Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Cao da li se zna gde je sledeca MTS promocija (6+2) u Beogradu.
Beogrid je podigao cene starih paketa i uveo sam EON pakete pa planiram da predjem na MTS

Da li je neko ko je dobio 6+2 meseca za 1 dinar do sada potpisao ugovor? Meni su danas uveli box, ali na ugovoru koji sam potpisao je pisalo 6 meseci umesto 8, tj. 6+2, da li je tako bilo i kod vas?

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Ja sam dobio 9 meseci. Na ugovoru stoji 6 meseci, a na drugom papiru mi piše da sam dobio svih 9,jer na ugovoru moraju da stave 6 meseci, tako mi rekoše.
a8acd7dbcd27ae66cf29c55a0cce3a2e.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Mora tako jer su to nestandardne stvari tj meseci gratis koje ste dobili, ugovor je svima isti ali dodatne mesece svako dobija kako se snadje i to ne pise zvanicno u ugovoru, jer iz vise razloga prvo standardizovani su(u smislu svima pise isto meseci kakva je i zvanicna akcija/ponuda), drugo da ne bude jednom dali ovoliko drugom onoliko pa pocnu da se kace tako ugovori po forumima pa onda oni koji nisu dobili recimo 9 nego samo 6 odu da se zale sa dokazom i sa pravom bi mogli da ih nateraju da se i njima daju isti uslovi, ovako standardno 6 a kod njih u programu se vodi evidencija za svakog ponaosob koliko ko ima extra free meseca koji se ne pisu u zvanicnom ugovoru.

Super, sad cu da vidim sta mogu ja da izboxujem s obzirom da sam stari box 4 korisnik 50/8 net, a juce sam se prijavio za box optiku i danas/sutra ce me zvati da se samo dogovorimo koji box da uzmem e tad da vidim sta vanstandardno mogu da dobijem.
Meni bi i 8 po 1 bilo ok.

6 mjeseci po dinar, da li je to zapravo dinar ili dinar plus pretplata za telefon i jos nesto? I ako bih uzeo sada paket od tipa 50 mbita pa kad puste optiku da predjem na jaci (jer ne znam moze li izgurat 100 a glupo mi placat sad), pretpostavljam da se novi ugovor potpisuje i krece od tada jos 24m?
Imao sam ranije neki adsl, postpaid itd kod njih, moze li se trazit nesto ekstra od standardne ponude?

Poslednja izmena:
Ja sam dobio 9 meseci. Na ugovoru stoji 6 meseci, a na drugom papiru mi piše da sam dobio svih 9,jer na ugovoru moraju da stave 6 meseci, tako mi rekoše.
a8acd7dbcd27ae66cf29c55a0cce3a2e.jpg

Interesantno, ja taj drugi papir uopšte nisam dobio. Dok su majstori bili radili, zvao sam call centar da proverim zašto nigde ništa ne piše o tim dodatnim mesecima, gde mi je rečeno da oni u sistemu imaju samo 6 meseci, da mogu da potpišem ugovor sa majstorima i da odem u Delta City gde sam se bio prijavio za 8 meseci, pa da mi tamo provere ugovor. U Delta city-ju mi je rečeno da nema veze šta piše u ugovoru, i da ako mi je rečeno da ću dobiti 8 meseci po dinar, da će tako i biti. Zaboravih da čoveka pitam na licu mesta da proveri u sistemu imaju li zabeleženo 6+2 negde. Poenta priče je da praktično nemam nikakav materijalni dokaz da imam dodatna dva meseca po dinar, a biće nezgodno da se natežem sa njima ako mi u julu bude stigao račun na pun iznos...

Tako je i meni rečeno da imaju u sistemu, ali ja sam tražio da mi daju napismeno, jer mi njihova reč iskreno ne znači ništa...

Da li moze da se obnovi ugovor uz ovaj popust od 6 meseci za dinar ukoliko sam tek na polovini sadasnje ugovorne obaveze (ostalo jos 12 meseci). Inace nisam uzimao nikakav uredjaj...

Može samo ako uzimaš telefon. Sa bilo kojim drugim uređajem nemaš mesece gratis. Npr. Ja sam hteo da uzmem TV, BOX 4 crveni. Rekli su mi može, umesto 3700 preplata bi mi bila 4300. Ja kažem ok, jer ću za 6 meseci gratis da isplatim TV. Kad ono, kaže mi devojka za pultom ne može. Gratis period i uređaj mogu samo ako se uzima mobilni telefon. I tako uzmem S9+ na onoj akciji.

Zna li neko gde je danas promocija 8 meseci po 1 din.
Malo mi je hitno, pa ako neko zna nek napise treba mi jer uzimam box4 beli sa 150/20.
Hvala unapred.

