Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

U pravu si. Zaboravio sam da sam prijavljen za beta verzije.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nema foldere, tabove u app drawer niti može da se namesti horizontalno skrolovanje. I meni je Nova dosadila ali ove stvari su mi bitne.

Hyperion na popustu do 26-og.

Kupih upravo hyperion+, od sada moj default launcher. Odlican je, tacno sto meni treba, samo da ne naprave bloatware kao Nova vremenom, dodavanjem svega i svacega. Do sada koristio Rootless, ali je ovaj moderniji...

Volim i kad design aplikacija prati najnoviji handroid, a ne design iz doba Holo-a na Pie-u.

Bravo Djilke za preporuku...[emoji108]

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dobar je hiperion. Ima potencijala. Bagovit je još uvek poprilično. Samo mi nije jasno što ni jedan launchera sem nove nema sub grid position za ikonice. Prosto bez toga ne mogu da podesim homescreen kako hoću. I podesavanja su mu haos komplikovana, nova je daleko intuitivnija

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ja u Hyperionu ne videh opciju importa desktopa iz drugih launchera. Ima li ga?

Upravo sam to dosao da pitam, htedoh da ga kupim ali mrzi me da rucno ponovo sredjujem sve kao u novi :)

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Pa kao i na novi, prevuces jednu ikonicu na drugu i onda se napravi folder.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Postoji li opcija search u app draweru?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Postoji ovako

Screenshot_20181223-232553.jpeg

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

To je Xperia tastarura.

Kasno je za edit.

Hyperion launcher je u novoj verziji dobio foldere i tabove u app draweru.

Kako ovo zvuči bezveze.

Ne znam gde da pitam, Inbox mi je normalno davao notifikacije za bitne mejlove i onda instaliram neko *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* Always on ono kao na Samsunzima i to je preuzelo notifikacije na sebe i posle deinstalacije Inbox vise ne prikazuje notifikacije, cak sam ga i ponovo instalirao. Molim pomoc.

Ponovo si instalirao program za always on notifikacije ili e-mail klijent?

Probaj da očistiš keš e-mail klijenta.

Swift teme i ostale swift aplikacije na popustu još tri dana.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Iskreno, Memoria nije bas nesto upeglana, dosta stuca, ili bolje reci spora je, quckpic mi je radio brze. Vizuelno mi se svidja i zadrzacu je, ali ne mogu da kazem da sam prezadovoljan.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Takođe isti slučaj za Memoriu, kupio sam svakako Pro verziju kao podršku našem čoveku, lepo izgleda, dobrih opcija ima, ali i dosta je sporija od QuickPic-a. Čini mi se da treba da se još dosta optimizuje.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Vrh Dno