Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Na Totalu u Republici Srpskoj imaju po tri Arene i svi SK kanali. Negde moze...

Mislim da nece imati promene oko toga, kod nas ce biti arena, a na sbb sport klub.. Jedino ako se desi kao sto je uradio Ratel u Bosni, sto bi bilo odlicno

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Upravo, zato i nisam razumeo tvoje prvo pitanje kad ces imati tj dal ces imati SK na iptv.
A sam si dao odgovor.

Upravo, zato i nisam razumeo tvoje prvo pitanje kad ces imati tj dal ces imati SK na iptv.
A sam si dao odgovor.
Bilo je malo glupo pitanje, *mjau**mjau**mjau*.. Mislio sam da ce se mozda nesto promeniti, ali ocigledno nece

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Da li za drugi i treci tv ,/box crveni free su/risivere mozes uzeti u poslovnici ,ili moras prijaviti pa opet cekati njih.

Ako sam dobro razumeo račun koji mi je stigao, izgleda da mi je prvi mesec obračunat kao 0 dinara, iako su mi uslugu pustili tek 24. decembra. Dakle, naplatili su mi samo mobilni telefon koji je do 18. decembra bio pod ugovornom obavezom na Mix XL 1200 din, pa do 24. decembra pod punom cenom, i od 24. decembra do kraja meseca 0 dinara.
7a252cd96796149069389716399fc92c.jpg

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

PoZ svima... Hteo matorima da uzmem box 3...i sve odabrao i onda cujem i od od kolege da se kanali ne mogu sortirati po zelji vec na kojoj su pozicoji to ti je to... Dal je moguce u 2020oj godini da ne postoji mogucnost sortiranja, joa ne mogu da poverujem?

Ako sam dobro razumeo račun koji mi je stigao, izgleda da mi je prvi mesec obračunat kao 0 dinara, iako su mi uslugu pustili tek 24. decembra. Dakle, naplatili su mi samo mobilni telefon koji je do 18. decembra bio pod ugovornom obavezom na Mix XL 1200 din, pa do 24. decembra pod punom cenom, i od 24. decembra do kraja meseca 0 dinara.
Kada su ti sve usluge pustene? Posto vidim da imas i Televiziju kao zasebnu stavku.
Meni vise lici da ti nije Box pusten ceo. Nema smisla i za jedan dan da bude samo 0.13din, a nije ti prvi ceo mesec, da bude 1RSD (to bi bilo 0.83din inace)

Uzeo si mobilni, ili je to linija naplacena 1000+?

Kada su ti sve usluge pustene? Posto vidim da imas i Televiziju kao zasebnu stavku.
Meni vise lici da ti nije Box pusten ceo. Nema smisla i za jedan dan da bude samo 0.13din, a nije ti prvi ceo mesec, da bude 1RSD (to bi bilo 0.83din inace)

Uzeo si mobilni, ili je to linija naplacena 1000+?
Nisam uzeo mobilni uređaj, kapiram da su mi naplatili samo mobilnu tarifu Mix XL na kojoj sam bio pod ugovorom do 18. decembra. Sve usluge su puštene 24. decembra, a na omoriku 2 su me prebacili koji dan kasnije, 27/28. Nazvaću call centar da vidim u čemu je fazon, jer na osnovu ovoga ispada da su mi uračunali tih nekoliko dana decembra kao prvi mesec od po dinar.

Omorika treba pod Box4 valjda da se vodi..i samim tim od 27.da ti ide Box ceo.
A 1050, ako dobro vidim cenu.za mobilni se ok uklapa za Miks Xl deo otprilike.

Javi :)

I ja sam dobio 9 meseci po dinar tri meseca pre isteka 24 mesecnog ugovora posle upita na mail za box paket plavi sa starog paketa mega box. E sad kada je najbolje otici u poslovnicu na potpisivanje novog ugovora? Krajem meseca ili je svejedno? Od kada se racuna promocija to jest od kad pocinje da tece ugovor posle potpisivanja?

Jel zna neko koliko traje "ugradnja" ftth prikljucka od kad dodju u stan?
S obzirom da ce se to desiti sad u cetvrtak tj. 17-og, od kad meni teku 10 mes free?
Da li cu sad u januaru platiti ovaj box 4 50/8 full cenu(iako cu ga koristiti pola meseca realno) ili ce mi ovaj novi box 4 beli racunati kao free iako je pola meseca.
Zna li neko tacan odgovor?
Hvala.