U Promenadi u NS ako ti nešto znači, do nove godine.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Mislio sam u BG, a hvala tebi svakako moja greska sto nisam precizirao gde.

Može samo ako uzimaš telefon. Sa bilo kojim drugim uređajem nemaš mesece gratis. Npr. Ja sam hteo da uzmem TV, BOX 4 crveni. Rekli su mi može, umesto 3700 preplata bi mi bila 4300. Ja kažem ok, jer ću za 6 meseci gratis da isplatim TV. Kad ono, kaže mi devojka za pultom ne može. Gratis period i uređaj mogu samo ako se uzima mobilni telefon. I tako uzmem S9+ na onoj akciji.
Nisam baš razumeo šta si tačno hteo da kažeš. Ja sam u oktobru potpisao novi ugovor na BOX 4 crveni uz 6 meseci po dinar, a prethodni ugovor mi je isticao u junu 2019. godine. Nisam uzimao telefon, ni pre ni sada.

Poslednja izmena:
Nisam baš razumeo šta si tačno hteo da kažeš. Ja sam u oktobru potpisao novi ugovor na BOX 4 crveni uz 6 meseci po dinar, a prethodni ugovor mi je isticao u junu 2019. godine. Nisam uzimao telefon, ni pre ni sada.

A jel si prelazio na brzi internet ili jel si dodavao nesto u box sto pre nisi imao? Ja brzi net ne mogu a vec sve imam u boxu, pa ne znam dal moze ako se sve isto uzima kao iz prethodnog ugovora...

A jel si prelazio na brzi internet ili jel si dodavao nesto u box sto pre nisi imao? Ja brzi net ne mogu a vec sve imam u boxu, pa ne znam dal moze ako se sve isto uzima kao iz prethodnog ugovora...
Imao sam BOX 3 (20 Mbit internet) + Mix M i prešao sam bez problema na BOX 4 crveni. Komšija je imao BOX 3 (50 Mbit internet) + Mix M i morao je da uzme BOX 4 plavi nije mogao na nižu brzinu interneta.

Poslednja izmena:
Mislio sam u BG, a hvala tebi svakako moja greska sto nisam precizirao gde.
Delta City, mada zavisi od radnika na šalteru izgleda, ili nisu informisani ili se prave. Drug kad je pitao rekoše mu da više ne važi, a meni su rekli da je aktuelna do kraja godine.

Delta City, mada zavisi od radnika na šalteru izgleda, ili nisu informisani ili se prave. Drug kad je pitao rekoše mu da više ne važi, a meni su rekli da je aktuelna do kraja godine.

Sad je vec kasno ne rade vise ni TC, *mjau**mjau**mjau*, za ovih 3 dana me zvali svaki dan i juce dolazili na gajbu da me upoznaju da mogu da predjem na optiku, bas su postali dosadni, a ja ih smarao zadnja 3 meseca odkad su sve zavrsili, oni non stop nema optike na vasoj adresi, dzabe ja objasnjavao njima da ima, pre tri dana mi objasnise zasto je to tako, jer je pre 4 dana pusten signal kroz optiku na mojoj lokaciji.
Ja bio u Merkatoru danas ova se pravi blesava, a ovi sa 789 me jutros uputili na njih, pa me neki lik veceras oko 19h zvao da mi kaze da mogu na optiku, ja mu ispricao da zelim 8 mes po 1 din i on rece sutra ce vas zvati neko iz sluzbe za brigu o korisnicima da vam kazu sta su odlucili i onda da podnesete zahtev po toj promociji.

Salabajzer, bez brige, rekoše mi da važi do kraja godine, tako da imaš još nekoliko dana fore da probaš.

S obzirom da sam imao intenzivnu komunikaciju sa mts-ovom podrškom ovih dana, dvoje ljudi u Delta City-ju i jedan momak u Immo Centru su mi rekli da akcija 8 meseci za dinar traje do kraja godine. Ako kažu da je šest meseci, pitaj drugog radnika ili insistiraj, generalno su jako loše informisani.

Edit: pitaj koji popust možeš da dobiješ, s obzirom da uzimaš beli box.

Poslednja izmena:
Ovi počeli sve da kopiraju šta radi SBB od cene i besplatna dodatna 2 stb pa sad i novogodišnje otključavanje svih kanala jedino još škrtare sa dodatnim tv paketima.

Au, pa da li je moguće da nema HRT1 u programskoj šemi? Mislio sam da to imaju svi naši iptv i kablovski operateri, tj. svi dosadašnji su imali, mts nisam ni proveravao, mislio sam da se podrazumeva da je i HRT među regionalnim, kad već ima CG, BiH, mađarskih...

Tek ćeš verovatno primetiti i da su lokalni i regionalni različiti po okruzima npr rtv1 i rtv2 nedaju svim korisnicima košto daje SBb.

Nazad
Vrh Dno