Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ako moze neko da napise koja apk za android a koja za tel za remote...probacu transmission hvala.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Napravio sam backup file pa sam ga postavio na google disc i kao odradim sync,ali i dalje sve ostane isto,imao sam 109 sad imam 107,ali kad ga kao sinhronizujem i dalje ima 109 umesto 107.
Mislim da nećeš moći backup tako da sinkuješ. Moraš na vault, pa u njegovim opcijama zadaš da se čuva na nekom serveru, a onda u telefonu ideš na Vault, pa +, pa kažeš Restore sa tog clouda.

Tj, ovo kako si ti napisao bi trebalo da radi, ali pošto ne radi, ovo ti je onda alternativa. Posle samo obriši stari Vault sa telefona.

Poslednja izmena:
Mislim da nećeš moći backup tako da sinkuješ. Moraš na vault, pa u njegovim opcijama zadaš da se čuva na nekom serveru, a onda u telefonu ideš na Vault, pa +, pa kažeš Restore sa tog clouda.

Tj, ovo kako si ti napisao bi trebalo da radi, ali pošto ne radi, ovo ti je onda alternativa. Posle samo obriši stari Vault sa telefona.

Uspeo sam nekako preko Gdrive-a,ali sam sinhronizovao i desktop aplikaciju i sad mi i na telefonu i na mobu pokazuje kako treba.
Muke zive...
Mnogo je jednostavnije bilo sa peticom nego sad sa sesticom.

Hvala ti na sugestijama.;)

Poslednja izmena:
Ja koristim Moon + reader pro, pro verzija podržava tts.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Moon + Reader Pro, jedna od najboljih aplikacija koje sam kupio!

+1 za Moon Reader Pro

Dodatne (magisk) teme za gboard. Meni se inače najviše svidja ona koja se dobije kad se u Chromeu otvori incognito tab, ali nju se ne može koristiti system wide. Nema veze, standardna radi posao.
https://www.google.com/amp/s/forum....ule-gboard-themes-themes-gboard-t3840354/amp/

025da5a673e71ed08acb0786751ed62b.jpg

Иначе ове градиент теме за г тастатуру су одличне!

Magisk 17.6? Pa on ne postoji.. ili sam propustio nešto?
Radi normalno i na 17 i na 18 pa izaberi.

Ima neko iskustvo da video ide ubrzano na hw+ dekoderu na MX playeru pa se mora prebaciti na sw za normalnu reprodukciju? XviD.AC3-EVO izdanja, kod njih to vidjam u otprilike zadnjih pola godine.

Poslednja izmena:
@nagard Misliš na temu iz skrinšota postavljenog ranije? Jedna od stock gboard.

Što se MX playera tiče juče je imao update, promenjen UI i još neke stvari, hw+ dekodiranje EVO izdanja ostalo isto ali to nije iznenadjenje, već mesecima je tako. Nije strašno, i onako je do rippera po svoj prilici.

Simple Gallery Pro takodje lepo napreduje, opcija u izobilju je oduvek imala a sad ima i export/import istih. Interni editor sada ima mogućnost označavanja.

92e6731aceca19ea8ba963245f0232a7.jpg

Preporuka kako čitati/pisati po diskovima sa ntfs fajl sistemom? Microsoft exFAT/NTFS for USB by Paragon Software mi brljavi u poslednje vreme.

USB OTG File Manager ili
Total Commander + USB Stick Plugin

Sent from my TA-1024 using Tapatalk

Neka preporuka za aplikaciju koja prati brzinu/duzinu/putanju trcanja?
Pre sam koristio endonondo, ali sad kad sam ga ponovo instalirao vidim da je dobio redizajn i neke funkcije koje mi se ne dopadaju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Preporučujem svima Moasure aplikaciju za mjerenje dužine, uglova itd. Testiram je od juče i nevjerovatno koliko je precizna! Aplikacija ne koristi kameru kao ostale već senzore koji se nalaze u telefonu. Pomjeranjem telefona se vrši mjerenje.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Neka preporuka za aplikaciju koja prati brzinu/duzinu/putanju trcanja?
Pre sam koristio endonondo, ali sad kad sam ga ponovo instalirao vidim da je dobio redizajn i neke funkcije koje mi se ne dopadaju.

MapMyRun, Strava

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Probacu Stravu, hvala.

Шта тренутно препоручујете од фајл експлорера? Имам Солид, има ли шта "боље"?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Шта тренутно препоручујете од фајл експлорера? Имам Солид, има ли шта "боље"?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Šta ti treba više?

Svi su oni poprilično slični u pogledu mogućnosti. Solid, FX Explore...Total Commander (ružan do bola) [emoji2960]

Nazad
Vrh Dno