ako imas MTS nalog, mozes na njemu videti da li je na TEbE registrovan, bice u listi tvojih brojeva.
Ili na Chat-u, mogu sigurno da ti provere.

Ne, to je skroz novi broj. I mozda i nije dostupan uopste (mozda je zauzet, a mozda i ne postoji uopste kao moguci broj, jer nemaju sve mreze dostupne sve pocetne cifre posle 06x - ne znam zasto)

Procitao sam sad na sajtu vipa "Korišćenje interneta za prepaid korisnike moguće je samo putem sadržaja iz promocije ili internet dodatka.", da li to znaci da ako je npr. aktivirana promocija za viber ili whatsapp ili neku drugu aplikaciju, a ostane jos kredita, taj kredit nece biti skinut od strane neke druge aplikacije? Posto u mts-u kada se aktivira promocija samo za neku aplikaciju ode sav kredit jer neka druga aplikacija koja nije ukljucena u promociju koristi internet, pokusao sam i koriscenjem par firewall aplikacija, ali ne pomaze, pa bi bilo super ako je tako kao sto pise.

Tako je. Tln je bas korektan po pitanju potrosnje neta, 10 godina vec nema mogucnosti da napravis njime racun (ili barem bitan racun, moze 3000 dnevno u romingu jedino - nije dobro, ali naspram vecine je super)

Uplatio sam VIP dopunu i dobio 4GB interneta koji važi 7 dana. Šta se dešava ako sad aktiviram Žabalesku uz koji ide 3GB interneta, da li se prvo troši onih 4 GB ili se oni gube aktivacijom Žabalesku opcije?

Tako je. Tln je bas korektan po pitanju potrosnje neta, 10 godina vec nema mogucnosti da napravis njime racun (ili barem bitan racun, moze 3000 dnevno u romingu jedino - nije dobro, ali naspram vecine je super)
Tek od leta 2015 je uvedena zabrana potrošnje van paketa, do tada je bilo itekako problema sa "jedenjem" kredita kod Telenora.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
koji je iznos minimalne dopune racuna kod sva 3 operatera?

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Da li neko ima problem na vipu sa verifikacijom broja na google nalogu? Isao sam na opciju da mi stigne sms, pokusao sam i verifikaciju pozivom, ali nesto nece ni jedno ni drugo. Verfikacija sms-om za viber, whatsapp radi.

Poslednja izmena:
Jel se zna mozda koliko ce da traje akcija u vipu, za 600 dinara mesecno 200 min 200 poruka i 3gb?

Misliš 200min/por i 3gb neta? Jedno vreme je pisalo na sajtu do kad važi žaba i kad je prošao taj datum samo su produžili promociju i nema više roka trajanja.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

To je stiglo i meni pre neki dan ali obrisah poruku. Mislim da je pisalo da važi do 3.3 i sad uplatim kredit kad ono međutim...
3f0ba30c5a6b5a7b66d25b419c67c03e.jpg

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Uplaticu ja sutra 600 kako bih aktivirao žabalesku pa javljam da li sam dobio nešto. Ovih 100 minuta koje su naveli u poruci bi trebalo da se dobiju odmah kao ovi gratis za vip.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ljudi je l zna neko koliko je vazenje kartica u vipu... Znam da je vazenje dopune 90 dana ali ne znam koliko je sama kartica validna? Je l se isplati vise kupiti par kartica vipa i arciti ih do kraja godine ili mtel 35+opcija?

Sent from my Huawei using Tapatalk

+1 mesec, samo dolazni saobracaj.

Ja sam dobio 100 minuta, sad ostaje da vidim da li se troše pre žabe ili ne. Ukoliko se ne troše ovaj poklon mi ne vredi ništa.
178f4ae54dc75b0356a359cb63812dad.jpg

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

13 meseci ali valjda posle 6.meseca ide u suspend mode.

Očigledno, danas sam pokušao da uplatim kredit na ženin Vip pripejd koji je poslednji put dopunjavan i korišćen u avgustu, i dobio sam poruku da se broj ne nalazi u Vip mreži.

Valjda u 12om mesecu ulazi u neku zavrsnu fazu gde broj ne moze da se dopuni vec mora da se ode u poslovnicu.
Bio sam skoro da ozivim prepaid karticu, tako su mi objasnili. (za 6 i 12 meseci)

Nazad
Vrh Dno