Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Након последњег апдејта ми се стабилизовала батерија. Исто искључено сви ови адаптиви, константно укључен нет, блутут, осветљеност на око 50-70%.

На 45 посто батерије, 4,5 СОТ-а, што ми се није десило још од ореа.

[emoji123]
c3c4ef7536a2da7375d01010ab4d78c8.jpg

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Perfekcija [emoji41][emoji1548]

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

ja isključim adaptive batery nakon nekog vremena pogledam on uključen, ja ga opet na off ,on ponovo na on, i tako u krug. Ima li načina da mu zadam smrtonosni udarac?

Jedino što me nervira kod n7+ je kad deinstaliram neke apkikacije sistem se često zamrzne pa cekas ko *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* jer to traje nekih 1min.

Opet ostaje navigation bar na googlu kad gledate nešto u full screen-u. Ponavljaju se iste greške i postaju veoma irtirajuće.

Tipa pritiskam ne reaguje nego moram da izadjem iz kamere u galeriju da vidim sliku

Vidim na KP ima kaljeno staklo da se uzme
Valja li cemu, ako neko od vas ima ?

Vidim da na reddit ljudi pišu da nakon pite update, imaju probleme sa SOT i trajanjem baterije. Neki su pogasili adaptive bat i displey i kažu da nakon 2 do 3 ned, tel se stabilizovao i imaju bateriju kao na oreo ako ne čak i bolje. Kakva je situacija kod vas?

Vidim da na reddit ljudi pišu da nakon pite update, imaju probleme sa SOT i trajanjem baterije. Neki su pogasili adaptive bat i displey i kažu da nakon 2 do 3 ned, tel se stabilizovao i imaju bateriju kao na oreo ako ne čak i bolje. Kakva je situacija kod vas?
Pričali smo o tome ovde i baterija je fenomenalna kad pogasiš adaptive

Kakva je situacija u pogledu gcam za Nokiu 7+? Ima li stabilnih, može li na stock da se instalira?

Koliko vidim arnova poslednja radi posao kako treba, u biti svaka radi ako se dobro podesi. Stock rom je podoban za gcam port.

A što se tiče ovih feleričnih panela, USB portova i sl.? Deluje mi da je dosta kockanja prisutno u kupovini N7+.

Takođe sam pročitao da i pored brzih update-a, gotovo svaka verzija dođe sa bagovima.

Kupio sam pre par dana nokiu 7plus dvoumio sam se mnogo oko huavej p20 samsung s7 edge i jos po neki fon.
Mislim da sam izabrao pravi, za sada radi odlicno oseca se brzina i kvalilet sve na svom mesto osim okolo telefona ova pruga zlatna, takodje i adapter za sim i dugmad za paljenje i pojacavanje nekako su kockasti izgleda mi na oko jeftino odradjeno, tenkovski.

A što se tiče ovih feleričnih panela, USB portova i sl.? Deluje mi da je dosta kockanja prisutno u kupovini N7+.

Takođe sam pročitao da i pored brzih update-a, gotovo svaka verzija dođe sa bagovima.

Da tako je, telefon ima more problema što je šteta bio bi best for the buck. Prvi problem sa kojim sam se susreo kao i mnogi je da se zaledi displej na početnom ekranu. To sam riješio nakon drugog factory reseta a kako ne znam, i više se ne dešava. Drugi problem a jako iritantan je što display registruje dodir ali iz nekog razloga nekad ne odradi komandu. Kratko trajanje baterije nakon prelaska na Pie se može riješiti, isključivanjem opcija koje bi trebalo da produže trajanje iste !!! Drugih problema nisam imao. Telefon sam kupio nov prije 20 dana tako da imam garanciju, sad ne znam da li da reklamiram ovaj problem što display nekad ne odradi komandu ili da se nadam da će se riješiti nekim updejtom softwarea.

Da tako je, telefon ima more problema što je šteta bio bi best for the buck. Prvi problem sa kojim sam se susreo kao i mnogi je da se zaledi displej na početnom ekranu. To sam riješio nakon drugog factory reseta a kako ne znam, i više se ne dešava. Drugi problem a jako iritantan je što display registruje dodir ali iz nekog razloga nekad ne odradi komandu. Kratko trajanje baterije nakon prelaska na Pie se može riješiti, isključivanjem opcija koje bi trebalo da produže trajanje iste !!! Drugih problema nisam imao. Telefon sam kupio nov prije 20 dana tako da imam garanciju, sad ne znam da li da reklamiram ovaj problem što display nekad ne odradi komandu ili da se nadam da će se riješiti nekim updejtom softwarea.
Možeš da reklamiraš i moraju ti zameniti displej ili telefon ali koliko sam video zamene ljudima ali opet stave taj problematični Novatek pa onda Jovo nanovo. Ne znam koliko je veliki problem i šta ti je pametno. Verovatno ti je i zapao neki stariji jer navodno na novijima ugrađuju drugi panel, e sad od koje je to serije tačno, stvarno ne znam...

Ali baš šteta kao što kažeš. Kad pogledaš da za iste pare imaš N7+ i 7.1... mislim da je 7+ jedini model kod nas po ovim cenama koje uopšte treba uzeti u razmatranje. Sve ostalo... Nokia 8.1 sa SD 710 350€, ova 7.1 sa SD625 (?!?!) 250€ a Redmi Note 3 (iz januara 2017!!!) imao taj čip i cenu 30% nižu. Derikože iz HMD-a, ne znam stvarno ko ih kupuje ako je i na drugim tržištima ovakav odnos cena. Realno za svaki njihov model ima konkurent koji daje više i bolje ili bar isto za mnogo manje para. Dal su ljudi naivni pa zbog brenda kupuju...al opet valjda znaju da današnja Nokia nema ništa s onom nekadašnjom. Uostalom da je i ona stara Nokia opet su cene previsoke. Pa skuplji su od Samsunga bre. :D

Ja sam rekao već negde. Ovo mi je zadnja Nokia. Dobar telefon ima mana ali u buduće izbegavaću ovu marku telefon.
Kod mene nema neke velike probleme koliko zapravo ima ovih sitnih.

Pa baš zbog više cijene očekuje se veći kvalitet, što i jeste telefon je kvalitetno sastavljen i kvalitetni material je korišten ali, uvjek postoji taj ali. Razočarao me i zvuk, izlaz za slušalice ja tih i nije baš ono imam osjećaj da mu nešto fali a korištenje nekog eq dodatno pogorša zvuk. Imao sam lumiu 630, lumiu 930 i bile su fenomenalne, ali kao što reče ovo mi je posljednja nokia.

Sve je to isti djavo, ova srednja klasa, slicne boljke. Nokia je jos i dobra, kompletan telefon.

Ja ne znam gde ste vi kupovali vaše telefone? Telefon je u svakom pogledu savršen!

Nazad
Vrh Dno