da li su nekom pusteni doplatni kanali free
da li su nekom pusteni doplatni kanali free
Porodični
HBO
Cinemax
Mađarski paket
Plus
Muzički
Filmbox
M Music
Stingray Music
Interesantno, ja taj drugi papir uopšte nisam dobio. Dok su majstori bili radili, zvao sam call centar da proverim zašto nigde ništa ne piše o tim dodatnim mesecima, gde mi je rečeno da oni u sistemu imaju samo 6 meseci, da mogu da potpišem ugovor sa majstorima i da odem u Delta City gde sam se bio prijavio za 8 meseci, pa da mi tamo provere ugovor. U Delta city-ju mi je rečeno da nema veze šta piše u ugovoru, i da ako mi je rečeno da ću dobiti 8 meseci po dinar, da će tako i biti. Zaboravih da čoveka pitam na licu mesta da proveri u sistemu imaju li zabeleženo 6+2 negde. Poenta priče je da praktično nemam nikakav materijalni dokaz da imam dodatna dva meseca po dinar, a biće nezgodno da se natežem sa njima ako mi u julu bude stigao račun na pun iznos...Ja sam dobio 9 meseci. Na ugovoru stoji 6 meseci, a na drugom papiru mi piše da sam dobio svih 9,jer na ugovoru moraju da stave 6 meseci, tako mi rekoše.![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Da li moze da se obnovi ugovor uz ovaj popust od 6 meseci za dinar ukoliko sam tek na polovini sadasnje ugovorne obaveze (ostalo jos 12 meseci). Inace nisam uzimao nikakav uredjaj...
Nisam baš razumeo šta si tačno hteo da kažeš. Ja sam u oktobru potpisao novi ugovor na BOX 4 crveni uz 6 meseci po dinar, a prethodni ugovor mi je isticao u junu 2019. godine. Nisam uzimao telefon, ni pre ni sada.Može samo ako uzimaš telefon. Sa bilo kojim drugim uređajem nemaš mesece gratis. Npr. Ja sam hteo da uzmem TV, BOX 4 crveni. Rekli su mi može, umesto 3700 preplata bi mi bila 4300. Ja kažem ok, jer ću za 6 meseci gratis da isplatim TV. Kad ono, kaže mi devojka za pultom ne može. Gratis period i uređaj mogu samo ako se uzima mobilni telefon. I tako uzmem S9+ na onoj akciji.
Nisam baš razumeo šta si tačno hteo da kažeš. Ja sam u oktobru potpisao novi ugovor na BOX 4 crveni uz 6 meseci po dinar, a prethodni ugovor mi je isticao u junu 2019. godine. Nisam uzimao telefon, ni pre ni sada.
Imao sam BOX 3 (20 Mbit internet) + Mix M i prešao sam bez problema na BOX 4 crveni. Komšija je imao BOX 3 (50 Mbit internet) + Mix M i morao je da uzme BOX 4 plavi nije mogao na nižu brzinu interneta.A jel si prelazio na brzi internet ili jel si dodavao nesto u box sto pre nisi imao? Ja brzi net ne mogu a vec sve imam u boxu, pa ne znam dal moze ako se sve isto uzima kao iz prethodnog ugovora...
Delta City, mada zavisi od radnika na šalteru izgleda, ili nisu informisani ili se prave. Drug kad je pitao rekoše mu da više ne važi, a meni su rekli da je aktuelna do kraja godine.Mislio sam u BG, a hvala tebi svakako moja greska sto nisam precizirao gde.
Imao sam BOX 3 (20 Mbit internet) + Mix M i prešao sam bez problema na BOX 4 crveni. Komšija je imao BOX 3 (50 Mbit internet) + Mix M i morao je da uzme BOX 4 plavi nije mogao na nižu brzinu interneta.
Sad je vec kasno ne rade vise ni TC, *mjau**mjau**mjau*, za ovih 3 dana me zvali svaki dan i juce dolazili na gajbu da me upoznaju da mogu da predjem na optiku, bas su postali dosadni, a ja ih smarao zadnja 3 meseca odkad su sve zavrsili, oni non stop nema optike na vasoj adresi, dzabe ja objasnjavao njima da ima, pre tri dana mi objasnise zasto je to tako, jer je pre 4 dana pusten signal kroz optiku na mojoj lokaciji.Delta City, mada zavisi od radnika na šalteru izgleda, ili nisu informisani ili se prave. Drug kad je pitao rekoše mu da više ne važi, a meni su rekli da je aktuelna do kraja godine.
Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk
Kod mene rade kanali iz porodičnog paketa na koji nisam pretplaćen, pisao sam o tome na temi MTS IPTV...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari