Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Tako mu dodje :) imam i one koje skoro nikada ne koristim ali su tu. Razni foto editori, video editori i slicno koje kupim pa me bude zao da brisem :) Dobar sam tu, na ajfonu imam oko 200 :) na ios app store su cesto na popustu one aplikacije koje se placaju dosta, pa nakon par godina ode na 200 app :)

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
3e98cf06dc441059a3ab65e9efd3ca4e.jpg

Poslednja izmena:
Imate li neki predlog za zaštitni film koji ne pokriva potpuno ivice tako da ga futrola ne izbaci? Po mogućstvu sa AliExpress-a.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ja koristim ovaj, vrlo korektna zastita.
Doduse kada sam stavio Spigen Tough Armor, podigao mi je malo donji ugao jer nisam zalepio staklo na sredini bas, ali sve u svemu vrlo dobro

https://s.click.aliexpress.com/e/cU0YaJWY

Hvala, ali ovo na linku je kaljeno staklo. Meni treba folija. Trenutno imam neku znp hydrogel. Odlična je, meka, ne zapinju prsti na njoj i ne stvara se duga, samo što potpuno pokriva ivice pa mi ne odgovara. Morao sam da je sečem po ivicama zbog futrole.

Hvala, ali ovo na linku je kaljeno staklo. Meni treba folija. Trenutno imam neku znp hydrogel. Odlična je, meka, ne zapinju prsti na njoj i ne stvara se duga, samo što potpuno pokriva ivice pa mi ne odgovara. Morao sam da je sečem po ivicama zbog futrole.

Imas u TC Stadionu onaj mobile outfitters clearcoat, stvarno kvalitetna stvar. Imas i sajt oficijalni, da vidis o cemu se radi.

2400 je samo prednja strana.

Problem s tim folijama je sto ih je tesko zalepiti da ne ostanu cestice, savijen je ekran po coskovima. Ja sam 5 upropastio probajuci da ih stavim

Kad da ocekujemo Pie? [emoji1]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Za N8/S8/S8+ rekoše u martu ;)

Danas uzeo ovo, ne radi Dex mode, a baš sam se ponadao... Valjda je zbog updateova
434df87f2d86ff18c37c439ec6e3d053.jpg

Treba ti dex statiom samsungov. Za seriju 9 mialim da ne treba jer ima integrisan u telefon pa bi tako slajkalo

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ne mogu da vidim link, izlaze neke reklame...

Inače, DeX je softver, nije hardver.

Vidim link bez problema i USB hub za petnaestak dolara...

Da nije mozda sto nemas aplikaciju, i kod mene tako, isto nemam aplikaciju.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Zavisi od podešavanja i blokera.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma nemam nikakav bloker ali nemam ni app jer ne kupujem preko Alija

Mozete li mi reci koja je najbolja zastita za S8,cuo sam za neko staklo koje se lepi UV lampom,gleo da cene za to staklo kod nas se krecu od 900 do 2.000din pa me interesuje sta uzeti?

I interesuje me kako je ovo staklo za skidanje tj,kako ga je odlepiti kada pukne itd...?

I interesuje me kako je ovo staklo za skidanje tj,kako ga je odlepiti kada pukne itd...?
Laganoo, ja sam menjao vec jedno jer je naprslo pri padu.
Ako je naprslo skinuces ga lako noktom sa ugla celo, ako nije uzmes i stavis malo alkohola i probas da kapnes ispod coska kad ga podignes. I samo se odlepi.

Nije nikakva filozofija hahah

U notices valjda izlazi, neka neko ko ima neki strani fw pokusa...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nema ni kod mene nista. Samsung members, pa notices, ako je to to, tamo proveravao..

Nazad
Vrh Dno