^prvi mesec po dinar treba uvek da bude ceo mesec, kod MTSa. Cekamo Ujka Edija da javi da li je kod njega bila greska sada u decembru, to je jedini slucaj da mozda nije tako :)

Ugovor tece od kada se puste sve usluge, a ako se ne menja TV/Net modem/ruter, to obicno znaci kada se promeni paket za mobilnu. Ako vam ne smeta stari paket, realno je svejedno kada odete, samo ako odete pocetkom meseca, februar cete delimicno platiti, tj. tek od marta je mesec po dinar :)

Jel zna neko kako radi Box na Zvezdari/Mirijevu, Mite Ruzica ulica?
Sad mi nekoliko njih rece da lose rade i net i tv, da krene da secka tv i da to uzasno nervira... Doduse to su prigradska i seoska naselja oko Leskovca, ali jedan kaze da je mts antena nedaleko od kuce i da lose radi.
Jel zna neko kako to mogu proveriti?

Sent from my MotoG3-TE using Tapatalk

PoZ svima... Hteo matorima da uzmem box 3...i sve odabrao i onda cujem i od od kolege da se kanali ne mogu sortirati po zelji vec na kojoj su pozicoji to ti je to... Dal je moguce u 2020oj godini da ne postoji mogucnost sortiranja, joa ne mogu da poverujem?

Da uber su retardirani, ceo taj tv uredjaj im je usporen 200%, *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* sto ne mogu da namestim da pustam preko kodija ili pc-a

Znam lično (a pisao je već neko ranije i ovde na forumu) četiri korisnika Box 4 paketa kojima nije ispoštovano da naknada od 1 dinar teče od prvog narednog punog meseca.

I svi su dobili odgovor od mts-a da je SVE KAKO TREBA: ugovor i popust počinju danom potpisivanja i da samo za mobilnu telefoniju važi da popust počinje od prvog narednog punog meseca, ne i za novi BOX 4.

Poslednja izmena:
Pojasni ovo zadnje iza zareza, plz?

Potpisao ugovor za novi Box i definitivno je varijanta da samo za Box pakete racunaju pospust od jednog dinara za mesec kad je potpisan ugovor a ne tek od prvog, tacnije, ne kad je pun mesec, kao sto to vazi za postpaid tarife :)

To znaci da mogu da racunaju taj mesec po jedan dinar, kao popust, cak i ako je bar jedan dan ostao u tom mesecu. Potpuno neverovatno zvuci, posto imaju drugaciju politiku kad su postpaid paketi.

To nije bio.slucaj do skora!

Nije, zato sam dva puta pitao u poslovnici i receno mi je da su to promenili :)

И у мом случају је 27 12 пуштено и то су обрачунали као први месец, мени одговара, јер је стари рачун био доста већи.

Послато са уз помоћ Тапатока

Ovo nije znacilo da ti ne obracunavaju deo meseca pod starim ugovorom i da ces platiti samo dinar, vec regularno se placa deo meseca koji je bio pod prethodnim ugovorom.

Dakle bio sam u pravu. Prvi mesec usluge od dinar je u mom slučaju sedam dana decembra :(

Ako ne vude 30 dana = mesec, bice sajteri kao SjBB.
Barem su to da full mesec bude 1din odlicno radili do sada :)

Ovo nije znacilo da ti ne obracunavaju deo meseca pod starim ugovorom i da ces platiti samo dinar, vec regularno se placa deo meseca koji je bio pod prethodnim ugovorom.
To je to značilo, račun je već stigao .

Послато са уз помоћ Тапатока

Da preduhitrim cenzuru - mjau mjau mjau!!
caebf1e772e83a4a10afa3a7bb1dc227.jpg

^prvi mesec po dinar treba uvek da bude ceo mesec, kod MTSa. Cekamo Ujka Edija da javi da li je kod njega bila greska sada u decembru, to je jedini slucaj da mozda nije tako :)

Ugovor tece od kada se puste sve usluge, a ako se ne menja TV/Net modem/ruter, to obicno znaci kada se promeni paket za mobilnu. Ako vam ne smeta stari paket, realno je svejedno kada odete, samo ako odete pocetkom meseca, februar cete delimicno platiti, tj. tek od marta je mesec po dinar :)
Hvala, sta niko ne zna koliko traje ugradnja ftth tj optike?
Sad cu da vidim sa podrskom sta ce mi reci konkretno za moj slucaj da li mesec po din = pola meseca i manje ili...

To nije bio.slucaj do skora!

To je to značilo, račun je već stigao .

Moram da priznam da si me zbunio :) posto je meni dosao racun sa proporcionalnim koriscenjem paketa do trenutka potpisivanja novog ugovora.

Pozvao sam njihovu podrsku i rekli su da se racuna proporcionalna potrošnja, plus prekoracaenja van paktea, kao sto je roming, do dana potpisivanja ugovora a preostali dani kao 1 dinar.
Na pitanje zasto su promenili poitiku oko povlastica da se racunaju na pun mesec, rekli su da ce tako biti za onaj mesec do kad vazi pospust od 1 dinar a to znaci da ne racunaju od prvog do prvog vec mesec dana od datuma od kad ste poptpisali ugovor, nevezano koji je dan u tom mesecu.

Ako je potpisano desetog, racuna se od desetog tog meseca do desetog sledeceg meseca.

Vrh Dno