Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Znate li neku aplikaciju za screenshot,koja ima three finger opciju. Posto na A2 Lite nema te opcije

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

I meni nedostaje to sa miuija

Sent from my Mi Max Prime using Tapatalk

Јеееааааа. Сад и ја коначно могу да пређем на питу.
Хвала на информацији. Мени су преко маила рекли да у скорије време немају намеру да ажурирају апликацију.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

@Djilkos Placas VSCO 2000 godisnje? Posto rece da si kupio.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne vredi tih para. Imaš pm.

Kada razgovarate telefonom i kada uđete u instagram, da li vam seckaju video klipovi? Feed, stories itd?

Dobro vece svima,
treba mi mala pomoc. Kako na Huawei da namestim da kada upisem tel u imenik, da ga odma pamtibi na gmail nalogu.
Hvala unapred i mnogo mi znaci

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

U podešavanjima naloga, gde ti je Google, po default-u već treba da ti bude uključena opcija sync contacts. U imeniku izaberi koji kontakti, tj sa kojih naloga da ti se prikazuju. Ja sam ostavio prvu opciju "all".

Dobro vece svima,
treba mi mala pomoc. Kako na Huawei da namestim da kada upisem tel u imenik, da ga odma pamtibi na gmail nalogu.
Hvala unapred i mnogo mi znaci

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kad kucas novi kontakt,trebalo bi da postoji drop down menu ili neki gear koji pritisnes i on ti da opciju na kojoj lokaciji je default ili na koju hoćeš. Ako to ne daje,probaj u kontaktima settings pa tu negde mora biti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja verzija?

Ima li koja od milion "rotation control" aplikacija kontrolu nad lockscreen-om?

Probajte ActionDash aplikaciju, kao onaj Google wellbeing, samo radi i na starijim verzijama androida.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Može li preporuka za neku dobru aplikaciju za audio knjige?

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Где има тих аудио књига на нашем језику?

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Ne nalazim tu opciju, mozda je u placenoj verziji. Ima milijardu tih aplikacija, hteo sam da mi neko preporuci neku koja provereno ima landscape lockscreen.

Jel normalno da xiaomi javi kako mu njegova aplikacija nije bezbedna?
73b7cd2e4a52ddcbdcfe29dfd848273d.jpg

Sent from my MI MIX 3

Odakle si skinuo Mi Home? Zašto ne instaliraš sa Play Store-a?

To je do podešavanja, nema veze sa Xiaomi-em.
Samo treba da dozvoliš instaliranje iz eksternih izvora u podešavanjima.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Skinuta sa PS naravno pre više od godinu dana, ovo mi javlja kod poslednje ispravke za Dafang kameru

Sent from my MI MIX 3

Pitanje za Pocket Cast korisnike, koliko imate izvora npr. u Science kategoriji? U odnosu na drugu aplikaciju, imam dosta manje, a ljudi kažu da je Pocket Cast ipak najbolji. Da li ima neka opcija, fora za još?

OnePlus 6T

Jel vam radi Google Translate kako treba?
a103814438d657f05d5f76dc2726a9d2.jpg
511d3474757fa22e6358737dbf470d0c.jpg

Sent from my MI MIX 3

Nazad
Vrh Dno