xDMeni pre mirise da si pomerio vremendsku zonu
Google fit za sve osim za programe vežbanja. Za to sam koristio Runtastic Pro. Meni je trebalo za trčanje. Možeš da vidiš da li free verzije ima određivanje intervala.
Naravno, ako imaš Samsung, možeš koristiti i Samsung Health ili Huawei Health ako si na Huaweiu, mada, kad si na Google Fitu, onda je lakše preći na drugi brend.
U mom slučaju za korake- Google fit, za šetnju, trčanje- Runkeeper , za teretanu- GymACE pro.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Jesi možda probao ovako da otvaraš linkove?Treba mi neka alternativa za App Redirect. Imam problem kad kliknem na neki link na Tapatalk, browser ide preko linkredirect.com a to mi je blokirano u Ad away i onda nigde ne ode. App Redirect izgleda ne radi na MIUI10,inače odlična app.
Hvala, probaću.mozda ovako nesto, da telefon korisgis kao ip kameru...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pas.webcam
Sent from Galaxy S8
Dodaj u adaway whitelist '*linkredirect.com' i Apply opet.Treba mi neka alternativa za App Redirect. Imam problem kad kliknem na neki link na Tapatalk, browser ide preko linkredirect.com a to mi je blokirano u Ad away i onda nigde ne ode. App Redirect izgleda ne radi na MIUI10,inače odlična app.
Dali postoji neki mail klijent u koji mogu dodati par gmail racuna, da ne dodaju taj gmail u sam sustav?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari