Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kojom aplikacijom za Android da testiram verodostojnost Samsung memorijske kartice kupljene preko aliexpressa?

Hvala puno na preporuci?

Imam jos jedno pitanje, koja je najbolja app za pracenje predjenih koraka, trcanje, setnja, kao i za pravljenje programa vezbanja? Treba mi dobar, sveobuhvatan app po mogucnostvu besplatan.

Google fit za sve osim za programe vežbanja. Za to sam koristio Runtastic Pro. Meni je trebalo za trčanje. Možeš da vidiš da li free verzije ima određivanje intervala.

Naravno, ako imaš Samsung, možeš koristiti i Samsung Health ili Huawei Health ako si na Huaweiu, mada, kad si na Google Fitu, onda je lakše preći na drugi brend.

Poslednja izmena:
U mom slučaju za korake- Google fit, za šetnju, trčanje- Runkeeper , za teretanu- GymACE pro.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Da li još nekome Google Photos aplikacija prikazuje pogrešne datume? Od danas mi je tako, otprilike za po jedan dan je sve pomereno.

Nisi možda brisao cache ili neka aplikacija da ti to uradila sistemski kliner?

Ma kakvi, sinoć sedim i da pokažem neke slike i primetim da su mi datumi pomereni za po jedan dan unapred. i to ne svim slikama nego poslednja slika svakog dana je prebačena u naredni dan. Ajde da ima neke veze sa NG nego se desilo pre ponoći, ništa nisam ni čačkao.

A preko browsera je sve normalno, evo sada obrisah Cache u aplikaciji i ništa.

Poslednja izmena:
Kakva laz, ocito je da si se preigrao vremeplovom, pa sad pokusavas da zataskas. Nismo mi ovde veverice.

Google fit za sve osim za programe vežbanja. Za to sam koristio Runtastic Pro. Meni je trebalo za trčanje. Možeš da vidiš da li free verzije ima određivanje intervala.

Naravno, ako imaš Samsung, možeš koristiti i Samsung Health ili Huawei Health ako si na Huaweiu, mada, kad si na Google Fitu, onda je lakše preći na drugi brend.

U mom slučaju za korake- Google fit, za šetnju, trčanje- Runkeeper , za teretanu- GymACE pro.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Imam Huawei telefon, probao sam Health app i zadovoljan sam. Moze da se sinhronizuje sa Google Fit i Myfitnesspal. Ova druga je krajnje zbunjujuca app, prekomplikovana mi je iako ima unos obroka, brojenje kalorija i tako to. Merenje koraka lepo radi u Huawei Health kao i merenje razdaljine koju sam pretrcao.

Jel ima neka aplikacija gde bi na telefonu bila uključena kamera (ne mora da snima, mada dobro dođe), a da sliku baca na Android TV ili na monitor kompjutera?

Treba mi neka alternativa za App Redirect. Imam problem kad kliknem na neki link na Tapatalk, browser ide preko linkredirect.com a to mi je blokirano u Ad away i onda nigde ne ode. App Redirect izgleda ne radi na MIUI10,inače odlična app.

Пробај да задржи прст на линку, па да ти понуди опцију чиме да отвориш...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Treba mi neka alternativa za App Redirect. Imam problem kad kliknem na neki link na Tapatalk, browser ide preko linkredirect.com a to mi je blokirano u Ad away i onda nigde ne ode. App Redirect izgleda ne radi na MIUI10,inače odlična app.
Jesi možda probao ovako da otvaraš linkove?
8debcbf691f7de0831cf0f3dcf3a546a.jpg

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

@stevan10: probao, ali kad link ide preko tih Redirect ad sajtova onda default aplikacije uopšte nema na listi app sa kojom možeš da otvoriš link.

@X4K3P : nema toga uvek.
83a5ba6336bffc17261a34cccf5cdb1e.jpg

Da, da. Vidim i ja sad, tako je i meni...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Za linkove se uvek pojavi kada ih oznacis, za tekst običan neće.
Screenshot_2019-01-04-03-54-38-333_com.quoord.tapatalkpro.activity.jpeg

Dali se nešto promijenilo ili evo neznam, u Outlook sam prije mogao dodati gmail mail, bez dodavanja novog korisnika u citav android os, ako me razumijete. Sada ako dodam 3 gmaila, imam 3 racuna na google play, google photos, itd, ali to ne zelim, zelim kao na ios da dodam samo gmail racun da provjerava mailove i to je to.

Znam da postoji mogućnost da svakom računu isključim sync i ostavim samo gmail da provjerava u postavkama racuna, no to mi je bas bezveze.

Dali postoji neki mail klijent u koji mogu dodati par gmail racuna, da ne dodaju taj gmail u sam sustav?

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Dao novu šansu Hyperion Launcher, čak i platio Pro verziju i kakav *****... Bačenih 300 dinara, za sada. Možda u budućnosti ispeglaju ali meni je ovako neupotrebljiv. Nakon što sam napravio par foldera u app drawer i stavio neke aplikacije u te foldere svaki, bukvalno svaki put mi Hyperion krešuje kada pokušam da otvorim app drawer.

Uninstal pa se vratih na Novu, dok ne srede malo ovo.

Poslednja izmena:
Dodaj u adaway whitelist '*linkredirect.com' i Apply opet.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Na beta verziji Hyperion launcher ne puca kada napravim foldere u app drawer.

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Hvala ti, uspio sam sa k9, nakon što sam sjeo za PC i ručno izgenereirao šifre za svaki račun, jer koristim 2FA, pa nije moglo lagano da ga doda odmah, uglavnom, nisam ih morao dodati u sam sustav, to je to. Hvala ti

Imam jedno pitanje, mozda je malo glupo :) Da li je moguce instalirati neku aplikaciju ako na telefonu nema playstore, i nista od google servisa, kao sto su to ovi neki kineski telefoni? ili custom rom a da radi bez instaliranih GAPPs

Poslednja izmena:
Vrh Dno