Kod mene radi sve bez problema.Tipa pritiskam ne reaguje nego moram da izadjem iz kamere u galeriju da vidim sliku
Jel mozete iz kamere da vidite sliku koju ste slikali
Vidim na KP ima kaljeno staklo da se uzme
Valja li cemu, ako neko od vas ima ?
Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока
Pričali smo o tome ovde i baterija je fenomenalna kad pogasiš adaptiveVidim da na reddit ljudi pišu da nakon pite update, imaju probleme sa SOT i trajanjem baterije. Neki su pogasili adaptive bat i displey i kažu da nakon 2 do 3 ned, tel se stabilizovao i imaju bateriju kao na oreo ako ne čak i bolje. Kakva je situacija kod vas?
Pričali smo o tome ovde i baterija je fenomenalna kad pogasiš adaptive
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/Баци линк до ње молим те
Jel radi na nekom od ovih portova Night Sight?https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/
Imas ovde sve gcam portove
Black rider dev radi gcam bas za n7+Jel radi na nekom od ovih portova Night Sight?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
A što se tiče ovih feleričnih panela, USB portova i sl.? Deluje mi da je dosta kockanja prisutno u kupovini N7+.
Takođe sam pročitao da i pored brzih update-a, gotovo svaka verzija dođe sa bagovima.
Možeš da reklamiraš i moraju ti zameniti displej ili telefon ali koliko sam video zamene ljudima ali opet stave taj problematični Novatek pa onda Jovo nanovo. Ne znam koliko je veliki problem i šta ti je pametno. Verovatno ti je i zapao neki stariji jer navodno na novijima ugrađuju drugi panel, e sad od koje je to serije tačno, stvarno ne znam...Da tako je, telefon ima more problema što je šteta bio bi best for the buck. Prvi problem sa kojim sam se susreo kao i mnogi je da se zaledi displej na početnom ekranu. To sam riješio nakon drugog factory reseta a kako ne znam, i više se ne dešava. Drugi problem a jako iritantan je što display registruje dodir ali iz nekog razloga nekad ne odradi komandu. Kratko trajanje baterije nakon prelaska na Pie se može riješiti, isključivanjem opcija koje bi trebalo da produže trajanje iste !!! Drugih problema nisam imao. Telefon sam kupio nov prije 20 dana tako da imam garanciju, sad ne znam da li da reklamiram ovaj problem što display nekad ne odradi komandu ili da se nadam da će se riješiti nekim updejtom softwarea.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari