Upravo, zato i nisam razumeo tvoje prvo pitanje kad ces imati tj dal ces imati SK na iptv.Mislim da nece imati promene oko toga, kod nas ce biti arena, a na sbb sport klub.. Jedino ako se desi kao sto je uradio Ratel u Bosni, sto bi bilo odlicno
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Moze kad ih drzava naterala da pod jednakim uslovima jedni drugima moraju da prodaju kanale.Na Totalu u Republici Srpskoj imaju po tri Arene i svi SK kanali. Negde moze...
Bilo je malo glupo pitanje, *mjau**mjau**mjau*.. Mislio sam da ce se mozda nesto promeniti, ali ocigledno neceUpravo, zato i nisam razumeo tvoje prvo pitanje kad ces imati tj dal ces imati SK na iptv.
A sam si dao odgovor.
Nece, nazalost.Bilo je malo glupo pitanje, *mjau**mjau**mjau*.. Mislio sam da ce se mozda nesto promeniti, ali ocigledno nece
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Kada su ti sve usluge pustene? Posto vidim da imas i Televiziju kao zasebnu stavku.Ako sam dobro razumeo račun koji mi je stigao, izgleda da mi je prvi mesec obračunat kao 0 dinara, iako su mi uslugu pustili tek 24. decembra. Dakle, naplatili su mi samo mobilni telefon koji je do 18. decembra bio pod ugovornom obavezom na Mix XL 1200 din, pa do 24. decembra pod punom cenom, i od 24. decembra do kraja meseca 0 dinara.
Nisam uzeo mobilni uređaj, kapiram da su mi naplatili samo mobilnu tarifu Mix XL na kojoj sam bio pod ugovorom do 18. decembra. Sve usluge su puštene 24. decembra, a na omoriku 2 su me prebacili koji dan kasnije, 27/28. Nazvaću call centar da vidim u čemu je fazon, jer na osnovu ovoga ispada da su mi uračunali tih nekoliko dana decembra kao prvi mesec od po dinar.Kada su ti sve usluge pustene? Posto vidim da imas i Televiziju kao zasebnu stavku.
Meni vise lici da ti nije Box pusten ceo. Nema smisla i za jedan dan da bude samo 0.13din, a nije ti prvi ceo mesec, da bude 1RSD (to bi bilo 0.83din inace)
Uzeo si mobilni, ili je to linija naplacena 1000+?
PoZ svima... Hteo matorima da uzmem box 3...i sve odabrao i onda cujem i od od kolege da se kanali ne mogu sortirati po zelji vec na kojoj su pozicoji to ti je to... Dal je moguce u 2020oj godini da ne postoji mogucnost sortiranja, joa ne mogu da poverujem?
To je to značilo, račun je već stigao .Ovo nije znacilo da ti ne obracunavaju deo meseca pod starim ugovorom i da ces platiti samo dinar, vec regularno se placa deo meseca koji je bio pod prethodnim ugovorom.
Hvala, sta niko ne zna koliko traje ugradnja ftth tj optike?^prvi mesec po dinar treba uvek da bude ceo mesec, kod MTSa. Cekamo Ujka Edija da javi da li je kod njega bila greska sada u decembru, to je jedini slucaj da mozda nije tako
Ugovor tece od kada se puste sve usluge, a ako se ne menja TV/Net modem/ruter, to obicno znaci kada se promeni paket za mobilnu. Ako vam ne smeta stari paket, realno je svejedno kada odete, samo ako odete pocetkom meseca, februar cete delimicno platiti, tj. tek od marta je mesec po dinar![]()
To je to značilo, račun je već stigao .
Послато са уз помоћ Тапатока
To nije bio.slucaj do skora!
To je to značilo, račun je već stigao .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari